Sheriff Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ειδικα σημερα περιμεναμε ολοι κατι πολυ πολυ καλυτερο, φευγω για αγορα με mpeg4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αν καποιος απο το Insomnia Κερδισει στην κληρωση παρακαλω ας ποσταρει αν και δε το βλεπω λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ένα πράγμα έχω να πω: Με 363 posts μέσα σε 10 μέρες (+ οι σχετικές αναφορές σε άλλα fora), τους κάνατε την καλύτερη τσάμπα διαφήμιση ever!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ένα πράγμα έχω να πω:Με 363 posts μέσα σε 10 μέρες (+ οι σχετικές αναφορές σε άλλα fora), τους κάνατε την καλύτερη τσάμπα διαφήμιση ever!!! Αν κάποιος μετρήσει τα posts,εντάξει,όπως τα λες είναι.Τουλάχιστον κάποιοι από μας αρπάξανε κάτι ψιλοευκαιρίες. Αν όμως υπάρχει συνειδητοποιημένος αγοραστής/καταναλωτής και τη ψάξει,όλα εδώ πληρώνονται! Μία πάνω για τους (s)mods/admin που ακόμα και τα "καρφωτά" τα περάσανε στο ντούκου (χωρίς "διορθώσεις" κλπ,όπως κάάάάποτε...),άσχετα αν έτσι (ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ,btw) χάνουν σε μπανεράκια.Bravo!(σοβαρά μιλάω,δεν είναι ειρωνία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν κάποιος μετρήσει τα posts,εντάξει,όπως τα λες είναι.Τουλάχιστον κάποιοι από μας αρπάξανε κάτι ψιλοευκαιρίες. Αν όμως υπάρχει συνειδητοποιημένος αγοραστής/καταναλωτής και τη ψάξει,όλα εδώ πληρώνονται! Μία πάνω για τους (s)mods/admin που ακόμα και τα "καρφωτά" τα περάσανε στο ντούκου (χωρίς "διορθώσεις" κλπ,όπως κάάάάποτε...),άσχετα αν έτσι (ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ,btw) χάνουν σε μπανεράκια.Bravo!(σοβαρά μιλάω,δεν είναι ειρωνία) Σωστά τα λες, εγώ τους βγάζω από τα bookmarks. Δεν πειράζει ας χάσω και καμιά ευκαιρία που θα την προσφέρουν για 10 λεπτά αν είναι καλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αν κάποιος μετρήσει τα posts,εντάξει,όπως τα λες είναι.Τουλάχιστον κάποιοι από μας αρπάξανε κάτι ψιλοευκαιρίες. Αν όμως υπάρχει συνειδητοποιημένος αγοραστής/καταναλωτής και τη ψάξει,όλα εδώ πληρώνονται! Μία πάνω για τους (s)mods/admin που ακόμα και τα "καρφωτά" τα περάσανε στο ντούκου (χωρίς "διορθώσεις" κλπ,όπως κάάάάποτε...),άσχετα αν έτσι (ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ,btw) χάνουν σε μπανεράκια.Bravo!(σοβαρά μιλάω,δεν είναι ειρωνία) τωρα μου θυμιζεις κατι γελοιους σαν το snowclub που γλυφανε το χερι τον χιονοδρομικων μηπως και τους δωσουν 2 ευρω εκπτωση στην καρτα και λογοκρινανε οποιον εμπαινε να πει για τις συνθηκες. για την ιστορια παντως φιλος κερδισε το ελικοπτερο και τλκ μετα απο πολλα ειπαν οτι του το στελνουν. σιγα παντως μην κανουν σωστη κληρωση για την τηλεόραση..καποιος απο τους δικους τους θα την τσιμπισει. ειναι τυχαιο οτι το ρολοι π.