Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 +1 στον ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέχρι τώρα το getitnow έχει ξηγηθεί καλά. Παρήγγειλα κατά τις 11 σήμερα, πριν από μια ώρα πήρα mail που με ενημέρωνε πως η παραγγελία έφυγε από αυτούς και αύριο περιμένω να παραλάβω με γενική ταχυδρομική. Δυο φορές που χρειάστηκε να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης, η απάντηση ήταν άμεση και προθυμότατη (η κοπέλα που με εξυπηρέτησε), κατι που θεωρώ πολύ σημαντικό. Περιμένω αύριο την τοσίμπα για να δούμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 έχω 40αρι στα 2.5-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρό Είχα 42αρι σε αυτή την απόσταση και μου φαίνονταν μικρό. Πήρα 46αρι και μετά από 2 εβδομάδες, πάλι .... μικρό μου φαίνεται. Το ήξερα πως θα το μετανοιώσω που δεν πήρα 50αρι... Ας όψονται οι γυναίκες (*&@(*!@)(@*!_#)(#*(&!@*#&$ media center για .mkv > all + πολλάαααα. Και για gaming, γιατί πολλά μας τα 'πανε οι κονσολάδες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δεν αμφισβητώ τα οποιαδήποτε στοιχεία, αλλά από εμπρειρια, αν βλέπεις στα 2 μέτρα σε 37" (σύμφωνα με τα στοιχεία), θα έχεις πολύ γρήγορα επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σου για γυαλιά!!! sorry αλλα επειδη γι αυτον τον πινακα τα εχω ξαναπει...για δειτε τι λεει σαν προτεινομενη αποσταση για 42αρα FHD στα 1080.... 1.7 μετρα...50αρα στα 2 μετρα!!! ε ημαρτον!!! ελπιζω οσοι το ενστερνιζονται αυτο να εχουν μπαμπα χειρουργο οφθαλμιατρο με δικο του λειζερ να τους διορθωνει τη μυωπια καθε βδομαδα!!! καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε τυφλα εναν πινακα που εχει source: Panasonic, 2005 !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 sorry αλλα επειδη γι αυτον τον πινακα τα εχω ξαναπει...για δειτε τι λεει σαν προτεινομενη αποσταση για 42αρα FHD στα 1080.... 1.7 μετρα...50αρα στα 2 μετρα!!! ε ημαρτον!!! ελπιζω οσοι το ενστερνιζονται αυτο να εχουν μπαμπα χειρουργο οφθαλμιατρο με δικο του λειζερ να τους διορθωνει τη μυωπια καθε βδομαδα!!! καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε τυφλα εναν πινακα που εχει source: Panasonic, 2005 !! μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί θα αυξηθεί η μυωπία λόγω μεγαλύτερης TFT LCD τηλεόρασης, έτσι για το γαμώτο... πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι TFT LCD δεν έχουν καταραμένο καθοδικό σωλήνα όπως οι CRT ο οποίος κούραζε και έκανε κακό στα μάτια?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Άρχισε ο κόσμος να αγοράζει τηλεοράσεις Full HD χωρίς καν να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει Full HD εικόνα, εκτός και αν έχει Bluray συσκευή, που λίγοι από αυτούς έχουν. 10% και πολλοί είναι. ... με ότι συνεπάγεται αυτό. δεν εχω καν τηλεοπτικό σημα στην TV μου οι (αρκετες) σειρες και εκπομπές που βλέπω είναι τουλαχίστον HD (full hd μονο ταινίες). Επίσης η tv είναι συνδεδεμένη μόνιμα με pc όποτε χρειάζεται η ψηλή ανάλυση για games. Είναι 2010 φιλε πλέον επίλεγουμε τι βλεπουμε. εντάξει εσυ προφανώς μιλάς για όσους βλεπουν ακόμα Greek tv. Ελπίζω τουλάχιστον σε αυτο το forum να είναι μια ....decreasing minority Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Αν ανατρέξετε στα manual των κατασκευαστών TV, θα δείτε ότι οι αποστάσεις που προτείνουν για θέαση, είναι 2-2,5m για 40".... κλπ No comments... ---------- Προσθήκη στις 00:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ---------- δεν εχω καν τηλεοπτικό σημα στην TV μου οι (αρκετες) σειρες και εκπομπές που βλέπω είναι τουλαχίστον HD (full hd μονο ταινίες). Επίσης η tv είναι συνδεδεμένη μόνιμα με pc όποτε χρειάζεται η ψηλή ανάλυση για games. Είναι 2010 φιλε πλέον επίλεγουμε τι βλεπουμε. εντάξει εσυ προφανώς μιλάς για όσους βλεπουν ακόμα Greek tv. Ελπίζω τουλάχιστον σε αυτο το forum να είναι μια ....decreasing minority Αγαπητέ φίλε alex_000, όπως είπα: 10% και πολλοί είναι. Προφανώς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι TFT δεν έχουν καταραμένο καθοδικό σωλήνα όπως οι CRT ο οποίος κούραζε και έκανε κακό στα μάτια?! τα μάτια κουράζονται γιατι σαν σωστος κομπιουτεράς θα παίξεις unreal tournament με το backlight στο τέρμα στην 46" TV με 2 μετρα απόσταση με κλειστα φώτα σε ενα μέρος που το πατζούρι εκει κολήσει πλέον καθώς δεν εχει ανοιχτεί απο τότε που μπήκες μέσα. Γαμιούνται και εμένα τα μάτια μου κουράζονται και ψιλοζαλίζομαι καμια φορά -μετά το 10ωρό- λόγω αυτών των συνθηκών αλλά guys trust με αν γίνόταν να αποκτήσεις μοιωποία απο pc απο οποιαδήποτε οθόνη crt , tft η whatever θα ειχα αποκτήσει. Εχω γράψει ωρες που λίγοι εδω μεσα γράψανε ( λόγω ηλικίας και καψίματος) και γυαλια δεν φορεσα ποτέ (ακόμα ) . Αν δεν είναι να χαλάσει το μάτι δεν θα χαλασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 sorry αλλα επειδη γι αυτον τον πινακα τα εχω ξαναπει...