xpapias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τους φίλους και τους συγγενείς σας με αυτή την υπέροχη ψηφιακή κορνίζα της Samsung. H Samsung SPF-71 ES έχει μίνιμαλ design για να ταιριάζει σε κάθε χώρο και μια υπέροχη wide οθόνη 7 ιντσών που αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φωτογραφίες σας. Τα εντυπωσιακά εφέ μετάβασης από τη μία φωτογραφία στην άλλη δίνουν άλλη διάσταση στα slide shows σας, ενώ η αυτόματη προσαρμογή μεγέθους μειώνει την ανάλυση των φωτογραφιών έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερες στην ενσωματωμένη μνήμη του 1GB. Η Samsung SPF-71 ES διαθέτει θύρα USB για το stick σας καθώς φυσικά και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, λειτουργία αυτόματης περιστροφής για να μπορείτε να την τοποθετείτε είτε οριζόντια είτε κάθετα, και αυτόματη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση για maximum εξοικονόμηση ενέργειας. Plus ότι μπορεί να λειτουργεί και ως απλό ρολόι! http://www.skroutz.gr/s/60838/Samsung-SPF-71E-7%2527%2527.html?keyphrase=Samsung+SPF-71+ES
katcos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.skroutz.gr/s/60838/Samsung-SPF-71E-7%2527%2527.html?keyphrase=Samsung+SPF-71+ES κανένα link υπάρχει; ------------------------------------------------------------------------------------- Άκυρο , το βρήκα http://www.getitnow.gr/index.html?fa=v_i&id=31
gregdel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλη προσφορά η σημερινή! Είναι επώνυμη βέβαια αλλά έχει χαμηλή ανάλυση...
xouzel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Είναι επώνυμη βέβαια αλλά έχει χαμηλή ανάλυση... Xαλια αναλυση ( 480x234 pixels ) και δεν εχει και καμια φοβερη τιμη....
Nomikaria Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ε ,με τόσο χαμηλή τιμή μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.Εγώ στην ίδια τιμή κι έξτρα κάρτα μνήμης πήρα μια απ'το e-shop και no-name. Καλή προσφορά ήταν.
katcos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, δειτε κι αυτο.. Παραγγελνω χτες (μενω Χανια) το σκληρο δισκο με τα 89 ευρωπουλακια. Σημερα, ο δισκος ειναι Χανια !!! Και λεω "Χανια" και ΟΧΙ στα χερια μου, διοτι : περιπου στις 10 το πρωι, λαμβανω μνμ στο κινητο απο τη "γενικη μπουρδελικη" (ωπ σορρυ, "ταχυδρομικη" εννοουσα), οπου εν ολιγοις μου λεει οτι το πακετο ειναι εδω και "να τους παρω τηλεφωνο, να συννενοηθουμε" και μαλιστα σε κινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ταμπλας μου ηρθε, αλλα ειπα να παιξω το παιχνιδι. Μετα απο 7 (!!!!) κλησεις, καποιος υπαλληλος δεησε να απαντησει. Μου ειπε οτι το δεμα ειναι στο γραφειο τους και ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου το παλληκαρι ακουσε τα δεοντα απο το βρωμοστομα μου, του ειπα να το επιστρεψουν εκει που το παρελαβαν, για να μην τους πω ΠΟΥ να το βαλουν, χρονιαρες μερες....+1 κι απο μενα.. Μαλλον περα απο το αν οι προσφορες ειναι συμφερουσες, ο αδυναμος κρικος πρεπει να ειναι αυτο το ...ντελο, που αυτοαποκαλειται courier. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι η γενική ταχυδρομική. Είχα παραγγείλει το psp στις 17 του μήνα και έλαβα e-mail την ίδια μέρα ότι το έστειλαν. Περίμενα μέχρι τις 22 και δεν είχα λάβει τίποτα ακόμη. Πήρα τηλέφωνο στο getitnow, μου είπαν ότι το είχαν στείλει από τις 17 και μου έδωσαν τον κωδικό αποστολής. Πήγα στη γενική ταχυδρομική και το δέμα ήταν εκεί !! Με πήραν στις 17 τηλέφωνο και δε με βρήκαν μου είπαν. Περιττό να πω ότι τα απογεύματα ήμουν πάντα σπίτι, ούτε ειδοποίηση βρήκα. Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που είχε πρόβλημα με τη γενική ταχυδρομική. να συμφωνησω και να επαυξάνω. εγω ειμαι πιο πολυ της γραπτης επικοινωνιας. οποτε του εγραψα εμαιλ. με πηραν τηλεφωνο και μου λενε φαινεται οτι το πακετο ειναι στην γενικη ταχ. για παραδοση παρτε σε αυτο το τηλεφωνο με αυτον τον αριθμο δεματος να κανονίσετε ραντεβου. εδω αρχιζει το σιριαλ "γενικη ταχυδρομική" αλλο μπουρδέλο... το σηκωνει μια κοπελα, της λεω τον κωδικο μου λεει περιμένετε ενα λεπτο και με βάζει σε αναμονή. ενω περιμένω στην αναμονή το σηκώνει μια αλλη κοπελα και με ρωταει τι θέλω οποτε της λέω για την προηγούμενη. μου λεει πειτε μου εμενα να σας βοηθησω, τις λεω παλι τον κωδικό και μου λεει ενα λεπτο να σας βάλω στην αναμονή. μετα απο αναμονή παλι πέρνει τη γραμμή ενας αντρας μαγκακι εξυπνόπουλος. του λεω εχει καταντήσει γελίο οτι εχω μιλησει σε τρεις υπαλλήλους και λέω τα ίδια πραγματα. εκει με ρωτάει