Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τιποτα το καλο για σημερα

Thrustmaster Racing Wheel Universal Challenge 5 in 1 with Pads στα 29€ οταν η αγορα πουλαει απο 26,42 δειτε εδω

Είμαι περίεργος να δώ αν ξαναpostαρεις τώρα που έγινε γνώστη η τιμή...

(μου άρεσει η σιγουρια που επέδειξες όσον αφορά την τιμή)

Για μένα πάντως ένα ακόμα αδιάφορο προιόν αν και έχει τιμή ασυγκριτα χαμηλή

Δημοσ.
Εγώ γιατί το βλέπω στα €20;

να σου πω την αληθεια? κι εγω στα €20 το βλεπω.

τελικα, αξιζει τπτ ή ειναι μαπα το καρπουζι?

Δημοσ.

WTF ή κοιμόμουν όρθιος ή αλλάξαν τη τιμή πριν το βγάλουν στη φόρα; Αν και αλήθεια η μνήμη μου ( αν και πολύ κακή ) θυμάται το 29.

Το οτι είναι αδιάφορο σε μερικούς το τιμόνι δεν παύει να το κάνει προσφορά

Δημοσ.
WTF ή κοιμόμουν όρθιος ή αλλάξαν τη τιμή πριν το βγάλουν στη φόρα; Αν και αλήθεια η μνήμη μου ( αν και πολύ κακή ) θυμάται το 29.

Το οτι είναι αδιάφορο σε μερικούς το τιμόνι δεν παύει να το κάνει προσφορά

Τη τιμη την αλλαξαν μετα, οπως ειδες και εσυ την ειχαν στ 29€ αρχικα. Χρονια πολλά.

Δημοσ.

Sold out μετά από 4-5 ώρες.

Το παρήγγειλα.

Να δούμε τί θα λάβουμε!!!

EDIT: Πρώτο μνμ στο φόρουμ λόγω του ψαξιματος από το google. Ψάχνοντας getitnow έβγαλε το τόπικ αυτό

Δημοσ.

εγώ πάντως προχθές 11.10 μπ΄κα για να πάρω το netbook κ φυσικα δεν υπήρχε, όμοίς και το γούρι που διναν δωρεαν και το wii το λευκο στα 139€. μόνο τη χθεσινή μπούρδα εχω πετύχει διαθεσιμη...

Δημοσ.

παιδια εγω το γουρι το παρηγγειλα στις 10 και μιση ενω ηταν διαθεσιμο(μαζι με την εγγραφη) και τελικα δε μου ηλθε ουτε μηνυμα επιβεβαιωσης ουτε τιποτα.Μεχρι να το παρω χαμπαρι να ξαναπαραγγειλω ειχε πουληθει.Τελικα δε θα το παρω.Μαλλον ειναι ακομη σε κατασταση μπαχαλοποιησης το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...