Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

H Καλομοιρα ειναι στην Μενεγακη και φοραει μπλουζα με το logo της εταιριας τερμα οι θεωριες συνωμοσιας!

(Το οτι ειναι απαραδεκτοι για την τσαπατσουλια τους και την προσπαθεια να βγουν πριν τις γιορτες οπως ναναι ειναι κατακριτεο αλλα οκ)

Δεν βλεπω Μενεγακη προς Θεου ανοιξε μονη της η τηλεοραση και επεσε εκει πανω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Καλομοιρα ειναι στην Μενεγακη και φοραει μπλουζα με το logo της εταιριας τερμα οι θεωριες συνωμοσιας!

(Το οτι ειναι απαραδεκτοι για την τσαπατσουλια τους και την προσπαθεια να βγουν πριν τις γιορτες οπως ναναι ειναι κατακριτεο αλλα οκ)

Δεν βλεπω Μενεγακη προς Θεου ανοιξε μονη της η τηλεοραση και επεσε εκει πανω!!

Μην απολογίσε! Το περίεργο ως άντρας θα ήταν να μην έβλεπες Μενεγάκη!

Kalomoira: Ναι γειά σας, insomnia εκει;

Insomnia: Ναι παρακαλω.

Κal: Ειμαι η Kalomoira, μπορω να σας δωσω μια αποκλειστική συνέντευξη για να σας πείσω -αφου πηρα 3 χιλιάρικα για να λεω οτιδήποτε στα νιαουριστά- οτι το getitnow ειναι το μέλλον και πρεπει παραυτα να παραδώσετε 1000 πιστωτικές κάρτες χρηστών σας προς αφαίμαξη για να εξιλεωθείτε στα αφεντικά μου;

Ins: .......

Kal: Και αυτον τον παλιοσυνωμότη τον Pigeon να τον βάλετε στο δέντρο του Κακλαμάνη πανω πάνω στη θέση για το αγγελάκι. Μα να βρίζει ετσι τα αφεντικά μου να τα λεει AFM; Τι υποννοει με το A-F-M; οτι ειναι Advocates for MotherFuc..ers? οτι ειναι Anomalous Female Monsters;

Ins: ΑΦΜ ειναι ο αριθ.....

Kal: Να μου κάνεις τη χάρη τρελό αγόρι, μην αντιμιλάς, νιαου!

Ιns: Μαλιστα, οτι πειτε γιατι εσεις μας αλλαξατε τη μοιρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα.

Κal: Επίσης μη ξεχάσω οτι στους 10 πρώτους που θακαταφέρουν να γραφτουν και να δώσουν την πιστωτική και εν τελει αγοράσουν κάτι, θα τους κανω εγω προσωπικά ενα δώρο αξέχαστο! Ενα δερματόδετο βιβλίο με τυπωμένα τα σχόλια των πρώτων 10 ημερών για να περάσουν τα Χριστουγεννα με καινουργιο συκώτι.

Ins: Τρέχουμε να το ανακοινώσουμε, μείνετε ησυχη.

Kal: Σας ευχαριστω, τωρα μπορω να φυγω για το america να κανω christmas με το boyfriend μου και τη mama μου. So cuuuuteeee!!! :-D

Να κανουμε και λιγη πλακα ετσι; ;)

Μην απολογίσε! Το περίεργο ως άντρας θα ήταν να μην έβλεπες Μενεγάκη!

ακριβώς πριν την καλομοίρα είχε επίδειξη εσωρούχων οπότε συγχωρεμένος να'σαι τέκνο μου :o;);)

Αν κανεις κλικ στο [Δες το λογαριασμό σου] βγαινει αυτο:

"Προς το παρών δεν έχεις παραγγελίες"

Απλά έλεος!! :lol::lol:

Επίσης διαβάζω για αλλα ομορφα πράγματα εδω. Μιλαμε μεσα στη νομιμότητα και την ηθική τα παλληκάρια. Να ξαναπω οτι και χθες και σημερα εχουν οκ προιόντα με καλες τιμές που θα με εβαζαν σε σκέψεις να αγοράσω -το garmin περισσότερο-. Ειναι κρίμα να παρουσιάζονται τόσο ερασιτέχνες και αρπαχτολόγοι. Δεν ειναι η τιμή uber alles, παιζουν κι αλλα πράγματα ρόλο, ετσι;

Σχετικά με τα -1 που μου μάθατε ολοι το χεράκι: Ρε μαγκες στα σοβαρά βαριέστε και δεν απαντάτε, στο χιουμορακι στραβωνετε, για ψαχτείτε λιγο. Μηπως να ανηφορίσετε σε κανενα Αγιο Ορος να μονάσετε; Ξεκολλήστε λιγο απο τον εγωισμό σας και καντε λιγη πλακίτσα, καλο θα ειναι για ολους..

• Moderators

Μετα απο αυτη την "επισημη" παρουσιαση υπαρχει κατι επισημο για το ποιος ειναι ο ιδιοκτητης αυτης της προχειροδουλειας για να ξερουμε; Η δεν μας αφορα; ;)

Μετα απο αυτη την "επισημη" παρουσιαση υπαρχει κατι επισημο για το ποιος ειναι ο ιδιοκτητης αυτης της προχειροδουλειας για να ξερουμε; Η δεν μας αφορα; ;)

Υποθέτουμε οι Λαμπράκηδες και οι Γερμανοί.:P

• Moderators
Υποθέτουμε οι Λαμπράκηδες και οι Γερμανοί.:P

Αυτο το υποθετουμε απο χθες. Δεν ειναι καινουργιο.

