Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα αρχίσω να πιστεύω οτι δεν κάνουν που***ές. Ακόμα να ξεπουλήσουν! Συμφωνούμε όλοι πως είναι μακράν η χειρότερη προσφορά τους;

Μακράν όμως!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μα που πάτε και τα σκέφτεστε όλα αυτά;:lol:

ok δεν έπεσα μέσα έκαναν τώρα “sold out” συνήθως μετά από πολύ καλές προσφορές έβαζαν και μια κακή προσφορά μήπως τσιμπήσει ο κόσμος και το sold out γινόταν αργά το βράδυ… Αμφιβάλω πολύ αν και τώρα έχει γίνει πραγματικό sold out… αγόρασε κάνεις από εδώ μέσα;;; όσο για τα σχόλια σήμερα από το πρωί ξεκίνησαν να γράφουν λες και όλοι εμείς είμαστε βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε ότι τα γράφουν οι ίδιοι. Το ξεκίνημα τους ήταν πολύ ανοργάνωτο αλλά στην συνέχεια έστρωσαν. Έχουν βάλει πολύ καλές προσφορές αλλά δυστυχώς δίνουν λίγα κομμάτια με αποτέλεσμα να σε έχουν στην πρίζα. Τα προβλήματα με την γενική ταχυδρομική δεν με απασχολούν τόσο καθώς αν το έστελναν με καλύτερη εταιρία το κόστος θα ανέβαινε. Θα χαρώ πολύ το online megastore να πάρει κόσμο από eshop και πλαισιο, αλλά αμφιβάλω αν κάνει τέτοιες προσφορές … πάντως έκαναν καλή διαφήμιση .

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το εν λογω ηλεκτρονικο καταστημα οντως εχει βγαζει καποιες <<φοβερες>> προσφορες και καποιες αλλες οχι ο χρονος μονο θα δειξει αλλα το ζητουμενο παντως ειναι πως δεν ειδαμε καμια προσφορα "τρελη" ουτε απο plaisio αλλα ουτε και απο το e-shop που θεωρουν τον ευατο τους ως τα καλυτερα και no1 ηλεκτρονικα καταστηματα στην ελλαδα τι να πω ξεφτιλα.... περιμενα κατι καλυτερα απο αυτα τα καστηματα που ο κοσμακης ακουμπαει πανω τους εκατομμυρια....

Ρε παλικάρια το όλο ρημα είναι βασισμένο στην ιδέα πίσω απο το πρωτοποριακό (για το 2004)

http://www.woot.com .

http://en.wikipedia.org/wiki/Woot

Για το getitnow δεν γνωρίζω αλλά το woot δεν ηταν απατεωνία (!!) ουτε ψευτικά σχολια ακουγόταν να είχε, ουτε αμφίβολη ποιότητα κτλ. Ειναι απλά ενα μοντέλο που χτυπάει στην λύσσα για καταναλωτισμό, όταν κάτι το θεωρείς "ευκαιρία" θα το πάρεις ακομά και αν δεν το χρειαζεσαι - αρκεί να το προλάβεις γιατι εξαφανίζεται - αλλα δεν ξες τιθαείναι οπότε πρέπειναστηνεσαι να δείς τιθαείναι αλλά αφούβγείκαΙπερίμενεςτοσηώραχτύπατογρήγοραγιατι έφυγε

.... περιμενα κατι καλυτερα απο αυτα τα καστηματα που ο κοσμακης ακουμπαει πανω τους εκατομμυρια....

Κι αφου οπως λες "ο κοσμακης ακουμπαει πανω τους εκατομμυρια" γιατι να προσφερουν "κατι καλυτερα" ;;

To προσέξατε αυτό?

Που ανήκει το GETITNOW.gr;

To GETITNOW.gr ανήκει στην εταιρεία DIGITAL SHOPPING AE. H εταιρία DIGITAL SHOPPING AE συστήθηκε από κοινού από τις εταιρίες PUBLICWORLD A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60% και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40% και δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την εμπειρία της Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας.

Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το Internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς.

Ποια είναι τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας:

DIGITAL SHOPPING (NTITZITΑΛ ΣΟΠΙΝΓΚ) Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ &

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

EΔΡΑ: 23ο ΧΛΜ, Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ

Τ.Κ.14565, ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ: 210 8181250

Α.Φ.Μ: 998384233 – Δ.Ο.Υ: ΦΑΒΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 68915/04/Β/09/183

Και τι μ' αυτό;

Οτι ποιοι είναι πίσω απο το GETITNOW.

Αν θέλουν έχουν κεφάλαια για να κάνουν ενέργειες με καλές προσφορές προς όφελός και δικό μας

Να μοιραστεί η πίτα και να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός

Εστω στην αρχή πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές προσφορές (για διαφημιστικούς λόγους) και είδομεν για την συνέχεια.;)

Μόλις βρήκα και αυτό.

