othon.gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καμια δεκαρια κομματια θα ειχαν παλι... Αλλού παρακαλάς να βρεις 2, οπότε μια χαρά θα ήταν και τα 10. Σε ενδιέφερε η συγκεκριμένη πρόταση;
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ: ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΩΛΗΣΗΣ :fear: :fear: :fear: Τι εννοείς; (Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το getitnow...)
xpapias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τι εννοείς; (Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από το getitnow...) Ότι κόβει μόνο απόδειξη. Δεν μπορεί να σου δώσει τιμολόγιο - πχ αν έχεις εταιρεία.
xouzel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αλλού παρακαλάς να βρεις 2, οπότε μια χαρά θα ήταν και τα 10.Σε ενδιέφερε η συγκεκριμένη πρόταση; Εμενα με ενδιαφερει. Μπορεις να κανεις κατι;;
othon.gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εμενα με ενδιαφερει. Μπορεις να κανεις κατι;; Φυσικά και μπορώ! Αγόρασα εγώ ένα και λόγω του ότι το ψιλομετάνιωσα, μπορώ αν θέλεις να στο πουλήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ότι κόβει μόνο απόδειξη. Δεν μπορεί να σου δώσει τιμολόγιο - πχ αν έχεις εταιρεία. Αυτό ειναι παράνομο.
pigeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ότι κόβει μόνο απόδειξη. Δεν μπορεί να σου δώσει τιμολόγιο - πχ αν έχεις εταιρεία. ..κι αυτο απαγορεύεται βεβαιως απο τον νομο. Ολα τα καταστήματα, μέχρι και ο μανάβης εχει μπλοκ τιμολογίων, ασχετα αν βαριούνται να κόβουν φυλλα. (ωχ, με πρόλαβε ο αποπάνω μου με διαφορά δευτερολέπτων )
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά θα το αγόραζα με απόδειξη και μετά θα τους πήγαινα στη ΣΔΟΕ.
SATELLITE Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 πρίν εφαρμόσετε το γ*** και δέρνω, γιατί δεν τους πέρνεται ενα τηλέφωνο να τους ρωτίσετε μήπως υπάρχει η δυνατότητα για τιμολόγιο??
ntheo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι αυτό. http://www.futurehouse.gr FUTURE HOMES GET SMARTER
gregdel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 πρίν εφαρμόσετε το γ*** και δέρνω, γιατί δεν τους πέρνεται ενα τηλέφωνο να τους ρωτίσετε μήπως υπάρχει η δυνατότητα για τιμολόγιο?? Πήρα τηλέφωνο... για αυτό και το ανέφερα πριν. Όντως ακούγεται παράλογο να μην έχουν τιμολόγιο. Ειδικά για επαγγελματία ή εταιρεία που σε ενδιαφέρει να το περάσεις στα έξοδά σου και να εκπίψεις τον ΦΠΑ
jabar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο... για αυτό και το ανέφερα πριν. Όντως ακούγεται παράλογο να μην έχουν τιμολόγιο. Ειδικά για επαγγελματία ή εταιρεία που σε ενδιαφέρει να το περάσεις στα έξοδά σου και να εκπίψεις τον ΦΠΑ εγω που εχω1 μικρο καταστημα 3 μηνων λιανικης,δεν εχω ακομη μπλοκ τιμολογιου κι οταν ειχα πει το λογιστη μου , μου ειπε αργοτερα,δε νομιζωπως ειναι παρανομο,χανεις απλως τον πελατη που θελει μονο τμλ...
newtech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ότι κόβει μόνο απόδειξη. Δεν μπορεί να σου δώσει τιμολόγιο - πχ αν έχεις εταιρεία. Εγω ηθελα να παρω το συγκεκριμενω για μαγαζι (κανα 2 κοματια ισος) κ για τον λογο αυτο (που ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν δινουν τιμολογιο) δεν το εκανα.. γιατι απο τον προμηθευτη μου μου βγενει σχεδον 30 ευρω πανω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- εγω που εχω1 μικρο καταστημα 3 μηνων λιανικης,δεν εχω ακομη μπλοκ τιμολογιου κι οταν ειχα πει το λογιστη μου , μου ειπε αργοτερα,δε νομιζωπως ειναι παρανομο,χανεις απλως τον πελατη που θελει μονο τμλ... Ειναι παρανωμο να μην εχεις φιλε μου να μην μπορεις να εκδοσεις τιμολογιο!!! Ακομα κ τα βενζιναδικα εχουν . Μονο οι μικροπολιτες κ καποιες αλλες κατιγοριες δικαιουνται να μην εχουν
Aias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη αυτοι που δεν κοβουν τιμολογιο ειναι παρανομoι ενω αυτοι που θελουν τιμολογιο για να το περασουν στα εξοδα της εκαστοτε εταιριας και να παρουν πισω το φπα για πραγματα που πολλες φορες δεν αφορουν την εταιρια τους δεν ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.