Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
δηλαδη αυτοι που δεν κοβουν τιμολογιο ειναι παρανομoι ενω αυτοι που θελουν τιμολογιο για να το περασουν στα εξοδα της εκαστοτε εταιριας και να παρουν πισω το φπα για πραγματα που πολλες φορες δεν αφορουν την εταιρια τους δεν ειναι...

ssssssssssshhhhhhhhhhhhhttttttttttttttttt...μην ξύνεις πληγές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γιατί να ξοδεύετε χρήματα στα τηλέφωνα όταν μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας απολύτως δωρεάν με ένα walkie-talkie;

Το Brondi FX 200 TWIN Walkie-Talkie PMR SET σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε με τους φίλους σας δωρεάν σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, χωρίς να απαιτείται κάλυψη από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό, φυσικά, κάνει το Brondi FX 200 ιδανικό και για εκδρομές καθώς επίσης για επαγγελματική χρήση.

Διαθέτει 8 κανάλια με 38 κωδικούς ανά κανάλι, λειτουργία VOX για ενεργοποίηση μέσω φωνής, δόνηση και χρονόμετρο, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει δύο φορητές συσκευές, φορτιστή με δύο καλώδια για ταυτόχρονη φόρτιση, κλιπ για τη ζώνη και κορδόνι για το λαιμό.

Γιατί να ξοδεύετε χρήματα στα τηλέφωνα όταν μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας απολύτως δωρεάν με ένα walkie-talkie;

Το Brondi FX 200 TWIN Walkie-Talkie PMR SET σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε με τους φίλους σας δωρεάν σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, χωρίς να απαιτείται κάλυψη από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό, φυσικά, κάνει το Brondi FX 200 ιδανικό και για εκδρομές καθώς επίσης για επαγγελματική χρήση.

Διαθέτει 8 κανάλια με 38 κωδικούς ανά κανάλι, λειτουργία VOX για ενεργοποίηση μέσω φωνής, δόνηση και χρονόμετρο, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει δύο φορητές συσκευές, φορτιστή με δύο καλώδια για ταυτόχρονη φόρτιση, κλιπ για τη ζώνη και κορδόνι για το λαιμό.

κανει δουλεια αυτο?εχουμε κανα ηλεκτρονικο στην παρεα να μας διαφωτισει?

Αυτά ονομάζονται PMR και υπόκεινται σε ειδικό κανονισμό που καθορίζει την ισχύ τους. Λειτουργούν σε μέρος των UHF συχνοτήτων (446.00625 - 446.09375 Mhz) και έχουν μέχρι 8 κανάλια. Δεν πιάνουν 10 χιλιόμετρα πουθενά! Ούτε στην θάλασσα!

Ζήτημα είναι να μιλήσεις στα 1500-2000 μέτρα χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αυξήσεις την εκπομπή τους.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο αντίστοιχα (χωρίς φορτιστή) σε τιμή από 15 -20 ευρώ το ζευγάρι.

Ζήτημα είναι να μιλήσεις στα 1500-2000 μέτρα χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια...........

Kαι πολλα λες φιλαρακι. Επιτρεψτε μου να εχω μακρα πειρα, εστω και μεσω των γιων μου, οι οποιοι εχουν μουρλα και μου εχουν κανει αφαιμαξη πολλων εκατονταδων ευρω για αυτα τα κερατα. Αυτα που εχουν στα χερια τους τωρα, ειναι τα συγκεκριμενα Brondi. Μεσα στην πολη (στα Χανια μαλιστα, που τα κτηρια ειναι χαμηλα) δεν εχουν ακτινα πανω απο 150-200 μετρα, με την καμια και μαλιστα με διακοπες. Αρκετα καλυτερα ηταν καποια Motorola (δε θυμαμαι μοντελο) που ειχα αγορασει απο Κωτσοβολο το καλοκαιρι, 17€ σε προσφορα βεβαια.

Μούφα η σημερινή προσφορά. Χάλια προϊόν σε χάλια τιμή.

Είναι και τα Brondi του τύπου giatabaza, νομίζω θα το εκμεταλευτούν αυτοί που δεν γνωρίζουν, καθώς και αυτοί που απλά θα δουν τη διαφορά τιμής.

Μην τα πάρετε, θα καταλήξουν σίγουρα στο συρτάρι. Έχω καλύτερα από αυτά και αποδείχτηκαν άχρηστα. Η εμβέλειά τους δε θα ξεπερνά τα 100 μ.σε συνθήκες πόλης (και πολλά λέω). Μόνο για παιδιά κάνουν, για να παίζουν.

Είναι και τα Brondi του τύπου giatabaza, νομίζω θα το εκμεταλευτούν αυτοί που δεν γνωρίζουν, καθώς και αυτοί που απλά θα δουν τη διαφορά τιμής.

μια εκτίμηση θα γίνει “ψεύτικο” sold out το βράδυ, η προσφορά είναι κακή. Έχουν βομβαρδίσει από σχόλια μήπως και τσιμπήσει κάνεις ….

μια εκτίμηση θα γίνει “ψεύτικο” sold out το βράδυ, η προσφορά είναι κακή. Έχουν βομβαρδίσει από σχόλια μήπως και τσιμπήσει κάνεις ….

Μα που πάτε και τα σκέφτεστε όλα αυτά;:lol:

προσωπικα η φιλοσοφια του συγκεκριμενου μαγαζιου δεν μ'αρεσει

βιαστικο ανοργανωτο ξεκινημα

φθηνες κινησεις εντυπωσιασμου (Καλομοιρες και τα ρεστα,fake σχολια που βγαζουν ματι,προσφορες 10 τεμαχιων)

προσφορες σε αμφιβολης ποιοτητας προιοντα (η τιβι πχ) με μονο στοχο την χαμηλη τιμη

καμια εξειδικευση (απο αεροπλανακια μεχρι αρωματα)

γενικως μου κανει σε αρπαχτη

και αναρωτιεμαι,ενας εξυπνος επιχειρηματιας δεν υπαρχει να στησει ενα μαγαζι που να τους κλεισει ολους μακροπροθεσμα με την συνολικη ποιοτητα του?

δεν ειναι δα και rocket science

Είμαι πολύ περίεργος να δω το πλήρες online megastore που έρχεται σύντομα, όπως μας ενημερώνουν και στο banner που αναρτήσανε εδώ και λίγες μέρες.

Ίδωμεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...