Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλη μια αδιάφορη προσφορά

---------- Προσθήκη στις 10:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:53 ----------

Και μιας λέω βλακείες ,ποιος από εδώ μέσα πιστεύει ότι οι 2 προηγούμενες προσφορές έγιναν όντως sold out και οι δυο το βράδυ τι σύμπτωση.. πάει και η σημερινή για sold out …

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Οχι ευχαριστω....300 ευρω για hd ready ειναι πολλα

Είναι πολλά μόνο αν υπάρχει κάτι πιο φθηνά. Εξάλλου, νομίζω οτι σε αυτή τη διαγώνιο η διαφορά μεταξύ 720 και 1080 δεν διακρίνεται.

Τώρα, αν κάποιος την θέλει για οθόνη Η/Υ, η ανάλυση σίγουρα δεν θα τον βολέψει.

Για 2η τηλεόραση όμως είναι σούπερ.

-40 ευρώ από..

http://www.skroutz.gr/s/74887/Toshiba-32AV615DG.html

Είναι πολλά μόνο αν υπάρχει κάτι πιο φθηνά. Εξάλλου, νομίζω οτι σε αυτή τη διαγώνιο η διαφορά μεταξύ 720 και 1080 δεν διακρίνεται.

Τώρα, αν κάποιος την θέλει για οθόνη Η/Υ, η ανάλυση σίγουρα δεν θα τον βολέψει.

Για 2η τηλεόραση όμως είναι σούπερ.

-40 ευρώ από..

http://www.skroutz.gr/s/74887/Toshiba-32AV615DG.html

Στο skroutz δίνεις λάθος λινκ εσύ δίνεις για την 32AV615DG ή tv είναι 32AV635DG

http://www.skroutz.gr/s/75072/Toshiba-Regza-32AV635DG.html

Δεν ξέρω αν θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά σε κάτι θα διαφέρει. Α και 10 ευρώ ακριβότερη.

γαμωτο μου!!!! το περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο, καμια 10ρια μερες ψηνεται η ιδεα να παρω μια τηλεοραση για δωματιο και την ηθελα αποκλειστικα για το wii και κανα αγωνα. οποτε ηθελα φτηνη και να κανει τα βασικα, δεν με νοιαζουν hd και παραμυθια

Κοιταω τοσο καιρο τις τιμες στο σκρουτζ, παρακολουθουσα αν εβγαζε καμια τιβι το getitnow (ειχε αλλη μια, αλλα δεν ειχα αποφασισει τοτε) τελικα το καλυτερο που βρηκα ηταν η τοσιμπα 32AV615DG στα 340 ευρο + μεταφορικα. Ε προχτες το απογευμα αποφασισα να παραγγειλω ονλαιν. Και απο μεσα μου σκεφτομαι κοιτα να δεις που με το που την παρο θα βγει καμια καλυτερη προσφορα.

Τελος παντον και εγω φτηνα την πηρα και με 3 ατοκες και μεταφορικα παει καπου 360ευρο, οποτε δεν εγινε και τιποτα.

Και κατι αλλο απο αυτα που διαβαζα οσο εψαχνα μαλλον οι τοσιμπες ειναι καλυτερες απο αλλες μαρκες σε αυτα τα μοντελα τα φτηνα. Και εχει και mpeg4

γαμωτο μου!!!! το περιμενα οτι θα γινοταν κατι τετοιο, καμια 10ρια μερες ψηνεται η ιδεα να παρω μια τηλεοραση για δωματιο και την ηθελα αποκλειστικα για το wii και κανα αγωνα. Ουτε για ταινιες, hd και πρασινα αλογα, γι αυτα εχω το πισι με φουλ hd οθονη και προτζεκτορα infocus.

Λοιπον 10 μερες τωρα κοιταω να δω ποιοι βγαζουν την καλυτερη προσφορα, περιμενα και το getitnow, εψαχνα στο σκρουτζ, τελικα το καλυτερο που βρηκα ηταν η τοσιμπα 32AV615DG στα 340 ευρο + μεταφορικα. Ε προχτες το απογευμα αποφασισα να παραγγειλω ονλαιν. Και απο μεσα μου σκεφτομαι κοιτα να δεις που με το που την παρο θα βγει καμια καλυτερη προσφορα.

Τελος παντον και εγω φτηνα την πηρα και με 3 ατοκες και μεταφορικα παει καπου 360ευρο, οποτε δεν εγινε και τιποτα.

Και κατι αλλο απο αυτα που διαβαζα οσο εψαχνα μαλλον οι τοσιμπες ειναι καλυτερες απο αλλες μαρκες σε αυτα τα μοντελα τα φτηνα.

Ήμουν στην ίδια ακριβώς θέση με σένα φίλε!!! Και έλεγα "δε μπορεί, το getitnow θα βάλει κάποια 32" σε καλή τιμή.. Ή έστω τώρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις". Και σήμερα μόλις την είδα την βούτηξα. Κι εγώ για το wii την θέλω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε την έχω δει live σε κάποιο κατάστημα να παίζει ρε γμτ..

