Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το συγκεκριμενο καταστημα σας κανει να θελετε να αγορασετε κατι που δεν το εχετε πραγματικα αναγκη μονο και μονο επειδη ειναι σε χαμιλη τιμη... προσοχη λοιπον... οχι σπαταλες

Ισχυει αυτο!

Απλα το psp ηταν ευκαιρια για καποιον που το σκεφτοταν και τα 160 ευρω του φαινονταν πολλα...

Τωρα για τις υπολοιπες "προσφορες" μαλλον θα συμφωνησω!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα το psp σε μια μέρα ήρθε. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βγει custom firmware - Γ@μ.. την ατυχία μου ήρθε με το 6.00 εγκατεστημένο-

Δημοσ.

Εμένα πάντως με βόλεψε τρέλα το πσπ, ιδιαίτερα στη σκόπια χτυπάει υπερωρίες! Ήρθε κ σφαίρα + χτύπησα 2 παιχνιδάκια από 10εύρα κ μια κάρτα μνήμης με έκπτωση από το καρφουρ οπότε το ετοίμασα σε ένα απόγευμα. (εννοείτε ότι για σπάσιμο δεν παίζει χρονος)

Δημοσ.

κατι γραφουν για τα κουμπια, και τα γνωστα παραπονα οτι η camera δεν ειναι σαν των Κ8χχ.

Eιναι και του 2008...

Και για το gps λενε αλλα ολοι αυτοι το πηραν οταν εκανε 200+ ευρω.

Δημοσ.

Πάντως για όσους δεν προλάβαν τη μηχανή Olympus-FE26 τη δίνει το multirama (σε ένα φυλλάδιο που πήρα σήμερα στα χέρια μου). Είναι μαζί με θήκη Crumpler + φορτιστή μπαταριών και μπαταρίες DURACELL ( στη φωτό 4 μπαταρίες δείχνει ) στα 89 ευρώ. Τα επιπλέον ισχυρίζεται πως κάνουν 30 ευρώ άρα είναι σαν η μηχανή να κάνει 59 όπως στο getitnow τις προάλλες.

Δημοσ.
Σήμερα (μάλλον) Nintendo Wii στα 139€. ΠΟΛΥ καλό!

http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=25

η τιμη δεν ειναι καλη 149 εχει το mediamarkt και 159 το μαυρο στα carrefour το σαββατοκυριακο,

10 ευρω κατω ουτε τρελη τιμη εινσι ουτε μας εχει συνηθισει το εν λογω site

Δημοσ.
η τιμη δεν ειναι καλη 149 εχει το mediamarkt και 159 το μαυρο στα carrefour το σαββατοκυριακο,

10 ευρω κατω ουτε τρελη τιμη εινσι ουτε μας εχει συνηθισει το εν λογω site

Καλή τιμή είναι, πρόκειται για την χαμηλότερη αυτή τη στιγμή, και το Carrefour πάει, μας πέρασε :P.

Δημοσ.
Καλή τιμή είναι, πρόκειται για την χαμηλότερη αυτή τη στιγμή, και το Carrefour πάει, μας πέρασε :P.

Δλδ η χαμηλοτερη τιμη στην αγορα,οταν ειναι με διαφορα 10 ευρω απο την επομενη θεωρειται προσφορα???

Δημοσ.
Δλδ η χαμηλοτερη τιμη στην αγορα,οταν ειναι με διαφορα 10 ευρω απο την επομενη θεωρειται προσφορα???

Ναι, είναι προσφορά όταν από τα 189 (Πλαίσιο,e-shop, Κωτσόβολος κλπ) πας στα 139. Και τα 10€ ακόμα σε σύγκριση με το Media Markt δεν είναι άσχημα, μπορείς να τα διαθέσεις για την αγορά 2ου χειριστηρίου. Είναι καλή προσφορά για κάποιον που σκέφτεται να το αγοράσει, δεν είπαμε να τρέξουν όλοι να το πάρουν! :P

Δημοσ.

Είτε 10€,

είτε 100€

είτε 1€

πιο κάτω απο την χαμηλώτερη τιμή που μπορείς να βρείς

εχω την εντυποση οτι ναι, θεωρητε προσφορα,

Γιατι να πληρωσης κατι παραπάνω οταν το προιον είναι ιδιο??

Δημοσ.
Ναι, είναι προσφορά όταν από τα 189 (Πλαίσιο,e-shop, Κωτσόβολος κλπ) πας στα 139. Και τα 10€ ακόμα σε σύγκριση με το Media Markt δεν είναι άσχημα, μπορείς να τα διαθέσεις για την αγορά 2ου χειριστηρίου. Είναι καλή προσφορά για κάποιον που σκέφτεται να το αγοράσει, δεν είπαμε να τρέξουν όλοι να το πάρουν! :P

Βάλε και τα έξοδα στο να πας στην Media Markt!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...