Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι για το χαβαλέ, γιατί δεν κάνουμε μια δημοσκόπηση "Πόσοι έγραψαν σχόλιο για να μπουν στην κλήρωση".

Εγώ πάντως έχω γράψει κανά δυο φορές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγω κατάλαβα οτι δεν δουλεύει καθόλου. Πως σου ακούγεται, πλαστικός χειρουργός να περιμένει καθε βράδυ την κλήρωση της Καλομοίρας ;; :shock: Σιγουρα δηλώνει και κατω απο το αφορολόγητο.. :P

Ρε μπας κι ειναι ο Φουστανος ;;;;;;;;;;;; AAAAAXAXAXAXAXAXAXA !!!!

Για το ΜΙΟ GPS που ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται επιστροφή σε αυτούς.

Επίσης για το θέμα του τιμολογίου μου είπαν ότι μάλλον θα έχουν από το Μάρτιο. :-(

Παρόλα αυτά επειδή το είχα βάλει στα σχόλια της παραγγελίας, χτες με πήραν τηλέφωνο για να την επιβεβαιώσουν, δλδ αν όντως τα ήθελα (2τεμ) ή αν θα το ακύρωνα λόγω έλλειψης τιμολογίου. Παρόλο που τους είπα ότι μπορώ να περιμένω, μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να έχουν την παραγγελία σε εκρεμμότητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τελικά τους είπα να την στείλουν, οπότε λογικά τα περιμένω σήμερα.

Τα 2 MIO ήρθαν σήμερα με Γενική Ταχυδρομική χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνολικά έχω πάρει 4 αντικείμενα από αυτούς (3 αποστολές) χωρίς κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση στην αποστολή.

Το βασικό τους (-) εξακολουθεί να είναι η έλλειψη τιμολογίου. Πιθανώς σήμερα να έπαιρνα το HP γιατί η ανηψιά μου ήθελε ένα, αλλά θα περιμένω κάποια προσφορά από κάπου αλλού που θα βρω και τιμολόγιο!

Το βασικό τους (-) εξακολουθεί να είναι η έλλειψη τιμολογίου. Πιθανώς σήμερα να έπαιρνα το HP γιατί η ανηψιά μου ήθελε ένα, αλλά θα περιμένω κάποια προσφορά από κάπου αλλού που θα βρω και τιμολόγιο!

Γιατί ως γνωστόν γι'αυτό το λόγο υπάρχουν τα τιμολόγια.

Τι παραπάνω έχει το msi απο το compaq;

Η αλήθεια είναι πως δεν το πολυκατέχω το θέμα του hardware.

Απλά ανέφερα ότι μ' άρεσε, με τράβηξε.

Ίσως φταίει που έχω συνηθίσει την HP μόνο στο θέμα των εκτυπωτών, τι να πεις, γούστα είναι αυτά.

WOW !!!!!!!!!!!!!!!! MAMMA MIA !!!!!!!! Το οτι εχεις ενα msi, μας δειχνει

οτι δε δουλευεις σε, ή για αυτους. Κι εγω εχω ενα Compaq, αρα δε δουλευω για ή στην Εθνικη Τραπεζα !!!! Καλα μεγαλε, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!!!!

Είδες; Είμαι άπαιχτος!

Εγω κατάλαβα οτι δεν δουλεύει καθόλου. Πως σου ακούγεται, πλαστικός χειρουργός να περιμένει καθε βράδυ την κλήρωση της Καλομοίρας ;; :shock: Σιγουρα δηλώνει και κατω απο το αφορολόγητο.. :P

Δουλεύω, απλά δεν τα δηλώνω.

Αφήνω κάτι κορόιδα σαν και σένα να πληρώνουν τα σπασμένα.

Ρε μπας κι ειναι ο Φουστανος ;;;;;;;;;;;; AAAAAXAXAXAXAXAXAXA !!!!

Χαχαχαχα!!!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353341

???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ----------

μα καλα σημερα?

Δεν κρατιουνται τα παλληκαρια. Κακως ομως, για μενα, εχουν απαγορευθει τα σχολια στα ποστ για πωλησεις. Ετσι θα κραζαμε ΑΜΕΣΑ τα λαμογια και δεν θα την πατουσαν πιθανον καποιοι απο εδω μεσα...

