Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο ομως δεν κανει κανενα (γενικοτερα απο οσους κανουν προσφορες) απατεωνα.

Ναι δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά το concept στηρίζεται στην αγορά ενός προϊόντος περιττού λόγω της πολύ χαμηλής τιμής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Υπαρχει καποιος νομος; καποια υπουργικη αποφαση; κατι τελος παντων που να λεει οτι "εκπτωση ειναι απο τοσο μεχρι τοσο τοις εκατο" ενω "προσφορα απο τοσο εως τοσο τοις εκατο";

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και υπαρχει τετοιος νομος φιλε μου. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ----------

Δε μου λέτε και μένα τι σας μύρισε;

Πορδη GETITNOW ! ! !

Δε μου λέτε και μένα τι σας μύρισε;

Η μεγάλη υποστήριξη στο getitnow είναι παρεξηγήσιμη . έχω αγοράσει από το getitnow και όταν βάζει πραγματικά προσφορές και τις εχω ανάγκη ΜΟΝΟ τοτε αγοράζω . παρακολουθω το site από την πρωτη μερα που ανοιξέ αλλα κάνουν καποιες λαμογιες που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ σχολιαζονται !!! Το γεγονος ότι οι ιδιοι κανουν καθημερινα σχολια από το πρωι και γραφουν τις ιδιες βλακείες βγάζει μάτι . αμφισβητώ επίσης ότι κάνουν κλήρωση και μοιράζουν δώρα ,έχει κερδίσει ποτέ κάνεις από εδώ μέσα;;; αμφιβάλω αν όλες οι προσφορές έγιναν sold , ποιος από εδώ μέσα αγόρασε την χθεσινή σαβούρα και 30 κομμάτια να είχαν δεν γίνεται sold out. Εμείς που γραφούμε καθημερινά εδώ μέσα δεν είμαστε γκρινιάρηδες αλλά ούτε χαζοί. Όσο για χθες

μια εκτίμηση θα γίνει “ψεύτικο” sold out το βράδυ, η προσφορά είναι κακή. Έχουν βομβαρδίσει από σχόλια μήπως και τσιμπήσει κάνεις ….

Μα που πάτε και τα σκέφτεστε όλα αυτά;

ΔΕΣ τι γίνεται σήμερα ποσά σχόλια έχουν πέσει . φυσικά είναι κακή η προσφορά και γράφουν συνεχεία βλακείες μήπως παρασυρθεί κάποιος και πάρει . σίγουρα κάποιοι γράφουν σχόλια έστω και για πλακά από εδώ μέσα και κοροϊδεύουν αλλά δεν μπορεί να είναι όλα αυτά τα σχόλια από εμάς. Ποσό παράξενος σου φαίνεται ο συλλογισμός μου ;;; ποιο μετά θα γράψει sold out γιατί να πιστέψω ότι έγινε πραγματικό sold out;;; Αν θέλουν να είναι σωστοί θα γράφουν κάθε μέρα ποσά κομμάτια έχουν και ποσά απομένουν , μόνο τότε θα είναι αξιόπιστοι. Είμαι σίγουρος ότι βλέπουν τα σχόλια που γίνονται εδώ μέσα και να κοιτάξουν να βελτιωθούν καλή διαφήμιση έκαναν αλλά αν συνεχίσουν τις λαμογιές θα τους γυρίσουμε την πλάτη

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και υπαρχει τετοιος νομος φιλε μου. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:11 ----------

Πορδη GETITNOW ! ! !

Και τι λεει ακριβως αυτος ο νομος;

giorgos_grig, συμφωνω ως προς τον τροπο προσεγγισης, και τον τροπο μαρκετινγκ, που φυσικα και ειναι λαθος, σε αυτο ολοι εχετε (εχουμε, γιατι κι εγω το πιστευω), δικιο.

Εκει που ειναι η αντιδραση μου ειναι οτι δεν μπορω να πω απατεωνα καποιον που σαφεστατα εχει χαμηλοτερη τιμη σε καποιο προιον (εστω κι ενα ευρω), απο ολες τις τιμες στην ελληνικη αγορα. Δεν εχει απολυτως καμμια σημασια αν το προιον δεν ειναι "must" ή δεν ειναι τεχνολογιας αιχμης, ή ξεστοκαρει αποθηκες. Σημασια εχει οτι ακομη κι ετσι, παλι πιο φτηνος ειναι.

Αν κανετε μια γυρα στα διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα θα δειτε του κοσμου τα τραγελαφικα και του κοσμου τις μουφες προσφορες, εκει ομως δε ειδα κανενα να χτυπιεται λες και του εταξαν το κινητο πχ 30 ευρω και τελικα του το εβαλαν 119.

Δηλαδη τι να πουμε για το τελευταιο καταστημα που εχει το ιδιο κινητο στα 238 ευρω, τον ειναι περασμενος στο σκρουτζ (αρα και γνωριζει οτι θα γινει συγκριση), και παλι περιμενει το μλκ να παει να ψωνισει;

....δεν μπορω να πω απατεωνα καποιον που σαφεστατα εχει χαμηλοτερη τιμη σε καποιο προιον (εστω κι ενα ευρω), απο ολες τις τιμες στην ελληνικη αγορα

Που ακριβως εγραψα οτι ειναι απατεωνες;;;;;;; Εγω ειπα οτι μια μειωση τιμης δε συνιστα απαραιτητα προσφορα, αρα και ευκαιρια για αγορες και μαλιστα με το "στυλ Lidl και Aldi" που το εχουν οργανωσει (ή καλυτερα : αν-οργανωσει, γιατι περι ανοργανωσιας προκειται), λιγα κομματια, κι οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε,για να σας εχουμε στην τσιτα. Μαλιστα σημειωσα οτι εχουν κανει και προσφορες, αλλα τελευταια παιζουν με τη νοημοσυνη μας.

