Sheriff Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Φυσική έδρα nop!τηλέφωνο nop! στοιχεία επιχείρησης Nop! ΝΑΙ..!! γουστάρω! τρέχω να αγοράσω και μετα να κλαίγομαι στα forum!! Τωρα που το λες, πουθενα εδρα. Να δωσω πιστωτικη στον αερα; με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klx652 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 γουσταρω που μας παρακαλανε...να ψωνισουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 σιγά την προσφορά, τα Mediamarkt - Saturn συνέχεια κάνουν προσφορές σε ψηφιακές, προσωπικά είχα πάρει την ixus 860 130€ με φθηνότερη τιμή τότε 220 ευρώ... με λίγα λόγια τα στοιχεία που τους δίνεται είναι πιο ακριβά από την "έκπτωσή" τους, αν το στείλουν βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πράγματι,πουθενά δεν φαίνεται έδρα,τηλέφωνο..Ούτε πώς να κάνεις register δεν μπορώ να βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_Sp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Όνομα χώρου: getitnow.grΔιαθεσιμότητα: Σε Χρήση. Στοιχεία: Domain Name:getitnow.gr Domain Handle:d8965b02adcb6471ab389e07cada7a7df-gr Protocol Number:1455064 Creation Date:12-11-2009 Expiration Date:11-11-2011 Updated Date:1-12-2009 Registrar:INCREDIBLE NETWORKS LTD Registrar Referral URL:http://incredible.com Registrar Referral Email:[email protected] Whois Server: Bundle Name:getitnow.gr Name Server:ns1.multirama.gr Name Server:ns2.multirama.gr Μμμμμμάααααλιστα.... Του multirama είναι δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μμμμμμάααααλιστα....Του multirama είναι δλδ? ναι φαινεται και αν παρεις τηλεφωνο λεει eshop multirama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή δεν είναι του Public-ΔΟΛ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Του multirama είναι, φαίνεται ξεκάθαρα από το που βλέπουν οι servers. Το τραγικό έχει να κάνει με το στήσιμο του site, που είναι άθλιο. Joomla ενός μισάωρου είναι.. Μήπως βιαζόντουσαν να.. βγουν στον "αέρα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=18179 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 XAXAXA μας δουλεύουν έγινε sold out γράφει το site είμαι περίεργος πήρε κανείς από εδώ πέρα εμένα δεν μου δεχόταν την προπληρωμένη πιστωτική της eurobank αυτό δεν έχει γίνει πουθενά ! δεν έχουν πληρωμή με αντικαταβολή βρε που πανεεεεεεε που πανεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Απορώ πώς αγόρασαν από κατάστημα που ούτε φυσική υπόσταση έχει,ούτε τηλέφωνο έχει ούτε τίποτα..Και μόνο μέσω πιστωτικής!Έλεος!Ας το ολοκλήρωναν πρώτα και μετά ας το βγάζαν.. Απορία:αν πχ πάρεις κάτι από κει και χαλάσει,ποιός στο φτιάχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Απορία:αν πχ πάρεις κάτι από κει και χαλάσει,ποιός στο φτιάχνει; Η καλομοίρα Εβαλαν στοιχεία: DIGITAL SHOPPING - ΑΦΜ 99834233 - ΔΟΥ ΦΑΒΕ - Άγιος Στέφανος Αττικής 23 χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. , τηλ : 800-11-43848. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ο ΑΦΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει 8ψήφιο ΑΦΜ, ούτε έφυγε μηδενικό από μπροστά ΠΡΟΣΟΧΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει 8ψήφιο ΑΦΜ, ούτε έφυγε μηδενικό από μπροστάΠΡΟΣΟΧΗ! Ακριβως! το δοκιμασα κι αυτο πριν γράψω. Προσοχη! Ειναι αλλο η παράλειψη στοιχείων κι αλλο η απάτη. Αυτη τη στιγμή στοιχειοθετείται αδικημα αν κάποιος ηταν εισαγγελέας και ειχε πολυ ελευθερο χρόνο... Εγω το λιγότερο τους εχω βαλει black list. Απορω, τόση βλακεια ή τιποτε περισσότερο; Κρίμα να ξεκινουν ετσι... Bad publicity is always publicity ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να έχω ιδέα για το τι παίζει, σήμερα το είδα και εγώ όπως και πολύ φαντάζομαι, έχω να πω ότι το μονο που ζητάμε είναι χαμηλές τιμές και φρέσκια ιδέα. Προς το παρόν για μένα έχει φρεσκάδα σε ιδέες αλλα μέτρια υλοποίηση - σίγουρα στο μέλλον θα βελτιωθεί θεαματικά όπως και όλα τα τα νέα websites. Από τιμή πάντως είναι κανόνι ως πρώτο δείγμα (περιμένω να δω τι θα γίνει σε βάθος μιας εβδομάδας). Τώρα τα σχόλια περί ΑΦΜ και διεύθυνση και λείπει το 0 και και και 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος πιστεύω ότι είναι κακοπροαίρετα. Αν ψώνισε κάποιος ας μας παραθέσει αν θέλει την συνολική εμπειρία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.