newtech Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αξίζει η κάμερα που δίνουν στο getitnow γιατί μου φαίνεται αρκετά δελεαστική η τιμή και λέω να την χτυπήσω!! Αξιζει φιλε.. Αν ειναι να ασχολιθεις με φωτογραφια αξιζει!!! (γιατι ειναι DSLR)
GeorgT. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 θυμάστε τα Brondi FX 200 TWIN Walkie-Talkie που είχανε βγαλει προσφορά πριν λιγο καιρο? Εχουνε 34ε προσφορά (-5ε) στο eshop: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.008459&sid=1 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml
pigeon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αξιζει φιλε.. Αν ειναι να ασχολιθεις με φωτογραφια αξιζει!!! (γιατι ειναι DSLR) Οκ ειναι κι αυτη μια αποψη.. Αν ομως προκειται να ασχοληθείς με τη φωτογραφία, καλυτερα μη ξεκινάς τις τσιπιές με dslr sony , φακούς konika και αμφίβολες προσφορές απο απρόσωπα eshops. Υπαρχουν 2-3 καλες dslr μηχανες αναφοράς με λιγο περισσότερα χρηματα , 500% περισσοτερα αξεσουαρ και 1000% καλυτερη υποστήριξη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδω.
akisjes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οκ ειναι κι αυτη μια αποψη.. Αν ομως προκειται να ασχοληθείς με τη φωτογραφία, καλυτερα μη ξεκινάς τις τσιπιές με dslr sony , φακούς konika και αμφίβολες προσφορές απο απρόσωπα eshops. Υπαρχουν 2-3 καλες dslr μηχανες αναφοράς με λιγο περισσότερα χρηματα , 500% περισσοτερα αξεσουαρ και 1000% καλυτερη υποστήριξη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδω. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος λέγοντας ένα μοντέλο και την τιμή του για να δω σε παρακαλώ αυτό το λίγο παραπάνω πόσο είναι???
lanista Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αν σκέφτεσαι να κάνεις τα πρώτα βήματα στην φωτογραφία θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τις compact αφού το πρώτο πράγμα που θα σε απασχολήσει είναι το τοπίο και όχι οι ρυθμίσεις οι οποίες θα είναι οι αυτόματες. Οι dslr για πρώτη επαφή ίσως είναι too - much. Τα λέω αυτά γιατί πριν από λίγους μήνες ήμουνα και εγώ στην ίδια αναζήτηση με εσένα και κατέληξα στην Panasonic TZ6.
sarakinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εγώ νομίζω ότι οποιαδήποτε dslr είναι κορυφαία για έναν νέο χρήστη που θέλει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με την φωτογραφία , σε σχέση με μια compact . Μπορεί στην αρχή οι ρυθμήσεις να φαντάζουν λίγο περίπλοκες αλλα αν της πάρεις τον αέρα...κάνεις ωραία πράγματα...αυτά με βάση του ότι πλέον με 300 ευρώ παίρνεις μια τέτοια κάμερα.Προσωπικά έχω την d40 της nikon (πρώτη μου dslr) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος . Αν νοιώσω ότι θέλω κάτι παραπάνω παίρνω έναν ακόμα φακό κτλπ. Δεν έιναι απαραίτητο να σκάσεις 500+ ευρω για να "δεις" μια dslr. Και αν σκεφτείς ότι για μια compact θελεις 150~200 ευρώ για να την ευχαριστηθείς,τότε αξίζει....αν συμβιβαστείς με το μέγεθος φυσικά αυτά από προσωπική εμπειρία.. με τα λίγα και τα πολλά πιστεύω ότι θα την έπερνα την sony αν δεν είχα την nikon μου
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος λέγοντας ένα μοντέλο και την τιμή του για να δω σε παρακαλώ αυτό το λίγο παραπάνω πόσο είναι??? Το ζητούμενο ειναι, εσυ θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τη φωτογραφία; Αν ναι, δεν θα με ρώταγες καν, θα ηξερες ηδη τιμες και μοντέλα. Παντως εδωσα ενα link και μπορεις να ρωτήσεις τους εκει εμπειρους χρηστες. Οποιος ξεκινά να αγοράσει φωτογραφική επειδη απλως ειναι φτηνότερη (απο τι; ) με πρόσχημα το δηθεν κρυμμένο χόμπι της φωτογράφησης, μαλλον την θέλει για τη γνωστή διακόσμηση στο συνθετο κι απο κάτω το σεμεδάκι της μαμας..
