loubas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σπυρος Ταλης ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:23 Πολυ καλο και τελεια η τιμη του!! Εχετε δει καλητερο Site απο το getitnow.gr?? μπααααααααααααααα..... Ας γράψουν και κανένα αρνητικό σχόλιο για ξεκάρφωμα...ύμαρτον ρεεεεεε
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εγω ακομα περιμενω το ελικοπτερο. εντομεταξυ στη σελιδα λεει στο φερνουνε εσενα προσωπικα και ζητανε την πιστωτικη που χρησιμοποιησες και ταυτοτητα. το πσπ το εφερε ο παποβιος και μου το αφησε απλως με το ονομα. εχει να πεσει γέλιο...και απο μένα μαπα ο σκληρός. ισως για εξωτερικο δισκο πλεον καλύτερα e-sata. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ και ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ οργάνωση και αντίληψη. Δεν έχω παραλάβει ακόμα από το Σάββατο Σε τρία (3) διαφορετικά τηλεφωνήματα : --Προωθούν το θέμα μου στο ''αρμόδιο τμήμα'' . --Δεν ξέρουν που ακριβώς βρίσκεται το πακέτο . --Θα μου τηλεφωνήσουν ''άμεσα'' να με ενημερώσουν μου είπαν το μεσημέρι ...(ακόμα παίρνουν). --Να ψάξω εγώ μόνος μου να βρω τα τηλέφωνα της Courier γιατί αυτοί δεν τα ξέρουν και να βρω λυση στο θέμα μου, είπαν σε τηλεφώνημα που έκανα αργότερα. --Θα με πάρουν ''τα επόμενα δέκα λεπτά'' μου είπαν (αφού διαμαρτυρήθηκα έντονα ) κατά τις 16:00 μμ (ακόμα παίρνουν). --Δεν είναι δικιά τους αρμοδιότητα(....) να το ψάξουν , αφού ''φαίνεται'' στο σύστημά τους (χα!) ότι έφυγε από αυτούς . Σε αίτημα μου να μου δοθεί ο Αρ. αποστολής του πακέτου, μπας και βρω άκρη μόνος μου , μου (ξανα)είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα "Πείτε το όνομά σας και θα το ψάξουν στην courier δεν χρειάζεται τέτοιος αριθμός ή δώστε τον αρ.παραγγελίας :eek:"... --''Τμήμα παραπόνων (και πληροφοριών και πωλήσεων και...)είμαστε εμείς , θα προωθήσουμε την διαμαρτυρία σας'':lol: Επειδή έρχονται Άγιες Μέρες και επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξος ελπίζω το 2010 να φέρει σε όλους σας υγεία και σε όσους χρειάζεται , οργάνωση και επαγγελματισμό. Και ο Αη Βασίλης σε μένα το πακέτο
_eLpiS_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σπυρος Ταλης ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:23 Πολυ καλο και τελεια η τιμη του!! Εχετε δει καλητερο Site απο το getitnow.gr?? μπααααααααααααααα..... Ας γράψουν και κανένα αρνητικό σχόλιο για ξεκάρφωμα...ύμαρτον ρεεεεεε Aαπο τη στιγμη που κληρωνουν κατι σε αυτους που αφησαν σχολιο δεν νομιζω οτι θα κανει κανεις κανενα αρνητικο!
