Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σιγά την προσφορά, από 120€ στα 90€.... αλλιώς το είχαν ξεκινήσει....

αμα είναι να δώσω 90 για την πλαστικούρα τον western και elements, παίρνω με 100€ τον samsung που είναι και με την ίδια χωριτικότητα και με μεταλλικό περίβλημα...

Για ποιόν samsung λες , από πού?

link?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο πάνε οι προσφορές του getitnow γίνονται ολοένα και χειρότερες....

Θα καταντήσει μου φαίνεται σαν τα υπόλοιπα eshops...(Τα σχόλια στο site τους για το ποσο μαματες είναι οι προσφορές δεν θα σταματήσουν βέβαια...)

Δημοσ.
Για ποιόν samsung λες , από πού?

link?

Έχει εδώ και καιρό το MediaMarkt στο Φάληρο το Samsung Story Station με 100 €.

Η τιμή του getitnow καλή είναι, απλά δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά.

Δημοσ.

κανένας sata 2 1.5T σε προσφορά; αν και θέλω σκληρό δεν παίρνω πάλι εξωτερικό... η προσφορά είναι μέτρια και τα σχόλια άλλη μια φορά ψεύτικα

Δημοσ.
112,5 το έχει το eworld και το δίνει 89 το getitnow δηλαδή 20,8 % κάτω . στην αρχή είχε κάνει προσφορές 30-40 % , η σημερινή προσφορά είναι μέτρια!!!

-20% και μέτρια προσφορά?

Αδιάφορο προιόν (γνώμη μου)

Δημοσ.
112,5 το έχει το eworld και το δίνει 89 το getitnow δηλαδή 20,8 % κάτω . στην αρχή είχε κάνει προσφορές 30-40 % , η σημερινή προσφορά είναι μέτρια!!!

Επειδή πιάσαμε τους αριθμούς :

19% κάτω από αυτόν :http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10038251&cmicc=skroutz που είναι (?) καλύτερος...

ή 11% από την τιμή του Media για τον αντίστοιχης χωρητικότητας (άλλα μάλλον ποιοτικότερης κατασκευής)Samsung που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Και για να ακριβολογούμε(κουβέντα να γίνεται δηλαδή :-) ) 108,00 είναι η τιμή στο eworld με πιστωτική ή κατάθεση δηλαδή 17% και όχι 20% :-D

Οπότε συμφωνώ για το μέτριο της σημερινής προσφοράς

BTW , για μια παραγγελία που έκανα το Σάββατο με αντικαταβολή , ούτε φωνή ούτε ακρόαση έως τώρα....

• Moderators
Δημοσ.
BTW , για μια παραγγελία που έκανα το Σάββατο με αντικαταβολή , ούτε φωνή ούτε ακρόαση έως τώρα....

Συγγνωμη αλλα αυτο θεν ηθελε spoiler!

Και τωρα εχει 104 στο eworld ;)

Παντως εχει πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης, τον εχω δει απο κοντα και δεν αξιζει.

Και αν σκεφτουμε και ποσο θα εχει σε ενα μηνα (και αυτος και αλλοι 1.5ΤΒ) τοτε και αν ειναι deal breaker η ποιοτητα κατασκευης του.

chart_1090305.png

post-45415-129063046301_thumb.jpg

Δημοσ.
Συγγνωμη αλλα αυτο θεν ηθελε spoiler!

Και τωρα εχει 104 στο eworld ;)

chart_1090305.png

-Είμαι επιφυλακτικός γιατί ήταν η πρώτη μέρα που δεχόταν αντικαταβολή και ηταν και Σ/Κ .Θα τηλεφωνήσω να δω τι έγινε και θα επανέλθω...

-Έχει και 4,00 ευρώ έξοδα αποστολής το eworld γι'αυτό έγραψα 108,00.

Δημοσ.

Επειδή πιάσαμε τους αριθμούς :

19% κάτω από αυτόν :http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10038251&cmicc=skroutz που είναι (?) καλύτερος...

ή 11% από την τιμή του Media για τον αντίστοιχης χωρητικότητας (άλλα μάλλον ποιοτικότερης κατασκευής)Samsung που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Και για να ακριβολογούμε(κουβέντα να γίνεται δηλαδή :-) ) 108,00 είναι η τιμή στο eworld με πιστωτική ή κατάθεση δηλαδή 17% και όχι 20% :-D

Οπότε συμφωνώ για το μέτριο της σημερινής προσφοράς

εχεις δικιο:)

Δημοσ.

Εφτασε το ελικοπτερακι με αντικαταβολη! Ολα καλα! Δωρεαν αποστολη και αντικαταβολη!

27 ευρουλακια ουτε σεντ παραπανω...

Μια χαρα μου φαινονται μεχρι στιγμης!

Δημοσ.

εγω ακομα περιμενω το ελικοπτερο.

εντομεταξυ στη σελιδα λεει στο φερνουνε εσενα προσωπικα και ζητανε την πιστωτικη που χρησιμοποιησες και ταυτοτητα. το πσπ το εφερε ο παποβιος και μου το αφησε απλως με το ονομα.

εχει να πεσει γέλιο...και απο μένα μαπα ο σκληρός. ισως για εξωτερικο δισκο πλεον καλύτερα e-sata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...