pigeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον απευθύνεται σε όσους (ή σωστότερα όσες) πήραν netbook και πρεπει τώρα να αποδείξουν οτι δεν το πήραν χάριν της μόδας Οσο για paypal και λοιπα, ασε, μη κοιτας τι γινεται με εμας που ασχολούμαστε και πάντα δοκιμάζουμε το καινούργιο. Στους "απ'εξω" οι 9 στους 10 που ξέρω θελουν internetικες αγορές αλλα με τη δική μου πιστωτική. Σιγουρα πράγματα..
leon00 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον απευθύνεται σε όσους (ή σωστότερα όσες) πήραν netbook και πρεπει τώρα να αποδείξουν οτι δεν το πήραν χάριν της μόδας Οσο για paypal και λοιπα, ασε, μη κοιτας τι γινεται με εμας που ασχολούμαστε και πάντα δοκιμάζουμε το καινούργιο. Στους "απ'εξω" οι 9 στους 10 που ξέρω θελουν internetικες αγορές αλλα με τη δική μου πιστωτική. Σιγουρα πράγματα.. εγω τους τοχω κοψει τους προτρεπω να φτιαξουν δικο τους λογαριασμο με δικη μου βοηθεια
giorgos_grig Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 αμφιβάλω αν έχουν κάνει πραγματικό sold out σήμερα…
tiniakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον απευθύνεται σε όσους (ή σωστότερα όσες) πήραν netbook και πρεπει τώρα να αποδείξουν οτι δεν το πήραν χάριν της μόδας Οσο για paypal και λοιπα, ασε, μη κοιτας τι γινεται με εμας που ασχολούμαστε και πάντα δοκιμάζουμε το καινούργιο. Στους "απ'εξω" οι 9 στους 10 που ξέρω θελουν internetικες αγορές αλλα με τη δική μου πιστωτική. Σιγουρα πράγματα.. Πες το ψέμματα 1 ευρώ να έπαιρνα για κάθε εξυπηρέτηση με την κάρτα θα είχα σίγουρα πάρει και δεύτερο λάπτοπ......
vdanasto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ξερουμε τι θα βαλουνε σημερα? Μπα, δεν έχει ανέβει ακόμα...
giorgos_grig Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μπα, δεν έχει ανέβει ακόμα... αυτο πως το βλεπεις με firebug;
vdanasto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 αυτο πως το βλεπεις με firebug; Όχι. Αν δεις το παρακάτω link έχει id=26 http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=26 Αυτό το id αυξάνει καθημερινά. Η αυριανή προσφορά θα έχει id=27. Απλά δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα .
kostastnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό το στυλ site πολύ παλιό... Υπάρχει το woot.com που κάνει ακριβώς το ίδιο που πριν 1-2 χρόνια ήταν πολύ βολικό, πάμφηνο και έστελνε Ελλάδα... Πλέον λέει ότι στέλνει αλλά εγώ έχασα 2-3 πακέτα από αυτούς και δεν ξαναπαρήγγειλα... Σε φίλο μου στην Κοζάνη πηγαίνουν κανονικά...
tsiartas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις μου ήρθε email: Western Digital Elements Desktop 1,5TB USB HDD
anifiend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Απ'οτι φαίνεται το έχουν 89 €. http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=27
tsiartas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και τώρα το δίλλημα, παίρνεις αυτόν με 89 ή του ALDI με 99 αλλά με esata? Φαντάζομαι, για να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχουν οι σκληροί που περιλαμβάνονται δεν μπορούμε.
soulkeeper4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα σε ολους!! σαν σκληρος τι "λεει"?
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και τώρα το δίλλημα, παίρνεις αυτόν με 89 ή του ALDI με 99 αλλά με esata? Φαντάζομαι, για να μάθουμε τι χαρακτηριστικά έχουν οι σκληροί που περιλαμβάνονται δεν μπορούμε. Παίρνεις από το Aldi , γιατί η θήκη θα είναι πιο ποιοτική και θα έχει και e-sata και 3 χρόνια εγγύηση->"δε σου σπάω τα μπαλάκια".
blacksuede Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 σιγά την προσφορά, από 120€ στα 90€.... αλλιώς το είχαν ξεκινήσει.... αμα είναι να δώσω 90 για την πλαστικούρα τον western και elements, παίρνω με 100€ τον samsung που είναι και με την ίδια χωριτικότητα και με μεταλλικό περίβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.