kyriosotinanai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το κάνουν πολύ έξυπνα. Έπρεπε να δείχνουν σε εσένα το αρνητικό σχόλιό σου, αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο. Και καλά για να νομίζεις ότι δεν λογοκρίνουν. Ερασιτέχνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το κάνουν πολύ έξυπνα. Έπρεπε να δείχνουν σε εσένα το αρνητικό σχόλιό σου, αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο. Και καλά για να νομίζεις ότι δεν λογοκρίνουν. Ερασιτέχνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Το γούρι του 2010 από το GETITNOW.GR! ΔΩΡΕΑΝ! Για να σας πάει καλά η νέα χρονιά, το αγαπημένο σας online shop GETITNOW.GR σας κάνει δώρο ένα υπέροχο lucky charm για το 2010. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και την υποστήριξή σας, και σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και πολλές εξαιρετικές αγορές! ΤΟ ΓΟΥΡΙ 2010 ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ. μου εστειλαν αυτο το email........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και από οτι βλέπω αυτό είναι και η σημερινή προσφορά. Ένα κλειδάκι με κάτι κορδονάκια. όπως λέει και στο mail σου είναι δωρεάν. Μάλλον χριστουγεννιάτικα αποφάσισαν να κάνουν πελατολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εχω την περιέργεια να δω πόσοι θα κάνουν σχόλια σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ το παρήγγειλα πάντως. Ετσι κι αλλιώς τσάμπα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ το παρήγγειλα πάντως.Ετσι κι αλλιώς τσάμπα είναι! Tη μεταφορική δεν την πληρώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παντως οπως και να εχει, ακομη και η αρνητικη (αρκετα εδω μεσα) διαφημιση, δεν παυει να ειναι διαφημιση, και το εν λογω σαιτ, δεν μπορεις να πεις, το σκοπο του τον πετυχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 11:40 έγινε sold out! πάλι καμιά 100 άρια κομμάτια θα βαλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 11:40 έγινε sold out! πάλι καμιά 100 άρια κομμάτια θα βαλαν Αν ήταν 100 ( για δωρεάν) καλά ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αν ήταν 100 ( για δωρεάν) καλά ήταν... Ναι ήταν καλή κίνηση η σημερινή εγώ πρόλαβα και πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ωντος καλη κινηση, αν παει για δωρο ομως προσοχη μην το ξερει ο παραληπτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Καλά ρε account πώς κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε και εγω ζοριστηκα.Βαλε κεφαλαια με πολλα στοιχεια και στο user kai sto pass +αριθμους. Πειτε μου και κατι αλλο.ΠΑρηγγειλα και εγω το γουρι και μου εβγαλε οκ.ΠΑω ομως στις παραγγελιες και μου λεει δεν εχεις παραγγελιες και δε μου εστειλαν και confirmation mail.Τι εγινε το εχασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuciferX Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα,πρωτη φορα το βλεπω αυτο το site .Σημερα δε νεχει προσφορα?Δε βλεπω κατι... Υ.Γ:Αν ειναι να λειτουργει ετσι παντως,ας βαλουν 5 προσφορες.Ενα προ'ι'ον τι να μας κανει.Τη μια ρερα θα χει φτηνη τη φωτογραφικη,θα τη χτυπησουμε και την αλλη θα χει εναν σκληρο και δε θα χουμε να τον παρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.