Που ακριβως εγραψα οτι ειναι απατεωνες;;;;;;; Εγω ειπα οτι μια μειωση τιμης δε συνιστα απαραιτητα προσφορα, αρα και ευκαιρια για αγορες και μαλιστα με το "στυλ Lidl και Aldi" που το εχουν οργανωσει (ή καλυτερα : αν-οργανωσει, γιατι περι ανοργανωσιας προκειται), λιγα κομματια, κι οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε,για να σας εχουμε στην τσιτα. Μαλιστα σημειωσα οτι εχουν κανει και προσφορες, αλλα τελευταια παιζουν με τη νοημοσυνη μας.

Δε ειπα πουθενα οτι το ειπες καπου εσυ, εσενα σε quotara μιας και συγκκεκριμενοποιησες το προσφορα = 50%, εκπτωση = 20-30%.

Μιλησα γενικοτερα για το κλιμα που επικρατει στο παρον τοπικ.

Δε ειπα πουθενα οτι το ειπες καπου εσυ, εσενα σε quotara μιας και συγκκεκριμενοποιησες το προσφορα = 50%, εκπτωση = 20-30%.

Μιλησα γενικοτερα για το κλιμα που επικρατει στο παρον τοπικ.

Εγω θα πω το παρακατω...

Ειναι φτηνοτερο απο την αγορα (αυτο το κανει προσφορα.. δεν με νιαζει αν ειναι το Nokia 1100 η το LG PRADA) αν θελω το παιρνω αν θελω οχι..

Ειναι ομως φτηνοτερο κ αυτο με ενδιαφερει.

Κ οσω να πεις στον τομεα Κινητα.. τι να κανουν?? δημοψηφισμα?? Κυκλοφορουν 1000 διαφορετικα.. αυτο βρηκαν φτηνωτερα αυτο βγαλαν.

Οχι να λεμε μουφα προσφορα ομως..

Οσο για το Promotion και το Marketing.. με βρισκετε μαζι σας.. χαλια.. αλλα στο φιναλε με ενδιαφερει το πρωϊον! κ οχι η βιτρινα κ το "AD"

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ----------

ΥΓ..

ΤΑ COMMENTS βγαζουν τρελο γελιο παντως.. σασ φτιαχνουν την μερα

περα απο την τιμη σε ενδιαφερει και το after sales και για αυτο δεν ξερουμε τπτ προς το παρων

Σωστο κ αυτο... μερικα σιγουρα εχουν αντιπροσοπιας... αλλα τα αλλα?

Σωστο κ αυτο... μερικα σιγουρα εχουν αντιπροσοπιας... αλλα τα αλλα?

Δε νομίζω να πουλάνε κάτι το οποίο δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας.

Αλλά στην τελική, ακόμα κι έτσι να είναι, πολύ απλά δεν το αγοράζεις φίλε μου.

Όπως δεν θα αγόραζες κινητό 200€ στο δρόμο, έτσι λογικά θα αντιδρούσες και εδώ.

Κάνω λάθος;

Ελεος λιγο με την ορθογραφία , βαλτε ενα speller να ξεκουραστουν τα ματάκια μας :P

οσω , πρωϊον, προς το παρων, φτηνωτερα, αντιπροσοπιας ...

Για να δουμε και την τιμουλα..Πανω απο 200 ευρω?199?Χαμηλοτερη?

Λογικα παντως θα ειναι πανω απο 200 οταν σκεφτουμε οτι το 1030 που το ειχε βαλει στα 199 ειναι λιιγο φθηνοτερο απο αυτο που εχει τωρα..

Οπως και να εχει προτιμαω το msi wind απο το You στα 199 ευρω..

Αφηστε που μολις ξεκινησαν να εμφανιζονται τα νεα netbook με τους καινουριους Ατομ οποτε λογικα σε λιγο καιρο θα αρχισουν να ξεστοκαρουν τα παλια Netbook σε πολυ χαμηλες τιμες..

Λογικα παντως θα ειναι πανω απο 200 οταν σκεφτουμε οτι το 1030 που το ειχε βαλει στα 199 ειναι λιιγο φθηνοτερο απο αυτο που εχει τωρα..

Αφηστε που μολις ξεκινησαν να εμφανιζονται τα νεα netbook με τους καινουριους Ατομ οποτε λογικα σε λιγο καιρο θα αρχισουν να ξεστοκαρουν τα παλια Netbook σε πολυ χαμηλες τιμες..

Πράγματι, το Msi που πήρα κι εγώ απ' το You μ' άρεσε περισσότερο.

Λογικό αυτό που λες με το ξεστοκάρισμα, αφού αν δεν τα σπρώξουν όπως όπως, στο τέλος τους βλέπω να τα τρώνε με τα μαχαιροπίρουνα...

δε νομιζω, τωρα ειναι η ωρα για νετμπουκ και το ξεστοκαρισμα εχει αρχισει ηδη για τα καλα!! :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...