nek4d Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το ζητούμενο ειναι, εσυ θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τη φωτογραφία; Αν ναι, δεν θα με ρώταγες καν, θα ηξερες ηδη τιμες και μοντέλα. Παντως εδωσα ενα link και μπορεις να ρωτήσεις τους εκει εμπειρους χρηστες. Οποιος ξεκινά να αγοράσει φωτογραφική επειδη απλως ειναι φτηνότερη (απο τι; ) με πρόσχημα το δηθεν κρυμμένο χόμπι της φωτογράφησης, μαλλον την θέλει για τη γνωστή διακόσμηση στο συνθετο κι απο κάτω το σεμεδάκι της μαμας.. Σωστός! +++
akisjes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το ζητούμενο ειναι, εσυ θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τη φωτογραφία; Αν ναι, δεν θα με ρώταγες καν, θα ηξερες ηδη τιμες και μοντέλα. Παντως εδωσα ενα link και μπορεις να ρωτήσεις τους εκει εμπειρους χρηστες. Οποιος ξεκινά να αγοράσει φωτογραφική επειδη απλως ειναι φτηνότερη (απο τι; ) με πρόσχημα το δηθεν κρυμμένο χόμπι της φωτογράφησης, μαλλον την θέλει για τη γνωστή διακόσμηση στο συνθετο κι απο κάτω το σεμεδάκι της μαμας.. Συγνώμη που ρώτησα.Νόμιζα ότι ήξερες να μου πεις μια καλύτερη από την σονυ λίγο πιο ακριβή απο τα 299 του getitnow.Πάντως προσωπικά όταν λέω ότι υπάρχουν καλύτερες από την τάδε μηχανή οι οποίες είναι λίγο πιο ακριβές προφανώς θα τις ξέρω και δεν θα μιλάω γενικά και αόριστα.Εσύ πραφανώς ή απλά θες να απαξιώσης την προσφορά του getitnow ή για δικούς σου λόγους δεν μου δίνεις τα φώτα σου.
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη που ρώτησα.Νόμιζα ότι ήξερες να μου πεις μια καλύτερη από την σονυ λίγο πιο ακριβή απο τα 299 του getitnow.Πάντως προσωπικά όταν λέω ότι υπάρχουν καλύτερες από την τάδε μηχανή οι οποίες είναι λίγο πιο ακριβές προφανώς θα τις ξέρω και δεν θα μιλάω γενικά και αόριστα.Εσύ πραφανώς ή απλά θες να απαξιώσης την προσφορά του getitnow ή για δικούς σου λόγους δεν μου δίνεις τα φώτα σου. Εδωσα ενα link, μπες και ψάξτο, απο εμενα τι περιμένεις να σου πω την περιληψη; Οσο για τα υπόλοιπα, μπορει να ειναι το ενα, το αλλο, ολα μαζι ή τιποτε εντελως. Θα μεινεις με την απορία..
bpp.igna Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 για σήμερα: Εξωτερικός σκληρός δίσκος Western Digital Passport Essential 2,5" 320GB στα 49 ευρώ
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 για σήμερα: Εξωτερικός σκληρός δίσκος Western Digital Passport Essential 2,5" 320GB στα 49 ευρώ Τι κρίμα που προλάβαμε τον 500GB με 49 ευρώ από το you.gr! Μετά από αυτό οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται πανάκριβο
loutrikan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Βρε παιδιά κάποιος που να πήρε το HP Mini 110-1160EV από την προσφορά του getitnow να μας πει, είχε μέσα η συσκευασία bluetooth usb stick?
tacuma Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παντως η σημερινη προσφορα εξανλτηθηκε. Western Digital Passport Essential 320GB External HDD 2,5'' Μου το εμφανιζε κανονικα και μεχρι να βαλω στοιχεια, μου γραφει sold out. 30 λεπτά κράτησε.
tasmak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Βρε παιδιά κάποιος που να πήρε το HP Mini 110-1160EV από την προσφορά του getitnow να μας πει, είχε μέσα η συσκευασία bluetooth usb stick? Αγόρασα εγώ 1 ρόζ για την κοπελιά μου. Όχι δεν είχε bluetooth adapter, ούτε usb flash 4GB όπως το 110c-1030SV. Στην προσφορά πάντως δεν ανέφερε τίποτα για bluetooth και usb flash 4GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.