Δεν κρατιουνται τα παλληκαρια. Κακως ομως, για μενα, εχουν απαγορευθει τα σχολια στα ποστ για πωλησεις. Ετσι θα κραζαμε ΑΜΕΣΑ τα λαμογια και δεν θα την πατουσαν πιθανον καποιοι απο εδω μεσα...

Άραγε να δίνει τα 3 χρόνια εγγύηση του eshop ή 1 του getitnow ??????

Άραγε να δίνει τα 3 χρόνια εγγύηση του eshop ή 1 του getitnow ??????

ειναι τοσο πονηρος ο τυπος που δεν το διευκρινιζει παντως αν ειναι 1 ειναι για πολυ κραξιμο

2 παραγγελιες απο μενα...Μια το γουρι κ μια το laptop toshiba στα 299 ευρω...Κ οι 2 ηρθαν.Μεχρι τωρα αψογα ολα!Μπραβο στο getitnow!καλη αρχη!

ελα ντε! αυτο ψαχνω και εγω...

ΠΑΙΔΕΣ, account δημιουργείται με την 1η αγορά!!!:shifty:

Δίνοντας το email σας απλά έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε από 1-8 ώρες νωρίτερα ποια θα είναι η νέα προσφορά, χωρίς την τιμή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:03 ----------

Παντως παιδια δεν εχω καταλαβει ακριβως πως να κανω log in.Ξερει κανεις πως γινεται?

Δίνοντας το email σας απλά έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε από 1-8 ώρες νωρίτερα ποια θα είναι η νέα προσφορά, χωρίς την τιμή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:21 ----------

Λοιπον ύστερα απο 3 ημέρες και μετα τις διορθώσεις που έκαναν αμεσα, το κατάστημα συνεχίζει να μου δινει την εντύπωση Telemarketing outlet. Δεν ειναι μονο η αστοχία στο ειδος που διάλεξαν να προωθήσουν που δηλώνει ασοβαρότητα. Αυτη τη στιγμή ειναι 66% gadget store και 33% hondos center, τα υπόλοιπα περι συγκρισεων με amazon ειναι ατυχή ευφυολογήματα.

Για μενα ειναι αδυνατο, το υπογράφω, να υπαρξει στην Ελλαδα κατάστημα που θα μπορει να διαχειρισθει με επιτυχία την προώθηση εμπορευμάτων απο πολλους κλάδους και πολλούς εισαγωγείς ταυτόχρονα. Θα κυμαίνεται πάντα στην μετριότητα, ειτε σε θέμα τιμων ειτε σε θέμα στοκ ειτε σε θέμα αμεσης παράδοσης, ειτε.. ειτε..

Οι λόγοι ειναι πολλοι και δεν εξαρτώνται απο το κατάστημα ουτε την καλή θέληση ή τα χρήματα του επενδυτη. Χρειάζεται στόκ που προφανως δεν υπάρχει γιατι πρεπει να παγωσει μετρητο και να πληρωθει αποθηκευτικός χωρος. Χρειάζονται καλοπληρωμενοι υπάλληλοι με τεράστιο ευρος γνώσεων απο κάλτσες μέχρι αεροπλάνο που λεει ο λόγος. Χρειάζεται ενα τελεια οργανωμένο κεντρο επιστροφής και αλλαγων, εδω δηλαδη που πασχουν και τα μεγάλα καταστήματα που ειδικεύονται μονο σε 2-3 κατηγορίες ειδων. Σε καιρό κρίσης, μιλαμε για ακατόρθωτα πράγματα.

Για να παω παραπέρα, τα περισσότερα μικρομάγαζα της επαρχίας και περιφερειακά της Αθήνας κάνουν αυτη τη δουλειά ηδη, αν εξαιρέσω βεβαια τα αρώματα και τις ...μπριζόλες. Αυτοι στην αγορά λέγονται "αεριτζήδες", δηλαδη γεμίζουν μια βιτρίνα με 1-2 χιλ ευρω το πολυ και πουλάνε "αερα". Φτιάχνουν μια virtual λίστα προιόντων, μπαινει ο πελατης και αγοράζει απο το φυλλάδιο ή "στο μιλητό", μετα γινεται τηλεφωνική παραγγελία στον προμηθευτή. Το τι ακριβως θα πουλαει ο καθε "αεριτζής" ειναι αδιάφορο, απο λαμπάκια χριστουγέννων μέχρι υπολογιστές, κι απο σακουλες για σκούπες μέχρι home cinema.

Τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης προσέγγισης ειναι πολλά. 1ον δεν βλέπεις το προιον, 2ον τις περισσότερες φορες δεν δέχονται επιστροφές με τον ενα ή τον αλλο τρόπο, 3ον οι τιμες που πετυχαίνουν δεν ειναι παντα καλες, 4ον τα προιοντα μια στις τρεις φορες δεν υπαρχουν στον προμηθευτή ή ακομα χειρότερα υπάρχουν σε μεγαλύτερη τιμη οποτε την χρεώνεται ο πελάτης, 5ον η παραλαβή καθυστερεί βασανιστικά. Το μοναδικό πλεονέκτημα ειναι οτι στην Αετοράχη που δεν υπάρχει πολυκατάστημα , οι ντοπιοι κανουν τη δουλεια τους. Προσθέτω: Για να πετυχεις καλες τιμές αγοράς και μάλιστα 20-30-40% κάτω απο τις τιμές των υπολοίπων χονδρικώς πρεπει να παρεις μεγαλο στοκ και να δώσεις μετρητά και να εγγυηθείς τις μη-επιστροφές στον εισαγωγέα (δεν σε ειδα δε σε ξέρω) και ενδεχομένως να προωθήσεις τις επιστροφές/ελλατωματικά/refurbished του εισαγωγέα. Αυτα ισχυουν για τις κατω-απο-το-τραπεζι συμφωνίες, εκει οπου θα πετύχεις το -40% αλλιως σε εφαγε η αρκούδα. Ναι, τα ηλεκτρονικά εχουν τεράστιο κέρδος αλλα αυτο μένει στον εισαγωγέα, οχι στον λιανέμπορο!

Κατα τα φαινόμενα, η διαφορά του συγκεκριμένου "αεριτζή" (προς το παρον ειναι ακριβως αυτο) ειναι οτι θα κρατά σχετικά μικρή λιστα και ενα μικρο αλλα εγγυημένο στοκ σε σταθερή τιμη. Τιποτε περισσότερο δυστυχως γιατι οπως δείχνει βασίζεται σε πελάτες που δουλεύουν με το συστημα "χτυπάω οτι κινείται κι αν δε δουλευει το πεταω, φτανει να λεω οτι το πήρα φτηνα και να κοκορεύομαι στο γραφειο". Κανενα πρόβλημα και μ'αυτο αλλα φοβαμαι πως οι μεγάλες αλυσίδες με τις προσφορές και τη φυσική εδρα εχουν ηδη ξεζουμισει τις πιστωτικές αυτου του target group, οποτε θα μεινει παλι σε εμας τους σκεπτομενους αγοραστες η "ευθύνη" να καλύψουμε τα λειτουργικά εξοδα της εταιρίας , ειτε αποδεχόμενοι εγγυήσεις που δεν θα ανταποκρίνονται, ειτε ξεστοκάροντας σαβούρα παλαιότερης τεχνολογίας είτε αγοραζοντας σε τιμες +30% απο το Μ.Ο. λιανικής. :P

Ελπιζω να έριξα λιγο φως σχετικά με την λειτουργία της αγοράς , συγνώμη και παλι για το χώρο. Παρακαλω οποιος θελει να απαντήσει σοβαρά, ας διαβάσει ολο το κειμενο να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους με επεξηγήσεις ή διαπληκτισμούς.

Βρίσκω πολύ σωστά τα επιχειρήματά σου, αλλά πολλά από τα προβλήματα που αναφέρεις είναι ήδη λυμένα, καθώς πίσω από το getitnow βρίσκεται το Public (με αποθήκες, καταστήματα, εμπορεύματα, διαδικασίες επιστροφών) και άρα ο Γερμανός, ο Δ.Ο.Λ και ίσως η Multirama (άρα πάλι Γερμανός, και αποθήκες, καταστήματα, εμπορεύματα κ.λ.π.). Άποψή μου με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα (04/01) είναι ότι το πιθανότερο θα πουλάει προϊόντα που έχουν ξεμείνει (bad stock) τουλάχιστον όσο αφορά την τεχνολογία, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να σκοτώνεται η τιμή,που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι τιμές είναι αρκετά καλές, αλλά σε καμία περίπτωση σκοτωμένες. Από την άλλη ο Γερμανός φημολογείται ότι θα ανοίξει και καταστήματα getitnow!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:30 ----------

