Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστο κ αυτο... μερικα σιγουρα εχουν αντιπροσοπιας... αλλα τα αλλα?

Για το ΜΙΟ GPS που ρώτησα μου είπαν ότι γίνεται επιστροφή σε αυτούς.

Επίσης για το θέμα του τιμολογίου μου είπαν ότι μάλλον θα έχουν από το Μάρτιο. :-(

Παρόλα αυτά επειδή το είχα βάλει στα σχόλια της παραγγελίας, χτες με πήραν τηλέφωνο για να την επιβεβαιώσουν, δλδ αν όντως τα ήθελα (2τεμ) ή αν θα το ακύρωνα λόγω έλλειψης τιμολογίου. Παρόλο που τους είπα ότι μπορώ να περιμένω, μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να έχουν την παραγγελία σε εκρεμμότητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τελικά τους είπα να την στείλουν, οπότε λογικά τα περιμένω σήμερα.

EDIT: 199€ το HP

http://www.skroutz.gr/s/89371/HP-Compaq-Mini-110-1160EV.html

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To netbook είναι σε πολύ καλή τιμή και το μοντέλο είναι καλό αλλά γιατί μόνο ένα χρόνο εγγύηση;Οι άλλοι συνήθως το δίνουν με 3 χρόνια..

Δημοσ.
To netbook είναι σε πολύ καλή τιμή και το μοντέλο είναι καλό αλλά γιατί μόνο ένα χρόνο εγγύηση;Οι άλλοι συνήθως το δίνουν με 3 χρόνια..

Μάλλον γι' αυτό εχει τόσο χαμηλή τιμή...

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχ!!! ακουστε σχολιο!!!

STATHIS ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:16

re plaka mas kanete?? stis 10 bgike kai stis 10:10 exei 200 thetika sxolia??? ithela na to parw gia dwraki.. alla me ola auta ta sxoleia me apotharinete! parakalw na eiste pio alithinoi... :mrgreen:

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχ!!! ακουστε σχολιο!!!

STATHIS ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:16

re plaka mas kanete?? stis 10 bgike kai stis 10:10 exei 200 thetika sxolia??? ithela na to parw gia dwraki.. alla me ola auta ta sxoleia me apotharinete! parakalw na eiste pio alithinoi... :mrgreen:

Μην ψαρώνεις!

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του forum, οι ίδιοι τα γράφουν τα σχόλια.:lol:

Δημοσ.
Μην ψαρώνεις!

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του forum, οι ίδιοι τα γράφουν τα σχόλια.:lol:

''κατι μου μυριζει'' ειπαν καποιοι αλλοι..μηπως εισαι αυτος τον οποιον βαζουν να τα γραφει?? :devil:

Δημοσ.

σιγά την προσφορά σε νετμπουκ. η μονη που αξιζε ηταν του εσυ.γρ.

αραγε αυτοι με τα σχολια τα εχουν ετοιμα και τα κανουν αντιγραφη επικολληση

Δημοσ.

Άλλη μια μέτρια προσφορά η σημερινή . Δεν φτάνει που το δίνουν μόνο ροζ αλλά έστω ότι κάποιος ήθελε να το πάρει σε αυτό το χρώμα θα προτιμούσε να το αγόραζε σε αυτή την τιμή ή να έδινε 76 ευρώ επιπλέον και να είχε αλλά 2 χρόνια εγγύηση και το κεφάλι του ήσυχο ;;;;; Είναι λογικό να έχουν βομβαρδίσει από νωρίς τόσα μηνύματα μήπως και παρασυρθεί κάνεις , αυτό σχολιάζουμε καθημερινά και συνεχίζουν με την ίδια τακτική . Δεν λέει κανείς ότι είναι απατεώνες αλλά πονηρούληδες

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι σκάλωμα φάγατε με τα σχόλια;

Από τη στιγμή που μπορεί να κερδίσεις τσάμπα ένα κομμάτι γιατί ο άλλος να μη δοκιμάσει την τύχη του;

Γράφει ένα σχόλιο και μπαίνει στην κλήρωση.

Τώρα το κατά πόσο αληθινή είναι, αυτό είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι σκάλωμα φάγατε με τα σχόλια;

Από τη στιγμή που μπορεί να κερδίσεις τσάμπα ένα κομμάτι γιατί ο άλλος να μη δοκιμάσει την τύχη του;

Γράφει ένα σχόλιο και μπαίνει στην κλήρωση.

Τώρα το κατά πόσο αληθινή είναι, αυτό είναι άλλη ιστορία...

Ναι οκ έχουν γράψει 500 σχόλια σε 1 ώρα για να μπουν σε μια κλήρωση που πολύ αμφισβητώ αν και αυτή είναι αληθινή. Έχει κερδίσει κανείς από εδώ εεεεεεεεεεεεεεεε;;; Γράφουν ένα όνομα ότι κέρδισε και που ξέρω εγώ ποιος είναι ; σήμερα το κέρδισε κάποιος με email pardalis2007@ βαλτό όλο το email . τα αρνητικά σχόλια δεν τα βάζουν . Είναι λογικό να γινόμαστε καχύποπτοι.

Δημοσ.
Πράγματι, το Msi που πήρα κι εγώ απ' το You μ' άρεσε περισσότερο.

Τι παραπάνω έχει το msi απο το compaq;

Δημοσ.
Άλλη μια μέτρια προσφορά η σημερινή . Δεν φτάνει που το δίνουν μόνο ροζ αλλά έστω ότι κάποιος ήθελε να το πάρει σε αυτό το χρώμα θα προτιμούσε να το αγόραζε σε αυτή την τιμή ή να έδινε 76 ευρώ επιπλέον και να είχε αλλά 2 χρόνια εγγύηση και το κεφάλι του ήσυχο ;;;;; Είναι λογικό να έχουν βομβαρδίσει από νωρίς τόσα μηνύματα μήπως και παρασυρθεί κάνεις , αυτό σχολιάζουμε καθημερινά και συνεχίζουν με την ίδια τακτική . Δεν λέει κανείς ότι είναι απατεώνες αλλά πονηρούληδες
eγω να πω την αληθεια γραφω σχεδον καθε μερα...για την κληρωση...
Δημοσ.
eγω να πω την αληθεια γραφω σχεδον καθε μερα...για την κληρωση...

Και εγώ και οι περισσότεροι από εδώ μέσα γράφουν σχεδόν κάθε μέρα και πολλοί γράφουν σχόλια για πλακά ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι μπήκαν 500 άτομα από 10-11 και έγραψαν όλοι ποσό τέλεια προσφορά είναι και τι ουαου χρώμα και είστε θεοί. Γιατί δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής να έχει κερδίσει κανείς από εδώ μέσα ;;; σου δίνουν το ερέθισμα καθημερινά να γίνεσαι καχύποπτος και από την στιγμή που λογοκρίνουν τα σχόλια όταν είναι αρνητικά εκεί μέσα έχω αποφασίσει να τα γράφω εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...