Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 σε υψηλότερη ανάλυση φαίνονται πιο μικρά αρκεί και αυτό που προβάλεται να είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση έτσι... παρόλα αυτά οι 32 ίντσες για 3.5-4 μέτρα είναι λίγες ακόμα και αν είναι 720p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αν η απόσταση είναι 3.5μ-4μ θέλει τουλάχιστον 46άρα! άμα θες να βγάζεις τα μάτια σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 άμα θες να βγάζεις τα μάτια σου!!!! ξανά fail... ρίξε μια ματιά στον πίνακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 σε υψηλότερη ανάλυση φαίνονται πιο μικρά αρκεί και αυτό που προβάλεται να είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση έτσι... παρόλα αυτά οι 32 ίντσες για 3.5-4 μέτρα είναι λίγες ακόμα και αν είναι 720p δεν αμφισβητώ τα οποιαδήποτε στοιχεία, αλλά από εμπρειρια, αν βλέπεις στα 2 μέτρα σε 37" (σύμφωνα με τα στοιχεία), θα έχεις πολύ γρήγορα επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σου για γυαλιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δεν αμφισβητώ τα οποιαδήποτε στοιχεία, αλλά από εμπρειρια, αν βλέπεις στα 2 μέτρα σε 37" (σύμφωνα με τα στοιχεία), θα έχεις πολύ γρήγορα επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σου για γυαλιά!!! παραπληροφόρηση, απλά... έχω 40αρι στα 2.5-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, αγόρασα από το getitnow δύο προσφορές: 1) το ΝΒ Toshiba 17" και 2) το netbook HP 10". Τα παρέλαβα και τα δύο, δύο ημέρες μετά την παραγγελία, που είναι ένας ικανοποιητικός χρόνος απόκρισης. Το ΝΒ Toshiba το παρέλαβα στη συσκευασία του τυλιγμένη με μια μαύρη σακούλα-διαφάνεια που χρησιμοποιείται στο τύλιγμα των παλετών. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα γιατί φοβήθηκα τη μεταχείριση που θα είχε από την courier.Τελικά, όλα καλά, ήταν ακέραιο. Το netbook HP το είχαν επιπλέον συσκευάσει σε άλλο κουτί, οπότε ήταν πιο ασφαλές κατά τη μεταφορά. Ανοίγοντας το Toshiba διαπίστωσα ότι είχε αγγλικά windows vista premium (δεν είχα προσέξει στο site και νόμιζα ότι θα είχε ελληνικά) κι έτσι μπήκα στη διαδικασία να του βάλω τα ελληνικά. Μετά την εγκατάσταση, θέλησα να μπω στο site της Toshiba.eu για να κατεβάσω τους drivers και τα utilities. Έλα μου ντε που δεν έβρισκα όμως το μοντέλο πουθενά. Σαν να μην υπήρχε τέτοιο μοντέλο. Τελικά αφού έψαξα και το αμερικάνικο site και επίσης δεν το βρήκα πουθενά σαν μοντέλο, έστειλα σήμερα το μεσημέρι ένα email στο getitnow ζητώντας ουσιαστικά ενημέρωση και βοήθεια. Πριν από λίγο έλαβα απαντητικό email με τη λύση. Πραγματικά μια αρκετά γρήγορη ανταπόκριση για ελληνικό μαγαζί! Παραθέτω τη διαδικασία για όποιον πιθανόν χρειαστεί να κατεβάσει επίσης τους drivers: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU με τις παρακάτω επιλογές 1. Notebook 2. Satellite 3. Satellite L Series 4. Satellite L 350 5. PSLD8E Με τη μέχρι τώρα εξυπηρέτηση και ανταπόκριση, θα ξανααγόραζα. ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ---------- παραπληροφόρηση, απλά... έχω 40αρι στα 2.5-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρό δεν παραπληροφορώ κανέναν...μίλησα εξ' εμπειρίας και μόνο, τα στατιστικά των εταιρειών έχουν κι άλλες εξηγήσεις! Στην τελική γούστα είναι αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δεν είπα ότι το κάνεις επίτηδες, απλά δεν ισχύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ............έχω 40αρι στα 2.5-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρό Πες το ψέματα...πολύ μικρό...θα έλεγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βασικά εξαρτάται και από τι χρήση κάνει ο καθένας... Για BluRay, PS3, X360, HTPC και γενικά HD καταστάσεις, ισχύει το "όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο". Τώρα όσον αφορά το αναλογικό(το οποίο σύντομα δεν θα υπάρχει καν) τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά σε μεγάλες ίντσες, λόγω της παραμόρφωσης στην εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Βασικά εξαρτάται και από τι χρήση κάνει ο καθένας...Για BluRay, PS3, X360, HTPC και γενικά HD καταστάσεις, ισχύει το "όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο". Τώρα όσον αφορά το αναλογικό(το οποίο σύντομα δεν θα υπάρχει καν) τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά σε μεγάλες ίντσες, λόγω της παραμόρφωσης στην εικόνα. sorry αλλά όποιος παίρνει νέα tv HD για να την περιορίσει σε αναλογική χρήση (aka ελληνικά κανάλια) τότε κάτι κάνει λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thomasx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 παραπληροφόρηση, απλά... έχω 40αρι στα 2.5-3 μέτρα και μου φαίνεται μικρό Συμφωνώ και εγώ, για σαλόνι είναι καλύτερα μια μεγάλη τηλεόραση, άλλωστε οι επίπεδες δεν έχουν καμιά σχέση με τις παλιές (καθοδικός σωλήνα- ραδιενέργεια). Στα 3 μέτρα μια 46'' είναι καλή για τους λάτρεις των ταινιών! Αν είναι μόνο για ειδήσεις κλπ φτάνουν και οι 32''. Για το υπνοδωμάτιο αντίθετα θα πρότεινα λόγω απόλυτου σκοταδιού και για αποφυγή πολής φωτεινότητας (ανάλογα με την απόσταση) 19-26'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν όλοι, (καλά ντε μη βαράτε, οι περισσότεροι) είναι ότι παίρνουν περισσότερες ίντζες τηλεόραση και τη βάζουν πιο μακρυά....δηλαδή .... BIG FAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πες το ψέματα...πολύ μικρό...θα έλεγα.... χαιρομε γιατι μεχρι στιγμης νομιζα πως μονο εγω ειμαι γκαβος και βλεπω απο κοντα χοχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Άρχισε ο κόσμος να αγοράζει τηλεοράσεις Full HD χωρίς καν να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπει Full HD εικόνα, εκτός και αν έχει Bluray συσκευή, που λίγοι από αυτούς έχουν. 10% και πολλοί είναι. ... με ότι συνεπάγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 media center για .mkv > all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.