Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον απευθύνεται σε όσους (ή σωστότερα όσες) πήραν netbook και πρεπει τώρα να αποδείξουν οτι δεν το πήραν χάριν της μόδας :P

Οσο για paypal και λοιπα, ασε, μη κοιτας τι γινεται με εμας που ασχολούμαστε και πάντα δοκιμάζουμε το καινούργιο. Στους "απ'εξω" οι 9 στους 10 που ξέρω θελουν internetικες αγορές αλλα με τη δική μου πιστωτική. Σιγουρα πράγματα.. :devil:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαλλον απευθύνεται σε όσους (ή σωστότερα όσες) πήραν netbook και πρεπει τώρα να αποδείξουν οτι δεν το πήραν χάριν της μόδας :P

Οσο για paypal και λοιπα, ασε, μη κοιτας τι γινεται με εμας που ασχολούμαστε και πάντα δοκιμάζουμε το καινούργιο. Στους "απ'εξω" οι 9 στους 10 που ξέρω θελουν internetικες αγορές αλλα με τη δική μου πιστωτική. Σιγουρα πράγματα.. :devil:

εγω τους τοχω κοψει :-D

τους προτρεπω να φτιαξουν δικο τους λογαριασμο με δικη μου βοηθεια

Δημοσ.

Πες το ψέμματα 1 ευρώ να έπαιρνα για κάθε εξυπηρέτηση με την κάρτα θα είχα σίγουρα πάρει και δεύτερο λάπτοπ......

Δημοσ.

Αυτό το στυλ site πολύ παλιό... Υπάρχει το woot.com που κάνει ακριβώς το ίδιο που πριν 1-2 χρόνια ήταν πολύ βολικό, πάμφηνο και έστελνε Ελλάδα... Πλέον λέει ότι στέλνει αλλά εγώ έχασα 2-3 πακέτα από αυτούς και δεν ξαναπαρήγγειλα... Σε φίλο μου στην Κοζάνη πηγαίνουν κανονικά...

Δημοσ.

Και τώρα το δίλλημα, παίρνεις αυτόν με 89 ή του ALDI με 99 αλλά με esata?

Φαντάζομαι, για να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχουν οι σκληροί που περιλαμβάνονται δεν μπορούμε.

Δημοσ.
Και τώρα το δίλλημα, παίρνεις αυτόν με 89 ή του ALDI με 99 αλλά με esata?

Φαντάζομαι, για να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχουν οι σκληροί που περιλαμβάνονται δεν μπορούμε.

Παίρνεις από το Aldi , γιατί η θήκη θα είναι πιο ποιοτική και θα έχει και e-sata

και 3 χρόνια εγγύηση->"δε σου σπάω τα μπαλάκια".

Δημοσ.

σιγά την προσφορά, από 120€ στα 90€.... αλλιώς το είχαν ξεκινήσει....

αμα είναι να δώσω 90 για την πλαστικούρα τον western και elements, παίρνω με 100€ τον samsung που είναι και με την ίδια χωριτικότητα και με μεταλλικό περίβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...