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Aαπο τη στιγμη που κληρωνουν κατι σε αυτους που αφησαν σχολιο δεν νομιζω οτι θα κανει κανεις κανενα αρνητικο! Έκανα εγώ. Και φυσικά δεν το είδα
beez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 να συμφωνησω και να επαυξάνω. εγω ειμαι πιο πολυ της γραπτης επικοινωνιας. οποτε του εγραψα εμαιλ. με πηραν τηλεφωνο και μου λενε φαινεται οτι το πακετο ειναι στην γενικη ταχ. για παραδοση παρτε σε αυτο το τηλεφωνο με αυτον τον αριθμο δεματος να κανονίσετε ραντεβου. εδω αρχιζει το σιριαλ "γενικη ταχυδρομική" αλλο μπουρδέλο... το σηκωνει μια κοπελα, της λεω τον κωδικο μου λεει περιμένετε ενα λεπτο και με βάζει σε αναμονή. ενω περιμένω στην αναμονή το σηκώνει μια αλλη κοπελα και με ρωταει τι θέλω οποτε της λέω για την προηγούμενη. μου λεει πειτε μου εμενα να σας βοηθησω, τις λεω παλι τον κωδικό και μου λεει ενα λεπτο να σας βάλω στην αναμονή. μετα απο αναμονή παλι πέρνει τη γραμμή ενας αντρας μαγκακι εξυπνόπουλος. του λεω εχει καταντήσει γελίο οτι εχω μιλησει σε τρεις υπαλλήλους και λέω τα ίδια πραγματα. εκει με ρωτάει ποιος είμαι και γιατί με συνδέσανε στο τμήμα του..... του λέω που να ξέρω, μετα απο μια συζήτηση σε αυτό το επίπεδο του ξαναδίνω τον κωδικό δέματος οποτε και μου λεει οτι αυτος ο κωδικός ειναι λάθος και δεν αρχίζουν απο 22. οποτε πρωτα να πω για την γενικη ταχυδρομική οτι ειναι γτπ και μετά για το getitnow τους εχω στιλει επιπλέον εμαίλ και περιμένω να δώ ποτε θα ερθει το ρημάδι το ελικόπτερο μηπως και κάνουμε καμμιά πτήση.... ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ και ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ οργάνωση και αντίληψη. Δεν έχω παραλάβει ακόμα από το Σάββατο Σε τρία (3) διαφορετικά τηλεφωνήματα : --Προωθούν το θέμα μου στο ''αρμόδιο τμήμα'' . --Δεν ξέρουν που ακριβώς βρίσκεται το πακέτο . --Θα μου τηλεφωνήσουν ''άμεσα'' να με ενημερώσουν μου είπαν το μεσημέρι ...(ακόμα παίρνουν). --Να ψάξω εγώ μόνος μου να βρω τα τηλέφωνα της Courier γιατί αυτοί δεν τα ξέρουν και να βρω λυση στο θέμα μου, είπαν σε τηλεφώνημα που έκανα αργότερα. --Θα με πάρουν ''τα επόμενα δέκα λεπτά'' μου είπαν (αφού διαμαρτυρήθηκα έντονα ) κατά τις 16:00 μμ (ακόμα παίρνουν). --Δεν είναι δικιά τους αρμοδιότητα(....) να το ψάξουν , αφού ''φαίνεται'' στο σύστημά τους (χα!) ότι έφυγε από αυτούς . Σε αίτημα μου να μου δοθεί ο Αρ. αποστολής του πακέτου, μπας και βρω άκρη μόνος μου , μου (ξανα)είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα "Πείτε το όνομά σας και θα το ψάξουν στην courier δεν χρειάζεται τέτοιος αριθμός ή δώστε τον αρ.παραγγελίας :eek:"... --''Τμήμα παραπόνων (και πληροφοριών και πωλήσεων και...)είμαστε εμείς , θα προωθήσουμε την διαμαρτυρία σας'':lol: Επειδή έρχονται Άγιες Μέρες και επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξος ελπίζω το 2010 να φέρει σε όλους σας υγεία και σε όσους χρειάζεται , οργάνωση και επαγγελματισμό. Και ο Αη Βασίλης σε μένα το πακέτο
argi73 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα είναι η γενική ταχυδρομική. Είναι ένα μπάχαλο ο τύποι από το πρωί τσακώνομαι... Εγώ πήγα και το πήρα από αυτούς μόνος μου καθώς επέμεναν ότι πέρασαν 2 φορές δεν με βρήκαν και άφησαν ειδοποίηση. Από την πλευρά του getingnow άμεσα απάντησαν την Τρίτη ασχέτα αν ήταν 20:00 το βράδυ, και μου έδωσαν το νούμερο αποστολής.. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι η γενική ταχυδρομική και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει..
o_magazatoras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ...οποτε πρωτα να πω για την γενικη ταχυδρομική οτι ειναι γτπ και μετά για το getitnow τους εχω στιλει επιπλέον εμαίλ και περιμένω να δώ ποτε θα ερθει το ρημάδι το ελικόπτερο μηπως και κάνουμε καμμιά πτήση.... Όλες έτσι είναι,γκοτζαμάνηδες του κwλου.