οι toshiba παιζει να ειναι οι χειροτερες απο τις επωνυμες και με την χειροτερη ισως αντιπροσωπεια απο θεματα εγγυησεων κλπ

τεσπα σε αυτα τα λ7 μια χαρα

Ήμουν στην ίδια ακριβώς θέση με σένα φίλε!!! Και έλεγα "δε μπορεί, το getitnow θα βάλει κάποια 32" σε καλή τιμή.. Ή έστω τώρα που αρχίζουν οι εκπτώσεις". Και σήμερα μόλις την είδα την βούτηξα. Κι εγώ για το wii την θέλω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε την έχω δει live σε κάποιο κατάστημα να παίζει ρε γμτ..

ουτε εγω αλλα δεν ειδα τιποτα σοβαρα παραπονα στα φορουμ για αυτα τα 2 μοντελα τοσιμπα, ενω για σαμσουγκ λενε για τον χαλια ηχο και το λοταρυ πανελ που θα σου ερθει.

Οτι και να ναι αμα το θες και εσυ για το wii με ενα καλωδιο Component θα ναι μια χαρα. Εγω αρχικα πηρα τον προτζεκτορα (και)για αυτη την δουλεια, αλλα τελικα δεν βολευει. Φυσικα δεν με χαλασε καθολου, διοτι ο προτζεκτορας εχει πολλες χρησεις (αγωνες στο σαλονι σε ολο τον τοιχο, ταινιες 720π ) και δεν θελω να τον ταλαιπωρο με το wii, ασε που σε μικρο δωματιο βραζεις με τον προτζεκτορα ανοιχτο.

οι toshiba παιζει να ειναι οι χειροτερες απο τις επωνυμες και με την χειροτερη ισως αντιπροσωπεια απο θεματα εγγυησεων κλπ

τεσπα σε αυτα τα λ7 μια χαρα

γιατί να είναι η χειρότερη? μη μου το χαλάτε ρε παιδιά ακόμη δε την πήρα..:confused:

---------- Προσθήκη στις 15:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ----------

ουτε εγω αλλα δεν ειδα τιποτα σοβαρα παραπονα στα φορουμ για αυτα τα 2 μοντελα τοσιμπα, ενω για σαμσουγκ λενε για τον χαλια ηχο και το λοταρυ πανελ που θα σου ερθει.

Οτι και να ναι αμα το θες και εσυ για το wii με ενα καλωδιο Component θα ναι μια χαρα. Εγω αρχικα πηρα τον προτζεκτορα (και)για αυτη την δουλεια, αλλα τελικα δεν βολευει. Φυσικα δεν με χαλασε καθολου, διοτι ο προτζεκτορας εχει πολλες χρησεις (αγωνες στο σαλονι σε ολο τον τοιχο, ταινιες 720π ) και δεν θελω να τον ταλαιπωρο με το wii, ασε που σε μικρο δωματιο βραζεις με τον προτζεκτορα ανοιχτο.

ναι δεν έχεις άδικο. για σαλόνι λες να είναι μικρή η τοσίμπα 32" ? Επειδή θέλουμε μια και για το σαλόνι...

γιατί να είναι η χειρότερη? μη μου το χαλάτε ρε παιδιά ακόμη δε την πήρα..:confused:

---------- Προσθήκη στις 15:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:39 ----------

ναι δεν έχεις άδικο. για σαλόνι λες να είναι μικρή η τοσίμπα 32" ? Επειδή θέλουμε μια και για το σαλόνι...

Οι απόψεις περί αντιπροσωπειών είναι εντελώς υποκειμενικές και έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση που έτυχε να έχει ο καθένας. Είναι σαν τους γιατρούς που κάποιος μπορεί να αποθεώνει τον έναν και άλλος να τον θάβει! Μια χαρά είναι η Toshiba γενικά φιλαράκι και στο λέω από εμπειρία, καθώς εργαζόμουν σε εταιρεία πληροφορικής τα τελευταία χρόνια. Οι ατυχίες και οι ατυχείς εξυπηρετησεις υπάρχουν σε όλους.

'Οσο αφορά τη διάσταση για το σαλόνι, αν η απόσταση του καναπές σου είναι μέχρι 3,5-4μ, σου κάνει μια χαρά η 32άρα!

• Super Moderators
'Οσο αφορά τη διάσταση για το σαλόνι, αν η απόσταση του καναπές σου είναι μέχρι 3,5-4μ, σου κάνει μια χαρά η 32άρα!

bollocks...δεν ισχύει κάτι τέτοιο, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για 32αρα τηλεόραση

Μηπως ομως παιζει ρολο οτι μιλαμε για Hd ready και οχι φουλ hd?? αρα και κανα μετρο παραπανω δεν παιζει ρολο, ενω σε υψηλοτερη αναλυση τα πραγματα φαινονται ποιο ψειρακια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...