Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως είναι απίστευτη τιμή για 42", FullHD και Philips...λίγο άσχημη αντίθεση.

Τώρα στα specs δεν λέει για ψηφιακό δέκτη και σε κανα 2 άλλα site που είδα εξίσου...έχω την εντύπωση πως δεν έχει και αν ισχύει είναι αρκετά σοβαρό μειονέκτημα.

Ωπ με πρόλαβες στο γράψιμο vdanasto :)

Έχει ψηφιακό δέκτη MPEG2 όχι MPEG4.

Επίσης έχει μόνο 2 HDMI.

http://www.consumer.philips.com/c/televisions-3000-series/3000-series-42-inch-full-hd-1080p-digital-tv-42pfl3604d_12/prd/gr/

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-42PFL3604D-LCD-TV-42-42PFL3604D.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Άρα μάπα το καρπούζι. Φωνάζει ....κράτα τα λεφτάκια σου, βάλε και άλλα 200 μόλις μαζέψεις και πάρε κάτι σωστό. Έτσι και αλλιώς με 600 ευρά δίνουν 42", με 50.000:1 αντίθεση και MPEG4.

Το σχολιό μου θα δημοσιευθεί μόλις εγγριθεί στο site τους?!?! Τι καθεστώς έχουν?

Δεν ειναι σοβαρη προσφορα. Εγω που εβαλα αρνητικο σχολιο δε το εβγαλαν ποτε... Γι αυτο βλεπετε και βγαινουν μονο θετικα σχολια..

• Moderators

Τι ασχολειστε; Φαινεται μονο απο αυτο (λογοκρισια σχολιων) ποσο απατη ειναι το ολο project! Δηθεν σχολια απο υπαλληλους και απο νεοΕλληνες που κουβαλανε μαζι τους τους κουβαδες τους με το σκεπτικο να φανε κανενα ψυχουλακι (δωρο)!

Καταντια και παρακμη (οσο και αν προσπαθουν τα γραφικα και οτι αλλο να δειξουν το αντιθετο).

Πακετο με την Καλομοιρα (ασχετα αν καποιες φορες μοιαζει συμπαθητικη/αξιολυπητη λογω ελαφρως χαμηλου IQ). Δενει μια χαρα, τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

Μετα και απο την "ιστορια" του Katcos που διαβασα δεν υπαρχει αμφιβολια...

Επίσης σε έναν απάντησαν μέσω των κριτικών ότι η εγγύηση είναι ένα έτος (άρα παραεισαγωγή καθ'ότι η philips hellas δίνει δύο χρόνια). Εγώ που έβαλα στην κριτική εάν έχει δέκτη MPEG4, το έφαγε το σκοτάδι... Συμπέρασμα: δεν παίρνουμε για δεδομένο κανέναν. Μας κάνει η τιμή, συντρέχουν οι προυποθέσεις, αγοράζουμε. Κάποια στιγμή κι αυτοί θ' άρχιζαν να μπάζουν νερά...

και μενα το σχολιο μου πηγε στα αζητητα σχετικα με οτι ακομα περιμένω το ελικόπτερο.

μονο αν εισαι γλυφτρονι χαχαχα χου χου χου δημοσιεύετε το σχολιο

Ναι κι εγώ χτες που είχα γράψει πως δεν είναι και πολύ καλή η προσφορά, το σχόλιο δεν μπήκε ποτέ.

Επίσης το κατά πόσο είναι αληθινή η κλήρωση ή τα δίνουν σε ανύπαρκτα πρόσωπα δε φαίνεται πουθενά.

Κατά τη γνώμη μου η σημερινή δεν αξίζει.

Εν τω μεταξύ έχει γέλιο που γράφουν την δήθεν τιμή λιανικής - έπρεπε να γράφουν μέγιστη τιμή λιανικής καλύτερα :P

Ναι κι εγώ χτες που είχα γράψει πως δεν είναι και πολύ καλή η προσφορά, το σχόλιο δεν μπήκε ποτέ.

Επίσης το κατά πόσο είναι αληθινή η κλήρωση ή τα δίνουν σε ανύπαρκτα πρόσωπα δε φαίνεται πουθενά.

Κατά τη γνώμη μου η σημερινή δεν αξίζει.

θα συμφωνήσω :P

χαχα οχι αυτο το εγραψα εγω για να μην λογοκριθει - με μια δοση ειρωνειας..;)

Οπότε όσοι από μας έχουν το κουράγιο,μπορούν να δοκιμάσουν λεκτικά face palms,να στρώσει η μαγιονέζα,μιας και οι mods του ΛαμπρακοΜουλτιδράμ είναι gtbk!

Ζήτω η κοινωνία της αρπαχτής (και της καβλομοίρας,βεβαίως-βεβαίως).:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...