http://www.express.gr/news/business/234887oz_20091119234887.php3

http://www.cebil.gr/news/Synergasia-DOL-sto-ilektroniko-emporio

εγω εχω παραγγειλει απο το getitnow ενα γουρι που απο 30 ευρω το δινανε δωρεαν προ καιρου.Εδωσα διευθυνση,τηλεφωνο,ονομα, και μετα απο μια βδομαδα,χτυπησαν το κουδουνι στις 9.30 και ηταν το γουρι που μου το φεραν ΔΩΡΕΑΝ οπως λεγανε και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα.Μια υπογραφη εδωσα οτι το παρελαβα!!!ΚΑΙ εγω το ειχα ξεχασει οτι το ειχα παραγγειλει.....βεβαια 10 η ωρα βγηκε η προσφορα 10.04 πηγα ετσι για πλακα να δω τι προσφερανε και το ειδα free και δοκιμασα,μπας και μου το φερουν.Οσο για τα ψευτικα comments που λενε πολλοι,δεν μου φαινονται ψευτικα,διοτι μολις βγαινει προσφορα γραφω και γω βλακειες οπως ''ααα,τι ωραιο δωρο'',''θα το παρω σιγουρα'',''να 'ναι καλα το getitnow'' ....αυτα γραφω να περναει η ωρα!!! ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

Ρε παλικάρια το όλο ρημα είναι βασισμένο στην ιδέα πίσω απο το πρωτοποριακό (για το 2004)

http://www.woot.com .

http://en.wikipedia.org/wiki/Woot

Για το getitnow δεν γνωρίζω αλλά το woot δεν ηταν απατεωνία (!!) ουτε ψευτικά σχολια ακουγόταν να είχε, ουτε αμφίβολη ποιότητα κτλ. Ειναι απλά ενα μοντέλο που χτυπάει στην λύσσα για καταναλωτισμό, όταν κάτι το θεωρείς "ευκαιρία" θα το πάρεις ακομά και αν δεν το χρειαζεσαι - αρκεί να το προλάβεις γιατι εξαφανίζεται - αλλα δεν ξες τιθαείναι οπότε πρέπειναστηνεσαι να δείς τιθαείναι αλλά αφούβγείκαΙπερίμενεςτοσηώραχτύπατογρήγοραγιατι έφυγε

να απαντησω στα μαυρα γραμματα.Εμενα μου στελνουν e-mail μια μερα πριν,για το τι δωρο θα ειναι,αλλα δεν ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΜΕΣ!!!:-)

Οτι ποιοι είναι πίσω απο το GETITNOW.

Αν θέλουν έχουν κεφάλαια για να κάνουν ενέργειες με καλές προσφορές προς όφελός και δικό μας

Να μοιραστεί η πίτα και να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός

Εστω στην αρχή πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές προσφορές (για διαφημιστικούς λόγους) και είδομεν για την συνέχεια.;)

Μόλις βρήκα και αυτό.

http://www.express.gr/news/business/234887oz_20091119234887.php3

http://www.cebil.gr/news/Synergasia-DOL-sto-ilektroniko-emporio

Το Α.Φ.Μ. πάντως εξακολουθεί να μην είναι έγκυρο.

http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/epixiriseis/validate.html

edit : Έγκυρο - δικό μου το λάθος

Αν το μονο που καταφέρνουν να φτιάξουν ο mediaτεράστιος ΔΟΛ (shop21) και ο χρηματοτεράστιος Πανος Γερμανος (eshop, multirama) ειναι αυτη η αρπαχτη, τότε φιλοι μου τα πράγματα στην Ελληνική αγορά μονο καλα δεν ειναι.. ;) Tip: πόσα απο τα προσφερόμενα ειδη ηταν ξεστοκάρισμα για διάφορους λόγους; (Garmin, Olympus, Sony Ericsson 702, Κορνίζα, Racing Wheel, Toshiba Notebook, Hp Compaq 10 notebook).

Επειδη αγοράζω συστηματικά απο ξεστοκάρισμα, σας πληροφορώ οτι ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασία που πρεπει να συνδυάσεις καλη τιμη, Ελληνική υποστήριξη, προιον σφραγισμένο οχι sample, να σου κάνει απο εμφάνιση και φυσικά να πληροί τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς. Συνήθως το ξεστοκάρισμα γίνεται λόγω χαμηλων χαρακτηριστικών και στο 99% των περιπτώσεων κανεις κάποιο συμβιβασμό ειτε τον ξέρεις ειτε τον διαπιστώνεις στην πορεία (αφου εχεις αγοράσει). Σας λεω μερικά σκόρπια: mpeg2 στις tv, χαμηλη διάρκεια μπαταρίας, προβληματικές διασυνδέσεις, ελλειψη Drivers για win-Vista/win7 και αλλα. Πολλές φορες κάποια προσφορά στο 50% της αρχικής τιμης δεν αξίζει τόσο που θα πλήρωσεις αλλα 50% τουλάχιστον για να φέρεις το προιον στα μέτρα σου. Θελει προσοχη..

Προσθέτω ενα παράδειγμα, φίλος αγόρασε monitor-TV LG 22" για τον υπολογιστή, που ηταν σε τιμή απίστευτη (πριν κανα 6μηνο). Ηθελε ομως σωνει και καλα να το κρεμάσει στον τοίχο, αλλιως θα πεθαινε. Ελα ομως που το συγκεκριμένο δεν ειχε καθόλου vesa υποδοχές αλλα κατι λουλουδάκια πίσω! Πηρε αλλο monitor, σε κανονική ως ακριβή τιμη και το LG το εκανε τηλεόραση. Οταν τον ρώτησα γιατι εκανες αυτη τη μαλ....α, μου ειπε: "Φιλε ειχε 4 κομμάτια και δεν προλάβαινα να το ψάξω" !! :X

Πειτε μου τωρα, πόσο ευκολο ειναι να γίνουν ολα αυτα μεσα σε μιση ωρα που ανοιγει τις πύλες του ο παράδεισος του getitnow; Εγω παντως οταν θέλω να παίξω τζόγο παω απ'ευθειας στο καζίνο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...