Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου.ΚΑι κατι αλλο.Αφου το μουλτιραμα βγαζει κατα κανονα προσφορες μαπα πως γινεται το αδερφακι του να εχει τετοιες τιμες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/epixiriseis/validate.html

Το ΑΦΜ δεν είναι έγκυρο ούτε με 0 μπροστά. Αλλά εντάξει Καλομοίρα=εγγύηση. Θα ήθελα να ήξερα σε αυτή τη χώρα δεν ελέγχει κανείς?

Sotosgl όσο παράξενο και να σου ακούγεται, δε θα βάλω ποτέ την πιστωτική μου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ανύπαρκτο ΑΦΜ.

Αν άνοιγε ΣΩΣΤΑ με ένα ολοκληρωμένο site 2-3 μέρες μετά, δε θα έχανε τίποτα.

Τελείωσε για μένα. Όποιος το βρίσκει ασήμαντο μάλλον δεν έχει κάνει πολλές συναλλαγές στη ζωή του. Δε με νοιάζει ούτε την Έλλη Στάη να μου βάλεις στο βιντεάκι. Η σοβαρότητα θα κριθεί από αλλού, και την εμπιστοσύνη του πελάτη πλέον την κερδίζεις με συνέπεια και όχι με το φλάς στα μάτια μιας φθηνής μηχανής.

Πες πως ήθελα τιμολόγιο. Να γελάσω τώρα ή μετά;

Αντε παλι...

Υποστηριξα στιγμη το καταστημα;

Την προσωπικη επιθεση καταδικασα!

Διαβαστε οτι συμφωνω με τον Pigeon σε οτι εγραψε μην κρατατε οτι σας βολευει!!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, δε θα βάλω ποτέ την πιστωτική μου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ανύπαρκτο ΑΦΜ.

Αν άνοιγε ΣΩΣΤΑ με ένα ολοκληρωμένο site 2-3 μέρες μετά, δε θα έχανε τίποτα.

Τελείωσε για μένα. Όποιος το βρίσκει ασήμαντο μάλλον δεν έχει κάνει πολλές συναλλαγές στη ζωή του. Δε με νοιάζει ούτε την Έλλη Στάη να μου βάλεις στο βιντεάκι. Η σοβαρότητα θα κριθεί από αλλού, και την εμπιστοσύνη του πελάτη πλέον την κερδίζεις με συνέπεια και όχι με το φλας στα μάτια μιας φθηνής μηχανής.

Πες πως ήθελα τιμολόγιο. Να γελάσω τώρα ή μετά;

Ok Fixed :-D

Ναι παιδιά ηρεμία, φτάνει. Οι άνθρωποι κάναν κάτι έστω και τελευταία στιγμή για να προλάβουν τις γιορτές και καναν χοντρές γκάφες-παραλείψεις, ας ελπίσουμε πως αύριο μεθαύριο θα τις διορθώσουν (και πρέπει αν είναι επαγγελματίες και ελέγχουν τι ζητά ο κόσμος από αυτούς). Ας δούμε κιόλας, αν τελικά το παλικάρι παραπάνω παραλάβει τη μηχανούλα του και αν ναι όλα καλά, όλα ωραία. Το άμα πουλά σαβούρες ή όχι είναι τελείως υποκειμενικό θέμα οπότε ας μην το συζητάμε.

Το άμα πουλά σαβούρες ή όχι είναι τελείως υποκειμενικό θέμα οπότε ας μην το συζητάμε.

Φιλε kamui ισως κανω λάθος αλλα δεν μιλησε κανεις για σαβούρες. Ειπαμε να υπάρχει λιγη προσοχη σε καταστήματα που δεν εχουν φυσική εδρα να μη μπαινει η πιστωτικη με κλειστά ματια. Εδω οι τυποι εχουν δωσει λαθος -ανυπαρκτο- ΑΦΜ τωρα τι να λεμε... Που να συζητήσουμε για φυσική εδρα, για επιστροφή, για τιμολόγιο..

Οποιος βεβαια δεν καταλαβαινει τι σημαίνουν αυτα κακο του κεφαλιού του, στο 2010 φτάσαμε δεν υπαρχουν δικαιολογίες. Βρε μηπως ξεχάσατε τα κανόνια που εσκασαν πριν λιγο καιρο στην Κηφισίας και στη Σπ. Πάτση; :rolleyes:

εμενα παντως η Public (εαν ειναι παμπλικ) δεν μου απαντησε σε ενα ε-μαιλ sto customer support Που ειχα κανει, χωρις να με καιει ιδιαιτερα απλα το αναφερω, οποτε μην περιμενετε θαυματα..

Eαν παλι ειναι μουλτιραμα , (μιας και ειναι το πιθανοτερο μιας και βλεπω τον ζηλο που βγαζει ο Kingofgreece γνωστος για το "προμοτιον" του εδωμεσα ) τοτε το ψευτικο αφμ δεν δινει και τις καλυτερες εντυπωσεις...

Παραθέτω απάνθισμα ξεκαρδιστικών σχολίων απο την 1η ημέρα. Διευθυντής μισθοδοσίας σιγουρα πρεπει να ειναι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ ο νεότερος:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Χ. ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:48

ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΣΤΕ THE BEST ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΛΩΝΙΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.