χ. το κέρδισε γυναίκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, δειτε κι αυτο.. Παραγγελνω χτες (μενω Χανια) το σκληρο δισκο με τα 89 ευρωπουλακια. Σημερα, ο δισκος ειναι Χανια !!! Και λεω "Χανια" και ΟΧΙ στα χερια μου, διοτι : περιπου στις 10 το πρωι, λαμβανω μνμ στο κινητο απο τη "γενικη μπουρδελικη" (ωπ σορρυ, "ταχυδρομικη" εννοουσα), οπου εν ολιγοις μου λεει οτι το πακετο ειναι εδω και "να τους παρω τηλεφωνο, να συννενοηθουμε" και μαλιστα σε κινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ταμπλας μου ηρθε, αλλα ειπα να παιξω το παιχνιδι. Μετα απο 7 (!!!!) κλησεις, καποιος υπαλληλος δεησε να απαντησει. Μου ειπε οτι το δεμα ειναι στο γραφειο τους και ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου το παλληκαρι ακουσε τα δεοντα απο το βρωμοστομα μου, του ειπα να το επιστρεψουν εκει που το παρελαβαν, για να μην τους πω ΠΟΥ να το βαλουν, χρονιαρες μερες.... +1 κι απο μενα.. Μαλλον περα απο το αν οι προσφορες ειναι συμφερουσες, ο αδυναμος κρικος πρεπει να ειναι αυτο το ...ντελο, που αυτοαποκαλειται courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τωρα μου θυμιζεις κατι γελοιους σαν το snowclub που γλυφανε το χερι τον χιονοδρομικων μηπως και τους δωσουν 2 ευρω εκπτωση στην καρτα και λογοκρινανε οποιον εμπαινε να πει για τις συνθηκες. Ή δεν κατάλαβες τί έγραψα,ή εννοείς κάτι άλλο απ' αυτό που γράφεις. Δεν αγόρασα (ακόμη) κάτι απ' αυτούς,αλλά ούτε περιμένω να μου χαρίσουν αυτοί κάτι,καθότι δεν έγραψα στο site τους σχόλια. Αν το λες για την εισήγησή μου στους (s)mods/admin εδώ,είσαι πολύύύύ νέος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 τo σχολιο δεν πηγαινε για σενα με την λογική να στην πω η κάτι, και καταλαβα ακριβως τι εγραψες και τι εγραψα εγω και μπραβο στο insomnia που τουλαχιστον μπορουμε να μπουμε και να πουμε μια αποψη ελευθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Είδα "...κατι γελοιους...",δεν είχες διαχωρισμό/διευκρίνηση κάπου και λέω με πήρανε χαμπάρι,τα αστεία μου δεν έχουν πέραση πια...snif... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Σε εμένα πάντως ο δίσκος έφτασε στα χέρια μου σε λιγότερο από 24 ώρες. Not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Eκτος του PSP (και αν σπαει τελικα) τπτ αλλο δεν αξιζε πραγματικα Η' δε το βρισκεις αλλου. Και το PSP3000 εχω δει αγγελιες 80 με παιχνιδια μαζι. Και παιζει να ναι η Καλομοιρα με το γκομενο της μικρο-συνεταιροι-μετοχοι, αρα να δωσω λεφτα σε αυτους τους 2 να τα φανε στο Ν.Υ δε παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Eκτος του PSP (και αν σπαει τελικα) τπτ αλλο δεν αξιζε πραγματικα Η' δε το βρισκεις αλλου. Και το PSP3000 εχω δει αγγελιες 80 με παιχνιδια μαζι. Και παιζει να ναι η Καλομοιρα με το γκομενο της μικρο-συνεταιροι-μετοχοι, αρα να δωσω λεφτα σε αυτους τους 2 να τα φανε στο Ν.Υ δε παιζει ναι οντως μεχρι στιγμης μονο το psp αξιζε και τα 50 κοματια της ψηφιακης κορνιζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberbob Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως μιας και κράζει πολύς κόσμος την εταιρία αποστολής, εγώ που παρείγγηλα τον σκληρό χτές το μεσημέρι τον παρέλαβα σήμερα το πρωί... σε λιγότερο απο 24 ώρες... Όσο για την προσφορά ok δεν ήταν καμιά τρελή αλλά πιστεύω οτι 90 ευρώ για 1.5tb σκληρό (και μάλιστα WD) αυτή τη στιγμή είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Χαχαχα! Έστειλα και δεύτερο μήνυμα με τον ίδιο λογαριασμό e-mail και με απέκλεισαν από τα σχόλια - δεν υπάρχει καν η επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.