johnbond Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 150 όχι, αλλά 250 ναι.Έτσι κι αλλιώς η προσφορά έληξε χτες, οπότε η επίσημη τιμή γυρνάει στα 319. Άρα με τα 250 γλιτώνεις σχεδόν 60 ευρώπουλα. Ενδιαφέρεσαι ακόμα; Μας δουλεύεις; Εγώ το είχα παραγγείλει και το ακύρωσα όταν βγήκε η προσφορά του multirama..Και μου λες 250; Αν δε με πιστεύεις ρώτα τις κοπέλες στη δουλειά σου..Το βράδυ πήρα για την ακύρωση.. 150 αν θες τα δίνω,απο το πουθενά θα τα βγάλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 συμφωνω...παιδια ηρεμα...και του μαγαζιου να ειναι,ολοι χρησιμοι ειναι ...να ακουγομαστε να χουμε δυναμη...και μες στα μαγαζια...αλλα βεβαια αν ειναι του μαγαζιου(κακια θα πω)ποιοι θα κερδιζουν τις κληρωσεις... Έχεις δίκιο με τη σειρά σου, ηρεμία και όλα λύνονται. Δεν έχω κανένα, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγω να κρυφτώ. Δυστυχώς δεν έχω και στοιχεία να το αποδείξω ούτε εδώ, αλλά ούτε και πουθενά αλλού ότι δεν έχω κανένα απολύτως όφελος ή πάρε δώσε με το getitnow. Δε σου κρύβω μάλιστα ότι απ' όλες όσες προσφορές έχει βγάλει, εγώ μόνο το γούρι πήρα κι αυτό γιατί ήταν τζάμπα.. Στο netbook της HP που έδινε πριν λίγες μέρες δεν ψάρωσα, αφού και το you είχε ένα msi στην ίδια τιμή και αν δεν κάνω και λάθος με επεξεργαστή μια κλάση ανώτερο (Ν270 το HP, Ν280 το msi). Όταν θα θελήσω να αγοράσω κάτι (π.χ. ένα SonyEricsson Satio) και τη στιγμή που το θελήσω το βρω 60-70€ φθηνότερα, ναι, τότε θα μιλήσω για ευκαιρία, γιατί από τη στιγμή που δεν θα με ενδιαφέρει κάτι, ακόμα και κάτω από τη μισή τιμή να το βρω, δεν θα το πάρω. Τι να το κάνω άλλωστε, αφού αχρείαστο θα μου είναι; Πεταμένα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μιζενς, the greek way. Απο αυριο θα γράφω καλα λόγια για το getitnow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Συνιστώ στους συμμετέχοντες στο forum να συγκρατούν τα όποια νεύρα τους και να προσέχουν λίγο τις εκφράσεις τους. Η κριτική είναι θεμιτή αρκεί να μην είναι προσβλητική ή/και υβριστική για τους συνομιλητές σας. Εάν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας ή τον θυμό σας, σας συνιστώ να μην συμμετέχετε στο topic. Υπενθυμίζω ότι το παρόν thread υπάρχει για να δημοσιεύονται οι προσφορές από συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, όχι για να αλληλοκατηγορούνται τα μέλη εάν είναι ή όχι υπάλληλοι του καταστήματος. Τα άσχετα μηνύματα θα σβήνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πάρτε το σινεμά μαζί σας στα ταξίδια σας με το φορητό DVD player της Philips, PET721B. [...] Όσο για την αυτονομία του Philips PET721B, αγγίζει τις 2 ώρες -αρκετός χρόνος για να σας κάνει παρέα στο ταξίδι σας. Δυο ωρες μαξιμουμ -πραγματικός χρόνος 1:20-1:30 περίπου- ειναι πολυ μικρή διάρκεια για τέτοια συσκευή. Προσοχή λοιπον, μονο για αυτοκίνητο ή πλοιο με προσβαση σε πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εμ παιδιά, έχοντας διαβάσει περίπου 10 σελίδες και δε βρήκα κάτι σχετικό, δε σας ενοχλεί που λέει "Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου, θα δημοσιευτεί μόλις εγκριθεί" όταν γράφεις ένα σχόλιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 οχι γιατι δεν μπαινουμε καν στον κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δυο ωρες μαξιμουμ -πραγματικός χρόνος 1:20-1:30 περίπου- ειναι πολυ μικρή διάρκεια για τέτοια συσκευή. Προσοχή λοιπον, μονο για αυτοκίνητο ή πλοιο με προσβαση σε πρίζα. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες ταινίες διαρκούν περίπου δύο ώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες ταινίες διαρκούν περίπου δύο ώρες... Το γεγονός πως σε 7" οθόνη οι υπότιτλοι φαίνονται μόνο με μεγενθυτικό φακό που το βάζετε; Δε λέω, καλό το μικρό μέγεθος, αυτό είναι που το κάνει και φορητό, αλλά πιστεύω πως λίγοι είναι αυτοί που πλέον συμβιβάζονται με λιγότερο από 9". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loubas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα παίζει να μην πουλήσαν ούτε ένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα παίζει να μην πουλήσαν ούτε ένα... Μου θυμίζει τη "δωροεπιταγή" των Notos που έβλεπες και δεν ακούμπαγες... Μεγάλη γκάφα πάντως αυτό με τη δωροεπιταγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότερες ταινίες διαρκούν περίπου δύο ώρες... Ναι σωστα.. Θα σε κόψει στο καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Aπογοητεύτηκα απο τις τελευταίες ''προσφορές'':X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για σήμερα: http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για σήμερα:http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=41 Οχι ευχαριστω....300 ευρω για hd ready ειναι πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.