andreasl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πότε να προλάβει κάποιος να ψωνίσει ρε μάστορα; Έχετε αποστολή αυθημερόν; Και αφού γνωρίζεις εσύ τα περί του καταστήματος γιατί δε μας παραθέτεις τα στοιχεία, διεύθυνση τηλέφωνο κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ο techie king ώρα τα σχόλια περί ΑΦΜ και διεύθυνση και λείπει το 0 και και και 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος πιστεύω ότι είναι κακοπροαίρετα.[/color'][/b] Επειδή αυτό πήγαινε και σε μένα, το να έχεις λάθος ΑΦΜ και να το σχολιάσω δεν είναι κακοπροαίρετο είναι προχειρότητα και μέγα λάθος του καταστήματος. Αν το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος ή ο εγκέφαλός μας από τους άσχετους & τις βλακείες που διαβάζουμε θα το δείξει ο χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πότε να προλάβει κάποιος να ψωνίσει ρε μάστορα; Έχετε αποστολή αυθημερόν; Και αφού γνωρίζεις εσύ τα περί του καταστήματος γιατί δε μας παραθέτεις τα στοιχεία, διεύθυνση τηλέφωνο κλπ; Δεν είπα οτι γνώριζω περι καταστηματός. Ισα ισα είπα οτι σήμερα το είδα κι εγώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:00 ---------- Ο techie king Επειδή αυτό πήγαινε και σε μένα, το να έχεις λάθος ΑΦΜ και να το σχολιάσω δεν είναι κακοπροαίρετο είναι προχειρότητα και μέγα λάθος του καταστήματος. Αν το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος ή ο εγκέφαλός μας από τους άσχετους τις βλακείες που διαβάζουμε θα το δείξει ο χρόνος. Κοίτα σε έσανα προσωπικά δεν πήγαινε προς Θεού απλά είπα οτι μπορεί να έγινε ένα λάθος και κακοπροαίρετα αναφερθήκε αυτό. Γενικός τουσ σφάζουμε με λεπτομέριες που δεν νομίζω οτι έχουν και πολύ σημασία. Στην τελική αναφέρθηκες αρνητικά σε όλο το post σου, δηλαδή δεν βρήκες τίποτα θετικο στο getitnow.gr? Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nauseas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, στο βίντεο μιλάει η καλομοίρα, αποκλείεται να είναι εταιρία φάντασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Bασιλιά,πες μου ότι πήρες μεταγραφή,να κόψω φλέβα. [koutsoball mod.on]ο λαμπράκης τόσμπρωξε το 21,ο γερμάν τί θα κάνει με το μουλτιδράμα;[/koutsoball mod.off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Στην τελική αναφέρθηκες αρνητικά σε όλο το post σου To post μου: Δεν υπάρχει 8ψήφιο ΑΦΜ, ούτε έφυγε μηδενικό από μπροστά ΠΡΟΣΟΧΗ! Συγνώμη για την επισήμανση. Δε θα το ξανακάνω Φιλικά πάντα, κουβέντα κάνουμε Να ακριβολογούμε στο φιλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Bασιλιά,πες μου ότι πήρες μεταγραφή,να κόψω φλέβα. [koutsoball mod.on]ο λαμπράκης τόσμπρωξε το 21,ο γερμάν τί θα κάνει με το μουλτιδράμα;[/koutsoball mod.off] Κόψε κόψε! Ζήτω ο ΔΟΛ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Όνομα χώρου: getitnow.gr Διαθεσιμότητα: Σε Χρήση. Στοιχεία: Domain Name:getitnow.gr Domain Handle:d8965b02adcb6471ab389e07cada7a7df-gr Protocol Number:1455064 Creation Date:12-11-2009 Expiration Date:11-11-2011 Updated Date:1-12-2009 Registrar:INCREDIBLE NETWORKS LTD Registrar Referral URL:http://incredible.com Registrar Referral Email:[email protected] Whois Server: Bundle Name:getitnow.gr Name Server:ns1.multirama.gr Name Server:ns2.multirama.gr Αιωνια πιστος δεν γινεται αλλιως! King you know what i mean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Expiration Date: 11-11-2011 Οταν λέω εγώ να πάμε να βγάλουμε δάνειο γιατί το 2012 θα καταρέυσουν όλα δεν με ακούτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είπα οτι γνώριζω περι καταστηματός. Ισα ισα είπα οτι σήμερα το είδα κι εγώ Toτε πως εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι "σίγουρα στο μέλλον θα βελτιωθεί θεαματικά" Bασιλιά,πες μου ότι πήρες μεταγραφή,να κόψω φλέβα. Μα κοιτα λιγα post πριν, να δεις σε ΠΟΙΟΥΣ ανηκει το μαγαζι..... ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τυχαιο στον κοσμο αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μα κοιτα λιγα post πριν, να δεις σε ΠΟΙΟΥΣ ανηκει το μαγαζι..... ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τυχαιο στον κοσμο αυτο.... Koίτα,έχω παρακολουθήσει την τροχιά του king εδώ μέσα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι (επιεικέστατα) άψογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, στο βίντεο μιλάει η καλομοίρα, αποκλείεται να είναι εταιρία φάντασμα Γιατί τι είναι η καλομοίρα;Αν της δωσεις 3 χιλιάρικα όχι μόνο βίντεο σου κάνει αλλά και ότι άλλο θες.. Αν και απ'ότι λένε όλοι πρόκειται για παράρτημα του multirama..Είναι κανούρια μόδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosvel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι υποκατάστημα του multirama ή όχι, εγώ την καμερούλα πάντωσ σήμερα την χτύπησα :) !! Η τιμή της ήταν εξαιρετική!! Καιρός δεν ήταν κάποιος να ρίξει και λίγο τις τιμές ή να κάνει μερικές καλές προσφορές;; Πολύ έξυπνη ιδέα το getitnow!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 οκ φιλε οποτε μολις σου ελθει ενημερωσε να ξερουμε τι γινεται. Πλακα πλακα αφου δε μπορουμε να λογκαρουμε πως ποσταριστηκαν σχολια?Δηλαδη αυτοι πως λογκαραν?Μηπως μας δουλευουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα τα σχόλια περί ΑΦΜ και διεύθυνση και λείπει το 0 και και και 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος πιστεύω ότι είναι κακοπροαίρετα. Αν ψώνισε κάποιος ας μας παραθέσει αν θέλει την συνολική εμπειρία του. Φιλε μου για να γίνεις Βασιλιας-Της-Ελλαδας πρεπει να ξέρεις οτι για να ανοιξεις μαγαζι internetικο νομιμο στην Ελλαδα πρεπει: α) να εχεις εταιρία με χαρτια, σφραγίδες και ολα τα κομφορ. β) να εχεις φυσική εδρα γ) να εχεις σερβις ή χωρο επιστροφής/αντικαταστασης ειδων δ) να εχεις τηλέφωνο εξυπηρετησης ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΟ ε) να εχεις φυσικα ΑΦΜ που να ισχυει και να ανταποκρίνεται. Ολα αυτα να ειναι δημοσιοποιημένα στο site που ανοιγεις. Τωρα το μαγαζάκι σας -καθ'οτι βλεπω οτι πιστοποιημένα εισαι μεσα απο τα multirama- καλως η κακως δεν ακολουθησε το σωστό δρόμο. Ωραιο φαίνεται, καλη προσφορά εκανε και γιατι να μην το τιμήσουμε με τα ευρώ μας; Ομως ανοιξατε ως πλανόδιος Ιρακινός στα φανάρια Ιερας Οδου & Κωνσταντινουπόλεως. Δηλαδη, φταιμε εμεις που ακόμα και τώρα δεν εχετε δηλώσει σωστό ΑΦΜ; Δεν λειπει το μηδενικό, το ΑΦΜ ειναι μαιμου. Ε, λοιπον ζητας να δώσουμε τις πιστωτικές μας σε ενα μαγαζι φαινομενικά μαιμου, που ηταν χωρις εδρα ως τις 7 το απόγευμα, που συνεχίζει να δηλώνει ψευτικό ΑΦΜ (ποινικό αδίκημα) και που συμφωνα με μαρτυρίες δεν δέχεται απο το πρωι πληρωμες και registration χρηστων; Δεν υπάρχει ενας χριστιανος να παρει κανενα μαδέρι βρεγμένο; ΒΑΛΕ ΓΚΑζΙΑ φιλε στους απο πανω σου να δειξουν σοβαρό προσωπο γιατι ο Ελληνας καταναλωτής ξύπνησε! :mad::mad::mad: οκ φιλε οποτε μολις σου ελθει ενημερωσε να ξερουμε τι γινεται.Πλακα πλακα αφου δε μπορουμε να λογκαρουμε πως ποσταριστηκαν σχολια?Δηλαδη αυτοι πως λογκαραν?Μηπως μας δουλευουν? μηπως ειναι υπάλληλοι που τους βαλανε να γράφουν γιατι αλλιως θα χάσουν τη δουλειά τους; λεω εγω τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.