skiabox Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Λογικα παντως τωρα θα βαλει και τις αλλες παιχνιδομηχανες. Περιμενω να δω ps3 στα 200 ευρω για να το χτυπησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει ειναι "προσφορα" ΜΟΝΟ για οσους δεν ειδαν την προσφορα του carrefour που εληξε χθες! Πηρα το μαυρο που εχει επιπλεον motion plus με 2 θηκες απο καουτσουκ (κοντη - μακρια) (πανω απο 20 ευρω) Wii sports resort (50 euros κανει το παιχνιδι αυτο μονο) Μαυρο χρωμα που ειναι κουκλι και "δενει" με ενισχυτες, τηλεοραση, λοιπα μηχανηματα κλπ Και το πηρα 159 KAI -8ευρω δωροεπιταγη (kids club) -20ευρω καρτα για το allou fun park =131 ευρω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει ειναι "προσφορα" ΜΟΝΟ για οσους δεν ειδαν την προσφορα του carrefour που εληξε χθες! Πηρα το μαυρο που εχει επιπλεον motion plus με 2 θηκες απο καουτσουκ (κοντη - μακρια) (πανω απο 20 ευρω) Wii sports resort (50 euros κανει το παιχνιδι αυτο μονο) Μαυρο χρωμα που ειναι κουκλι και "δενει" με ενισχυτες, τηλεοραση, λοιπα μηχανηματα κλπ Και το πηρα 159 KAI -8ευρω δωροεπιταγη (kids club) -20ευρω καρτα για το allou fun park =131 ευρω!!!!! φιλε μου και εγώ πηρα 2 wii μαυρα με την προσφορά , αλλα δεν μου ειπαν τπτ για allou fan park , μονο κατι ποντους μου δωσανε και αυτους μονο στην 2η αγορα μου , στην πρωτη πρεπει να το ξεχασε η ταμιας. Το πήρες με πιστωτική γι αυτο σου δώσανε free pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 παίδες μια κρίσιμη ερώτηση για όσους πήραν τοpsp το Firmware έχει έκδοση μεγαλύτερη της 5.03 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 @ papeipa φιλε μου και εγώ πηρα 2 wii μαυρα με την προσφορά , αλλα δεν μου ειπαν τπτ για allou fan park , μονο κατι ποντους μου δωσανε και αυτους μονο στην 2η αγορα μου , στην πρωτη πρεπει να το ξεχασε η ταμιας.Το πήρες με πιστωτική γι αυτο σου δώσανε free pass? Οχι, μετρητα πληρωσα. Εχει μια διαδικασια. Δεν τα χανεις τα ανθρωπακια, θα πας με τις αποδειξεις και θα τα παρεις. Ειναι 39 ανθρωπακια ανα Wii. Θα παρεις 78! 3 καρτες fun park των 20 ευρω =60ευρω!!! Διαβασε εδω τις λεπτομεριες http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=267 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Sold out! Ξερουμε τι θα εχει αυριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Είτε 10€, είτε 100€ είτε 1€ πιο κάτω απο την χαμηλώτερη τιμή που μπορείς να βρείς εχω την εντυποση οτι ναι, θεωρητε προσφορα, Γιατι να πληρωσης κατι παραπάνω οταν το προιον είναι ιδιο?? Γιατι τα καταστήματα ηλεκτρονικών δεν ειναι λαική αγορά ζαρζαβατικών και οι συναλλαγές δεν γίνονται με τους ιδιους όρους. ΥΓ: Πονάνε τα μάτια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όλη μέρα κλεισμένος μέσα σήμερα περιμένω την μεταφορική για την αντικαταβολή. άμεση επικοινωνία με την μεταφορική μου λένε δεν υπάρχει... ούτε ένα πλαίσιο από ώρες που να περιμένω... απλά κάθομαι και περιμένω... αρκετά εκνευριστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όλη μέρα κλεισμένος μέσα σήμερα περιμένω την μεταφορική για την αντικαταβολή. (...) Ναι αλλα σκέψου τα μεταφορικά αν πήγαινες στο mediamarkt :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 παίδες μια κρίσιμη ερώτηση για όσους πήραν τοpsp το Firmware έχει έκδοση μεγαλύτερη της 5.03 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3073048&postcount=259 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όλη μέρα κλεισμένος μέσα σήμερα περιμένω την μεταφορική για την αντικαταβολή. άμεση επικοινωνία με την μεταφορική μου λένε δεν υπάρχει... ούτε ένα πλαίσιο από ώρες που να περιμένω... απλά κάθομαι και περιμένω... αρκετά εκνευριστικό... λολ μπουλούκο,κάτσε πάνω τώρα. Δεν ήρθες όμως να υποστηρίξεις το μπάρμπα,όταν έλεγε για τις αγορές από μακρυά και πόσο χάνουμε μακροπρόθεσμα απ' αυτό και σαν καταναλωτές και σαν πολίτες. Αλλά έστω κι ένα φράγκο αν βάλουμε στη τσέπη απ' τη διαφορά σήμερα,καλά είναι. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_grig Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3073048&postcount=259 σε ευχαριστώ φίλε μου ! είχα σκοπό να το κάνω δώρο στον ανιψιό μου και να του περάσω μέσα διάφορα παιχνίδια. επειδή πλέον δεν έχω πολύ καλή σχέση αξίζει να κρατηθεί αν δεν γίνεται chitarisma, πιστεύεται ότι θα γίνει στο μέλλον 100% , άξιζε τελικά η αγορά για μια κλειδωμένη συσκευή σε αυτά τα λεφτά ; όλοι έχετε fimeware πάνω από 5.03; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 όλη μέρα κλεισμένος μέσα σήμερα περιμένω την μεταφορική για την αντικαταβολή. άμεση επικοινωνία με την μεταφορική μου λένε δεν υπάρχει... ούτε ένα πλαίσιο από ώρες που να περιμένω... απλά κάθομαι και περιμένω... αρκετά εκνευριστικό... εγώ τους πήρα τηλέφωνο κ θα με πάρουν. τους πήρα 3 φορές. μόλις με πήραν (λες κ ήξεραν ότι θα τους έβριζα) κ καλά κυριακή κ είχε πέσει κ της γενικής ταχυδρομικής κλπ κλπ. του ζήτησα το tracking κ το πήρα το έβαλα τώρα στη γενική κ μου λέει δνε υπάρχει τέτοιο. μάλιστα μου ειπε το στείλαν λέει το πρωί θα έρθει αύριο. που να αρχίσουν να πουλάνε κ άλλα προϊόντα λέω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oriok Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ξέρει κανείς ποια είναι η αυριανή προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει ειναι "προσφορα" ΜΟΝΟ για οσους δεν ειδαν την προσφορα του carrefour που εληξε χθες! Πηρα το μαυρο που εχει επιπλεον motion plus με 2 θηκες απο καουτσουκ (κοντη - μακρια) (πανω απο 20 ευρω) Wii sports resort (50 euros κανει το παιχνιδι αυτο μονο) Μαυρο χρωμα που ειναι κουκλι και "δενει" με ενισχυτες, τηλεοραση, λοιπα μηχανηματα κλπ Και το πηρα 159 KAI -8ευρω δωροεπιταγη (kids club) -20ευρω καρτα για το allou fun park =131 ευρω!!!!! Μια διορθωση: WII Sports Resort στοιχίζει απο 39 έως 49 ΜΑΖΙ με το Motion Plus (είναι set) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.