για δειτε τι λεει σαν προτεινομενη αποσταση για 42αρα FHD στα 1080.... 1.7 μετρα...50αρα στα 2 μετρα!!! ε ημαρτον!!! ελπιζω οσοι το ενστερνιζονται αυτο να εχουν μπαμπα χειρουργο οφθαλμιατρο με δικο του λειζερ να τους διορθωνει τη μυωπια καθε βδομαδα!!! καλο ειναι να μην εμπιστευομαστε τυφλα εναν πινακα που εχει source: Panasonic, 2005 !! Αν ανατρέξεις σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ οδηγό για "Optimal HD Viewing Distance" στο ΝΕΤ, πουθενά ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα διαβάσεις για πρόβλημα στα μάτια. Άλλο να κουράζονται από το έντονο φως/χρώματα και άλλο αυτό που λές, μυωπίες κλπ. Δεν είναι CRT. Δεν υπάρχει καθοδικός σωλήνας άρα δεν υπάρχει σάρωση του γυαλιού από ηλεκτρόνια, άρα δεν υπάρχει ακούσια κίνηση του αμφιβληστροειδούς προσπαθώντας να ακολουθήσει την κίνηση τους άρα δεν έχουμε πρόκληση μόνιμων βλαβών στα μάτια. Αντίθετα θα διαβάσεις για "pixelling" αν καθήσεις πιο κοντά απ' ότι θα έπρεπε σε μια τηλεόραση ή "loss of detail" (θολή εικόνα, όχι καθαρή κίνηση, δεν βλεπεις λεπτομέριες κλπ) αν καθήσεις πιο μακρυά. Το πόσο μακρυά ή κοντά έχει να κάνει με το μέγεθος της οθόνης. Είναι σε άμεση συνάρτηση δηλαδή. Σκοπός είναι να βρεις την κατάλληλη απόσταση, αναλόγως με την τηλεόραση που έχεις, ώστε να βρεις την καλύτερη δυνατή θέαση (ποιότητα εικόνας δηλαδή). Ή αντίθετα το μέγεθος της TV που πρέπει να αγοράσεις, αντίστοιχα με την απόσταση που θα κάθεσαι, πάλι για την καλύτερη θέαση. Η λύση βέβαια σε όλα είναι το 1080p σήμα όπου εκεί το κοντά ή μακρυά δεν παίζει μεγάλο ρόλο... Ενδεικτικά βάζω ένα site: http://www.hdtvtest.co.uk/Article/How-Far-Should-I-Sit.php (διάβασε όσα θέλεις στο ΝΕΤ) όπου αν δεις κάτω στο πινακάκι δείχνει MINIMUM αποστάσεις για 46" HDTV (πχ την δικιά μου) λέει: - για standard DVD (576 lines) 12 πόδια=3,65 μέτρα - ενώ για BR/mkv (1080 lines) ta 6 πόδια=1,8 μέτρα !!! Αν τώρα βλέπεις αποκλειστικά Analogue Greek TV (<320 Lines), τότε ναι σου πέφτει μεγάλη. Πάντα όμως σε σχέση με την ποιότητα εικόνας. Και κλείνοντας θα σου θυμίσω τους κινηματογράφους. Ακόμα και στην τελευταία θέση να κάτσεις, η αναλογία μεγέθους οθόνης/απόσταση είναι σίγουρα μεγαλύτερη από το σαλόνι μας Έχεις ακούσει ποτέ: "Ο κινηματογράφος καταστρέφει τα μάτια μας?" Νομίζω πως όχι. Εν αντιθέσει σκοπός του είναι η οθόνη τους να πιάνει όλο το εύρος του οπτικού μας πεδίου (του λεγόμενου 16:9) ώστε να έχεις πιο ζωντανή εμπειρία, την λεγόμενη "Κινηματογραφική Εμπειρία"... Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα να δεις που τωρα που το θεμα "getitnow" εχει γεμισει με εντελως off topic απαντησεις, εγινε επιτελους ενδιαφερον! :lol: Y.Γ. Βλεπω σε 110'' απο τα 4.5 μετρα και ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ξέρει κανείς την αυριανή προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 " Epson Stylus SX 200 Το πολυμηχάνημα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Το Epson Stylus SX 200 μπορεί να σκανάρει, να φωτοτυπήσει και να εκτυπώσει έγγραφα και φωτογραφίες με ή χωρίς τη χρήση υπολογιστή, και μάλιστα χωρίς να πιάνει πολύ χώρο στο γραφείο σας. " 69 στο μουλτι οπότε γύρω στα 49 το κόβω τελικά στα 29€ το βάλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Αρκετά καλή τιμή, αλλά οι Epson καταβροχθίζουν τα μελάνια σαν γαριδάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas133 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Sold Out!!! Πόσα είχαν? 10 κομμάτια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 απιστευτο sold out σε 12 λεπτα! δεν προλαβα καν να ολοκληρωσω την παραγγελια και εξαφανιστηκε! ηθελα να παρω μελανια για ενα αλλο που εχω απο περισυ...μου εβγαιναν τα ιδια λεφτα με το να παρω αυτο καινουριο...για την ωρα θα αρκεστω στα μελανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.