othon.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εδώ http://www.skroutz.gr/s/92261/Logitech-G9X.html?keyphrase=Logitech++G9x+δΕΝ μου βγάζει με 50.Εσύ που το βρήκες??? Ο φίλος αναφέρεται στο G9. Υποθέτω πως πρόκειται για το πιο παλιό μοντέλο.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ο θειος σκρουτζ αναφερει καταστημα που το δινει 50 ευρώ -αν ισχυει - οποτε στη συγκεκριμενη περίπτωση ανθρακας ο θησαυρος... Ειναι το σκέτο , όχι το X
akisjes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Από όλες τις τιμές η χαμηλότερη(μαζί με αντικ.και μεταφορικά) είναι στα 80.Δεν νομίζω ότι τα 65 είναι καμιά προσφοράρα .Να ητανε 50 να πω......
papeipa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 65 ευρο λοιπον.... ψιλοαδιαφορη και σημερα η προσφορα.... μονο αν καποιος το ειχε βαλει στο ματι, (το πιο φθηνο ειναι pixmania 70 euro χωρις μεταφορικα.)
IMAndreas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πείτε ότι παίρνω αυτό το ποντίκι....αν είναι προβληματικό που το πάω για αντικατάσταση ή service?
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πείτε ότι παίρνω αυτό το ποντίκι....αν είναι προβληματικό που το πάω για αντικατάσταση ή service? Ακριβως εδω: [...]Τους πηρα τηλεφωνο την προηγουμενη Πεμπτη και ακομα περιμενω να με παρει καποιος τεχνικος !!!!!!!!!!
beez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι τλκ εκανα λαθος. ηταν το G9. δεν πειραζει παμε για την δωρεαν κληρωση. ενας φιλος μου ειχε κερδισει το ελικόπτερο οποτε μπορει τουλαχιστον στα φθηνα ειδη να παιζει μια ψιλοτιμια διαδικασία.
othon.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι τλκ εκανα λαθος. ηταν το G9. δεν πειραζει παμε για την δωρεαν κληρωση. ενας φιλος μου ειχε κερδισει το ελικόπτερο οποτε μπορει τουλαχιστον στα φθηνα ειδη να παιζει μια ψιλοτιμια διαδικασία. Πίστεψέ με και στα ακριβά παίζει πολύ τίμια διαδικασία.
aris1986 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τι κιτς site ειναι αυτο!Χαχαχα Και τα περισσοτερα comment ειναι δρακιά! Σας παραθέτω ενα αριστουργημα ισαξιο του Shakespear! Να είσαι εδώ από νωρίς γιατί τέτοιες τιμές δε βρίσκεις πουθενά! Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για 24 ώρες και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα γιατί είναι περιορισμένα! Και να θυμάσαι ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα έρχεται η full version του πιο συναρπαστικού online shop που έχεις δει ποτέ! Προετοιμάσου! Υeaaaahhhh
vdanasto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πείτε ότι παίρνω αυτό το ποντίκι....αν είναι προβληματικό που το πάω για αντικατάσταση ή service? Καλείς κατευθείαν τη Logitech. Το after-sales support της είναι υποδειγματικό.
MakisCE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τι κιτς site ειναι αυτο!ΧαχαχαΚαι τα περισσοτερα comment ειναι δρακιά! Σας παραθέτω ενα αριστουργημα ισαξιο του Shakespear! Να είσαι εδώ από νωρίς γιατί τέτοιες τιμές δε βρίσκεις πουθενά! Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για 24 ώρες και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα γιατί είναι περιορισμένα! Και να θυμάσαι ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα έρχεται η full version του πιο συναρπαστικού online shop που έχεις δει ποτέ! Προετοιμάσου! Υeaaaahhhh κωμικοτραγικά πράγματα.. (κυριολεκτικά) έλεος ρε παληκάρια του getitnow μ' αυτά τα σχόλια (Αυτά παθαίνεις από μανατζαραίους που 'ανακαλύπτουν' το ίντερνετ..)
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλείς κατευθείαν τη Logitech. Το after-sales support της είναι υποδειγματικό. Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" Edit: Οντως εχει... !! LOGITECH Hellas 324-326 Olympionikon Street 15451 Neo Psihico ATHENS, Greece Παω να ζητήσω κατι ανταλλακτικά που τους παρακαλώ εδω και 2 χρόνια στα τηλέφωνα..
chill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το ποντίκι το απέκτησα πρόσφατα. Προηγουμένως είχα το g9......Οι διαφορές μηδενικές ενώ την ίδια στιγμή στην αγορά μπορεί κάποιος να βρει το g9 με 50 ευρώ.
louben Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" ΚΑι ομως κανεις λαθος.Ειχα προβλημα με τα ηχεια (Χ530)και επικοινωνησα με τα κεντρικα της εταιρειας μεσω email.Σε διαβεβαιω οτι μου τα πηραν πισω και μου πιστωσαν το ποσο.Υποδειγματικη συμπεριφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.