(Μα πότε πρόλαβε να τις απολαυσει τις υπηρεσίες?) :rolleyes:

matina ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:25 i epoxi theli kala proionta se xamiles times ....... prospathiste etsi kai tha eimaste dipla sas gia nas sas stiriskoume

(Ειδικά αν μας χρωστάνε 3-4 μηνιάτικα και ερχονται γιορτές!) :X

Σωτηρία Μ. ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:28

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ..

(Ειμαι η κορη του αφεντικου. Καντε καλο κουμάντο γιατι εχω να παω Ελβετία!) B)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:33

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

(Μα.. τι συμπαράσταση? πέθανε κανεις? ημαρτον δηλαδη!) :fear:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:8

Η αρχή δεν ήταν καθόλου καλή ... μπορεί η προσφορά να ήταν πραγματικά καλή όμως από τον πρωί προσπάθησα να αγοράσω την olympus και είχα τα εξής προβλήματα 1) ΔΕΝ μου δεχόταν την προπληρωμένη κάρτα της eurobank γεγονός που πρώτη φορά μου συμβαίνει σε site 2) η τηλεφωνική εξυπηρέτηση ήταν απαράδεκτη τους έδωσα το τηλέφωνο μου και την διεύθυνση μου να με πάρουν για να συνεννοηθούμε πως αλλιώς θα μπορούσα να αγοράσω την μηχανή και δεν με πήραν ποτέ μέχρι που είδα το sold out. Αν θέλετε να πάει καλά αυτή η κίνηση βάλτε και αγορά με αντικαταβολή .

(Απάντηση: Γιωργο εχουμε κρατησει το ip και τα στοιχεια σου. Αν νομιζεις οτι με τετοιες κριτικές θα πετυχεις ποτε προσφορά να μας χέ...ς! Που ειναι η συμπαράσταση?) :devil:

Nikos Chrisoulis ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:50 - marvellous!!!!!

(Παραδέξου οτι το "οοοooohhhh maaaaaaarvellous!!!!" ειναι στο καθημερινό μας λεξιλόγιο: Mr. Manabis you have great fasolakia! marvellous!! ) B)

NIKOΣ Μ. ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:49

Kαλή αρχή ..αρκεί να μην είναι ''φούσκα'' ..γιατί πολλοί στην αρχή βάζουν δολώματα και μετά αγριεύουν ...καλές δουλειές (αν και το διαδίκτυο καταργεί θέσεις εργαζομένων)

(Νικος Μ. , Το ψευδώνυμο της Αλεκας Παπ.α.ρ.η.γ.α. στο διαδικτυο) :eek:

Μαιρη ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:29

Παντα ηθελα μια τετοια φωτο για να κανω τον παπαρατσι. Νομιζω οτι ανηκει σε μενα ταιριαζει με τον χαρακτηρα μου!!!

(Αμα καλη μου διαβάζεις ολη μερα ciao και βλεπεις κουςκους πως να γραψεις σχόλια σαν κανονικος ανθρωπος; ελα ντε; Για πες μου!) :shock:

ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:1

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ, ΑΥΤΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ

(Σου λεει δηλαδη "τι αλλο να κανουμε για σενα κυριος;" . Υπαλληλος απο τα αντρικά πατώματα: υπόγειο 1, υπογειο 2, ισόγειο εξω, φορτηγάκι απέναντι κτλ, οπου τον τρωει το αγιαζι στο κουριερόπαπο ή κουβαλάει κιβώτια.) :-)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 0:37 - ΑΝ ΚΟΒΕΙ 30 ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ

CHRISTINA ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 0:1 -καλέ....το καλό είναι ότι σε δίχνει αδύνατη...

(Σετάκι απαντήσεων. Δηλαδη θες να μου πεις οτι 12μιση το βραδυ κι ενω ειχε ληξει απο νωρις η προσφορα, αυτοι μπηκαν και αφηνουν σχολιακια για κατι που ΔΕΝ προλαβαν να αγοράσουν. Ω! τι αλτρουισμός και μεγαλοψυχία. Ασε που μπέρδεψαν την ψηφιακή μηχανή με ζυγαριά. Συν οτι μαλλον ειναι χοντρή οποτε δεν αξίζει απ'ολες τις απόψεις..) :X

Ελπιζω να το διασκεδάσατε λιγο, ευχαριστω για το χώρο. :-D

• Moderators

Να σαι καλα pigeon, πραγματι γελασαμε αν και να σου πω την αληθεια ειναι τοσο extreme η κατασταση που και χωρις τα σχολια σου το ιδιο γελιο βγαζει. :-D

Απο χθες μονο γελιο μου εχει δωσει αυτη η "υπερπροσπαθεια" του getitnow...

:shifty:

Μπορεί να μην είναι ακόμα 10, ωστόσο μόλις εντόπισα την σημερινή προσφορά του getitnow!!!!! Δείτε εδώ http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=19 . Ακόμα δεν έχει κουμπί αγοράς, ωστόσο μπορείτε να δείτε το προιόν::) :) Garmnin nuvi

• Super Moderators

Προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί δεν είναι ανεκτοί εδώ!

Εάν έχετε να προσάψετε κάτι προσωπικά σε άλλο μέλος, χρησιμοποιείστε τα pm!

Μπορεί να μην είναι ακόμα 10, ωστόσο μόλις εντόπισα την σημερινή προσφορά του getitnow!!!!! Δείτε εδώ http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=19 . Ακόμα δεν έχει κουμπί αγοράς, ωστόσο μπορείτε να δείτε το προιόν::) :) Garmnin nuvi

ωραιος! 26 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο αλλα σαν συσκευη δεν λεει τπτ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...