Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο θειος σκρουτζ αναφερει καταστημα που το δινει 50 ευρώ -αν ισχυει - οποτε στη συγκεκριμενη περίπτωση ανθρακας ο θησαυρος...

Ειναι το σκέτο , όχι το X

Δημοσ.

Από όλες τις τιμές η χαμηλότερη(μαζί με αντικ.και μεταφορικά) είναι στα 80.Δεν νομίζω ότι τα 65 είναι καμιά προσφοράρα .Να ητανε 50 να πω......

Δημοσ.

65 ευρο λοιπον.... ψιλοαδιαφορη και σημερα η προσφορα.... μονο αν καποιος το ειχε βαλει στο ματι, (το πιο φθηνο ειναι pixmania 70 euro χωρις μεταφορικα.)

Δημοσ.

Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πείτε ότι παίρνω αυτό το ποντίκι....αν είναι προβληματικό που το πάω για αντικατάσταση ή service?

Δημοσ.
Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Πείτε ότι παίρνω αυτό το ποντίκι....αν είναι προβληματικό που το πάω για αντικατάσταση ή service?

Ακριβως εδω:

[...]Τους πηρα τηλεφωνο την προηγουμενη Πεμπτη και ακομα περιμενω να με παρει καποιος τεχνικος !!!!!!!!!!

:P :-D

Δημοσ.

ναι τλκ εκανα λαθος. ηταν το G9. δεν πειραζει παμε για την δωρεαν κληρωση. ενας φιλος μου ειχε κερδισει το ελικόπτερο οποτε μπορει τουλαχιστον στα φθηνα ειδη να παιζει μια ψιλοτιμια διαδικασία.

Δημοσ.
ναι τλκ εκανα λαθος. ηταν το G9. δεν πειραζει παμε για την δωρεαν κληρωση. ενας φιλος μου ειχε κερδισει το ελικόπτερο οποτε μπορει τουλαχιστον στα φθηνα ειδη να παιζει μια ψιλοτιμια διαδικασία.

Πίστεψέ με και στα ακριβά παίζει πολύ τίμια διαδικασία.

Δημοσ.

Τι κιτς site ειναι αυτο!Χαχαχα

Και τα περισσοτερα comment ειναι δρακιά!

Σας παραθέτω ενα αριστουργημα ισαξιο του Shakespear!

Να είσαι εδώ από νωρίς γιατί τέτοιες τιμές δε βρίσκεις πουθενά! Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για 24 ώρες και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα γιατί είναι περιορισμένα!

Και να θυμάσαι ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα έρχεται η full version του πιο συναρπαστικού online shop που έχεις δει ποτέ!

Προετοιμάσου!

Υeaaaahhhh

Δημοσ.

Καλείς κατευθείαν τη Logitech. Το after-sales support της είναι υποδειγματικό.

Δημοσ.
Τι κιτς site ειναι αυτο!Χαχαχα

Και τα περισσοτερα comment ειναι δρακιά!

Σας παραθέτω ενα αριστουργημα ισαξιο του Shakespear!

Να είσαι εδώ από νωρίς γιατί τέτοιες τιμές δε βρίσκεις πουθενά! Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για 24 ώρες και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα γιατί είναι περιορισμένα!

Και να θυμάσαι ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα έρχεται η full version του πιο συναρπαστικού online shop που έχεις δει ποτέ!

Προετοιμάσου!

Υeaaaahhhh

κωμικοτραγικά πράγματα.. (κυριολεκτικά)

έλεος ρε παληκάρια του getitnow μ' αυτά τα σχόλια

(Αυτά παθαίνεις από μανατζαραίους που 'ανακαλύπτουν' το ίντερνετ..)

Δημοσ.
Καλείς κατευθείαν τη Logitech. Το after-sales support της είναι υποδειγματικό.

Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; :confused: Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" :P

Edit: Οντως εχει... !!

LOGITECH Hellas

324-326 Olympionikon Street

15451 Neo Psihico

ATHENS, Greece

Παω να ζητήσω κατι ανταλλακτικά που τους παρακαλώ εδω και 2 χρόνια στα τηλέφωνα..

Δημοσ.

Το ποντίκι το απέκτησα πρόσφατα. Προηγουμένως είχα το g9......Οι διαφορές μηδενικές ενώ την ίδια στιγμή στην αγορά μπορεί κάποιος να βρει το g9 με 50 ευρώ.

Δημοσ.
Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; :confused:

Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" :P

ΚΑι ομως κανεις λαθος.Ειχα προβλημα με τα ηχεια (Χ530)και επικοινωνησα με τα κεντρικα της εταιρειας μεσω email.Σε διαβεβαιω οτι μου τα πηραν πισω και μου πιστωσαν το ποσο.Υποδειγματικη συμπεριφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...