ποιος είμαι και γιατί με συνδέσανε στο τμήμα του..... του λέω που να ξέρω, μετα απο μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο του ξαναδίνω τον κωδικό δέματος οποτε και μου λεει οτι αυτος ο κωδικός ειναι λάθος και δεν αρχίζουν απο 22. οποτε πρωτα να πω για την γενικη ταχυδρομική οτι ειναι γτπ και μετά για το getitnow τους εχω στιλει επιπλέον εμαίλ και περιμένω να δώ ποτε θα ερθει το ρημάδι το ελικόπτερο μηπως και κάνουμε καμμιά πτήση.... Το πρόβλημα είναι η γενική ταχυδρομική. Είναι ένα μπάχαλο ο τύποι από το πρωί τσακώνομαι... Εγώ πήγα και το πήρα από αυτούς μόνος μου καθώς επέμεναν ότι πέρασαν 2 φορές δεν με βρήκαν και άφησαν ειδοποίηση. Από την πλευρά του getingnow άμεσα απάντησαν την Τρίτη ασχέτα αν ήταν 20:00 το βράδυ, και μου έδωσαν το νούμερο αποστολής.. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι η γενική ταχυδρομική και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει.. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι η γενική ταχυδρομική συμφωνώ , αλλά και στο τηλ.κέντρο του getitnow (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου) δεν ήξεραν τι τους γίνεται ...Και στην τελική , αυτοί επέλεξαν να κάνουν δουλειές με την Γ.Τ , αυτοί ας λύσουν το πρόβλημα και όχι ο πελάτης που δεν έχει καμια δουλειά να τσακώνεται με τους διανομείς και την εταιρεία μεταφορών. Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας και να είσαι συνεπής με τους πελάτες σου επιλέγεις και τους κατάλληλους συνεργάτες (τηλ κέντρο , διανομή κτλ) και γω σημερα (απο προχτες αρχισε) ειχα μια ασχημη εμπειρια (δε θελω να αρχισω να βριζω)με την εν λογω μεταφορικηυποτιθεται οτι διελυσαν την acs μερικοι για να φτιαξουν κατι καλυτερο απο το χαος αλλα μου φαινεται εχουν πιασει ....(ειπαμε ειμαι κοσμιος) πηρα ενα δεμα(ασχετο με το getitnow) με μια μερα καθυστερηση αφου εγω το εψαξα "γιατι δεν ξεραμε ποιος επρεπε να σας το φερει και μπερδευτηκαμε" δε λεω τιποτα αλλο τελικα μου φαινεται οτι στις προσφορες του getitnow πρεπει να βαλουμε στον αντιποδα πιθανο πακετο απο τα μεταφορικη ... Ζητάω συγγνώμη για τις πολλαπλές παραθέσεις αλλά οι τύποι στην Γ.Τ είναι επιεικώς γελοίοι . Επιμένω όμως στην αρχική μου τοποθέτηση ότι η ευθύνη για το μπάχαλο με τις παραδόσεις ανήκει κατά το ήμισυ τουλάχιστον και στο getit που τους επέλεξε για συνεργάτες και που ΔΕΝ λαμβάνει υπ'όψιν τα παράπονα των πελατών του. Για την ιστορία το παρέλαβα το ελικοπτεράκι μετα απο καμια 10αριά τηλεφωνα και αφου έφτασε η πίεση μου στο 20 από τους καυγάδες και τις φωνές ένθεν κακείθεν... Τώρα έχω ενα θεματάκι και με 2η παραλαβή άλλου προιόντος, αλλά ας περιμένω πριν ξανασυγχιστώ (είμαι και σε περίεργη ηλικία πλέον )
Narayan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα παρέλαβα την τιμονιέρα που παρήγγειλα χθες. Αρκετά θετική εντύπωση σαν πρώτη συναλλαγή με το site.
newtech Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα παρέλαβα την τιμονιέρα που παρήγγειλα χθες. Αρκετά θετική εντύπωση σαν πρώτη συναλλαγή με το site. Αν βρεις κατι που σε ενδιαφερει σαφως κ ολα καλα! κ σαφως καποιες φωρες εχει κ καλες τιμες!!! Απο εκει κ περα τα comments μου φτιαχνουν την μερα Η Γ.Τ ειναι η η πιο φτηνη.. για αυτο την προτιμούν..
gregdel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα παρέλαβα την τιμονιέρα που παρήγγειλα χθες. Αρκετά θετική εντύπωση σαν πρώτη συναλλαγή με το site. Ομοίως και εγώ... ήρθε το μεσημεράκι... πρόβλημα κανένα με την Γ.Τ. Ίσως γιατί έχουμε συνεργασια σαν γραφείο με αυτήν και μας ξέρουν καλά που και πως να παραδώσουν... Απλά με κάνει εντύπωση το μπάχαλο με την ΓΤ γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια με αυτούς (από τότε που αποκόπηκαν από την acs). Ίσως λόγω Χριστουγέννων? Τα κόμμεντς τα βάζει ο κόσμος με την ελπίδα να το κερδίσει στην κλήρωση... μην περιμένετε μπινελίκια... άσε που πιστεύω ότι όσοι μπινελικώσουν θα λογοκριθούν!!!
isaias1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το γουρι το παρελαβε κανεις ρε παιδια?? Εγω παντως οχι ακομα....
snowPrincess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το γουρι το παρελαβε κανεις ρε παιδια??Εγω παντως οχι ακομα.... Kαι εμένα δε μου το έχουνε στείλει ακόμα... Άντε να δούμε αν θα προλάβω να το δώσω για δώρο.
tsiartas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις παρέλαβα το γούρι(Θεσσαλονίκη). Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι δωρεάν.... Καλή φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.