Δεν χρειαζεται να υποθετουμε ομως, εκτος αν ντρεπονται και κρυβονται...

Ποιος μας λεει οτι δεν ειναι καποια απατη που προκαλυπτεται με φημες για δηθεν ΔΟΛ / Γερμανο και τα μαζεψουν καποιοι τυποι και φυγουν; Λαθος ΑΦΜ κλπ δεν ειναι λιγο περιεργα;

Εντελως ερασιτεχνικη κατασταση; Απατη;

Kalomoira: Ναι γειά σας, insomnia εκει;

Insomnia: Ναι παρακαλω.

Κal: Ειμαι η Kalomoira, μπορω να σας δωσω μια αποκλειστική συνέντευξη για να σας πείσω -αφου πηρα 3 χιλιάρικα για να λεω οτιδήποτε στα νιαουριστά- οτι το getitnow ειναι το μέλλον και πρεπει παραυτα να παραδώσετε 1000 πιστωτικές κάρτες χρηστών σας προς αφαίμαξη για να εξιλεωθείτε στα αφεντικά μου;

Ins: .......

Kal: Και αυτον τον παλιοσυνωμότη τον Pigeon να τον βάλετε στο δέντρο του Κακλαμάνη πανω πάνω στη θέση για το αγγελάκι. Μα να βρίζει ετσι τα αφεντικά μου να τα λεει AFM; Τι υποννοει με το A-F-M; οτι ειναι Advocates for MotherFuc..ers? οτι ειναι Anomalous Female Monsters;

Ins: ΑΦΜ ειναι ο αριθ.....

Kal: Να μου κάνεις τη χάρη τρελό αγόρι, μην αντιμιλάς, νιαου!

Ιns: Μαλιστα, οτι πειτε γιατι εσεις μας αλλαξατε τη μοιρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα.

Κal: Επίσης μη ξεχάσω οτι στους 10 πρώτους που θακαταφέρουν να γραφτουν και να δώσουν την πιστωτική και εν τελει αγοράσουν κάτι, θα τους κανω εγω προσωπικά ενα δώρο αξέχαστο! Ενα δερματόδετο βιβλίο με τυπωμένα τα σχόλια των πρώτων 10 ημερών για να περάσουν τα Χριστουγεννα με καινουργιο συκώτι.

Ins: Τρέχουμε να το ανακοινώσουμε, μείνετε ησυχη.

Kal: Σας ευχαριστω, τωρα μπορω να φυγω για το america να κανω christmas με το boyfriend μου και τη mama μου. So cuuuuteeee!!! :-D

Να κανουμε και λιγη πλακα ετσι; ;)

Φιλε pigeon εκανα καινουριο συκωτι με τα σχολια σου, αν και η Καλομοιρα στειλει το βιβλιο υποσχομαι οτι δε θα βγω καθολου εξω και θα το ριξω στη μελετη.

οκ φιλε οποτε μολις σου ελθει ενημερωσε να ξερουμε τι γινεται.

Πλακα πλακα αφου δε μπορουμε να λογκαρουμε πως ποσταριστηκαν σχολια?Δηλαδη αυτοι πως λογκαραν?Μηπως μας δουλευουν?

Δεν χρειάζεται log in για ν'αφήσεις σχόλιο.Εκεί που λέει "γράψε το σχόλιό σου" απλά γράφεις όνομα και email.

Απο οτι φαινεται το διορθωσαν το ΑΦΜ τους (ειχαν "φαει" ενα 8): 998384233

Και επισης υπαρχει και αυτο στις πληροφοριες για την εταιρια:

"To GETITNOW.gr ανήκει στην εταιρεία DIGITAL SHOPPING AE. H εταιρία DIGITAL SHOPPING AE συστήθηκε από κοινού από τις εταιρίες PUBLICWORLD A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60% και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40% και δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου."

Για να δουμε τι αλλες γκαφες θα κανουν... :lol:

Χάθηκε ο κόσμος να τα γράψετε από την αρχη;

DIGITAL SHOPPING (NTITZITΑΛΣΟΠΙΝΓΚ) Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ &

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

EΔΡΑ: 23ο ΧΛΜ, Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ.14565, ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ: 210 8181….

Α.Φ.Μ: 998384233 – Δ.Ο.Υ: ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 68915/04/Β/09/183

1η ερώτηση, "ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ"; Παλι βιασύνη καταραμένη;

2η ερ, Το τηλέφωνο γιατι 81 81 ... τελίτσες; Ντρέπεστε;

3η ερ, η Εδρα ειναι ανοικτή για παραλαβή/αποστολή/επιστροφές/service;

4η ερ, κάποιος διαβάζει το forum ή ειναι μονο η ιδέα μου;

5η ερ, υπάρχει διοικηση που σας συντονίζει ή ο καθενας κανει οτι προλαβαίνει;

Αντε να σας λυσω εγω το μυστήριο της πολυμετοχικότητας:

Υπεύθυνος Εταιρικών Ανακοινώσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων

Διεύθυνση Επικοινωνίας

κ. ................

Τηλ: 210 8181019

Fax: 210 8181577

Email: [email protected]

23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

Αγ. Στέφανος Αττικής, Τ.Κ. 145 65

Τηλ: 210 8181000

Fax: 210 8181393

Email: [email protected]

...και γ@μώ τις συμπτώσεις που λεμε! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...