john_who Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Όλες έτσι είναι,γκοτζαμάνηδες του κwλου. Μπα... αν πω μπουρδ... θα δυσφημίσω τα πορνεία... έχουν χάσει την μπάλα!!! Κατά το Φεβρουάριο τους βλέπω να βρίσκουν άκρη!
katcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το πρόβλημα είναι η γενική ταχυδρομική. Είναι ένα μπάχαλο ο τύποι από το πρωί τσακώνομαι... Εγώ πήγα και το πήρα από αυτούς μόνος μου καθώς επέμεναν ότι πέρασαν 2 φορές δεν με βρήκαν και άφησαν ειδοποίηση. Από την πλευρά του getingnow άμεσα απάντησαν την Τρίτη ασχέτα αν ήταν 20:00 το βράδυ, και μου έδωσαν το νούμερο αποστολής.. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι η γενική ταχυδρομική και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει.. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι η γενική ταχυδρομική συμφωνώ , αλλά και στο τηλ.κέντρο του getitnow (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου) δεν ήξεραν τι τους γίνεται ... Και στην τελική , αυτοί επέλεξαν να κάνουν δουλειές με την Γ.Τ , αυτοί ας λύσουν το πρόβλημα και όχι ο πελάτης που δεν έχει καμια δουλειά να τσακώνεται με τους διανομείς και την εταιρεία μεταφορών. Αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας και να είσαι συνεπής με τους πελάτες σου επιλέγεις και τους κατάλληλους συνεργάτες (τηλ κέντρο , διανομή κτλ)
leon00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 και γω σημερα (απο προχτες αρχισε) ειχα μια ασχημη εμπειρια (δε θελω να αρχισω να βριζω)με την εν λογω μεταφορικη υποτιθεται οτι διελυσαν την acs μερικοι για να φτιαξουν κατι καλυτερο απο το χαος αλλα μου φαινεται εχουν πιασει ....(ειπαμε ειμαι κοσμιος) πηρα ενα δεμα(ασχετο με το getitnow) με μια μερα καθυστερηση αφου εγω το εψαξα "γιατι δεν ξεραμε ποιος επρεπε να σας το φερει και μπερδευτηκαμε" δε λεω τιποτα αλλο τελικα μου φαινεται οτι στις προσφορες του getitnow πρεπει να βαλουμε στον αντιποδα πιθανο πακετο απο τα μεταφορικη ...
kprimax Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι η γενική ταχυδρομική. Είχα παραγγείλει το psp στις 17 του μήνα και έλαβα e-mail την ίδια μέρα ότι το έστειλαν. Περίμενα μέχρι τις 22 και δεν είχα λάβει τίποτα ακόμη. Πήρα τηλέφωνο στο getitnow, μου είπαν ότι το είχαν στείλει από τις 17 και μου έδωσαν τον κωδικό αποστολής. Πήγα στη γενική ταχυδρομική και το δέμα ήταν εκεί !! Με πήραν στις 17 τηλέφωνο και δε με βρήκαν μου είπαν. Περιττό να πω ότι τα απογεύματα ήμουν πάντα σπίτι, ούτε ειδοποίηση βρήκα. Τελικά δεν ήμουν ο μόνος που είχε πρόβλημα με τη γενική ταχυδρομική.
leon00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 για σημερα υπαρχει η Philips 42'' LCD TV Full HD, 1080p τιμη 499 ευρω υπαρχει και εδω στα 548 http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/philips-42pfl-3604d-12-promo.php για οποιον ηθελε να αγορασει τη συγκεκριμενη (ποσοι να ειναι αυτοι) καλη τιμη (ας σκεφτει βεβαια οτι μαλλον θα την παρει την αλλη εβδομδα λογω γιορτων)
vdanasto Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλή τιμούλα αλλά, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω δεν έχει MPEG-4 δέκτη...
kamui Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως είναι απίστευτη τιμή για 42", FullHD και Philips...λίγο άσχημη αντίθεση. Τώρα στα specs δεν λέει για ψηφιακό δέκτη και σε κανα 2 άλλα site που είδα εξίσου...έχω την εντύπωση πως δεν έχει και αν ισχύει είναι αρκετά σοβαρό μειονέκτημα. Ωπ με πρόλαβες στο γράψιμο vdanasto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.