ειναι τοσο πονηρος ο τυπος που δεν το διευκρινιζει παντως αν ειναι 1 ειναι για πολυ κραξιμο

Τα 3 χρόνια του e-shop υπάρχουν γιατί τους έχουν ξεμείνει πακέτα (δεν ξεπούλησαν) στα μαθητικά πακέτα που δόθηκαν στα παιδιά 1ης Γυμνασίου. Το e-shop βέβαια έχει τιμή ανώ των 300ευρώ, αν δεν κάνω λάθος το δίνει 355 ευρώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:40 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:03 ----------

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:21 ----------

Βρίσκω πολύ σωστά τα επιχειρήματά σου, αλλά πολλά από τα προβλήματα που αναφέρεις είναι ήδη λυμένα, καθώς πίσω από το getitnow βρίσκεται το Public (με αποθήκες, καταστήματα, εμπορεύματα, διαδικασίες επιστροφών) και άρα ο Γερμανός, ο Δ.Ο.Λ και ίσως η Multirama (άρα πάλι Γερμανός, και αποθήκες, καταστήματα, εμπορεύματα κ.λ.π.). Άποψή μου με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα (04/01) είναι ότι το πιθανότερο θα πουλάει προϊόντα που έχουν ξεμείνει (bad stock) τουλάχιστον όσο αφορά την τεχνολογία, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να σκοτώνεται η τιμή,που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι τιμές είναι αρκετά καλές, αλλά σε καμία περίπτωση σκοτωμένες. Από την άλλη ο Γερμανός φημολογείται ότι θα ανοίξει και καταστήματα getitnow!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:30 ----------

Τα 3 χρόνια του e-shop υπάρχουν γιατί τους έχουν ξεμείνει πακέτα (δεν ξεπούλησαν) στα μαθητικά πακέτα που δόθηκαν στα παιδιά 1ης Γυμνασίου. Το e-shop βέβαια έχει τιμή ανώ των 300ευρώ, αν δεν κάνω λάθος το δίνει 355 ευρώ.

Ααα, και επειδή το αγόρασα σήμερα το HP, το τηλέφωνο που με κάλεσε για να τους δώσω σταθερό τηλ. ανήκει στην Multirama!!!

Τελικά ο Θεός είναι μεγάλος!

Παιδιά, δεν πειράζει που με δουλέψατε, που είπατε τόσα για μένα και που γελάσατε με τα χάλια μου.

Εγώ μια φορά σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, μιας και μόλις κέρδισα την

προσφορά της ημέρας!!!

Αλλά τι χαίρομαι άδικα;

Αφού είπαμε ότι δουλεύω για την getitnow!

Δε βαριέσαι, δουλεύω δε δουλεύω, ένα netbook στο τζάμπα δε με χάλασε καθόλου.

Εσάς κομπλεξικοί;

Παιδιά, δεν πειράζει που με δουλέψατε, που είπατε τόσα για μένα και που γελάσατε με τα χάλια μου.

προσφορά της ημέρας!!!

Αλλά τι χαίρομαι άδικα;

Εσάς κομπλεξικοί;

Το πουλάς 150;

προσφορά της ημέρας!!!

Αλλά τι χαίρομαι άδικα;

Εσάς κομπλεξικοί;

Εαν βγεί η βρώμα ότι δουλέυω και εγώ εκεί θα κερδίσω κ εγώ τπτ????

Έχεις 2 netbook πιστεύω πως πρέπει να μας χαρίσεις το ένα :)

Το πουλάς 150;

150 όχι, αλλά 250 ναι.

Έτσι κι αλλιώς η προσφορά έληξε χτες, οπότε η επίσημη τιμή γυρνάει στα 319.

Άρα με τα 250 γλιτώνεις σχεδόν 60 ευρώπουλα.

Ενδιαφέρεσαι ακόμα;

Εαν βγεί η βρώμα ότι δουλέυω και εγώ εκεί θα κερδίσω κ εγώ τπτ????

Έχεις 2 netbook πιστεύω πως πρέπει να μας χαρίσεις το ένα :)

Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα...

Λάθος, εκτός από 2 πλέον netbook έχω και ένα laptop TurboX καθώς και 1 desktop.

Για να μην υπολογίσω το 2ο desktop που το τρώει η σκόνη επειδή δεν είχα που να το βάλω:-D

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για χάρισμα, γράψου στο xariseto.gr, μπορεί να σταθείς πιο τυχερός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...