Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι.

Δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει κανεις τα νούμερα, αν σου κάνει το προϊόν το αγοράζεις και that's it.

OK.Μάλιστα.

Καλώς όρισες στο forum και σε ευχαριστούμε για το μάθημα καθώς και για τις σημαντικές πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας.

Καλή συνέχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
OK.Μάλιστα.

Καλώς όρισες στο forum και σε ευχαριστούμε για το μάθημα καθώς και για τις σημαντικές πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας.

Καλή συνέχεια.

Έλα καλημέρες!

Katcos σίγουρα πληροφορίες τέτοιου τύπου είναι ενδιάφερουσές αλλά προσωπικά πιστέυω οτί είναι προσβλητικές για την εταιρία και για τα άτομα που δουλέυουν εκεί.

Πάντως ο αριθμός των PSP είναι WOW αν είναι αληθινός!

Και κάτι άλλο!

Είδα οτι πλεόν ανακοινώνουν τον/την νικητη/τρια τισ εκάστοτε μέρας.

Στο ελικοπτεράκι θα έπρεπε να αναφέρουν κατασκευαστή και τύπο μοντέλου και όχι απλά "Τηλ.Ελικόπτερο"

Στα JUMBO 15 ευρω το πηρα το συγκεκριμενο!

Είσαι σίγουρος πως είναι το ίδιο;

Επειδή πριν λίγο καιρό είχα δει τις τιμές εκεί και ήταν σίγουρα πάνω από 30-35€ στα τρικάναλα αυτού του μεγέθους (35 εκ.)

Επειδή πριν λίγο καιρό είχα δει τις τιμές εκεί και ήταν σίγουρα πάνω από 30-35€ στα τρικάναλα αυτού του μεγέθους (35 εκ.)

Το ελικόπτερο είναι σχετικά επώνυμο είναι το SYMA S600. Σε τέτοιο μεγεθος 3κάναλο είναι πολύ καλή τιμη..

Προσπαθω εδω και λιγη ωρα να κανω την παραγγελια και οταν παταω να την στειλω μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Approval Declined - The order processing was declined failed. Please try again.

Ξερει καποιος τι γινεται?

Edit: Τελικα μαλλον κατι επαιζε με την πιστωτικη. Μολις επελεξα αντικαταβολη ολα οκ.

Ναι σιγουρος ειμαι. Το ειχα παρει περιπου πριν 1 χρονο απο τα JUMBO στο Λιμανι Θεσσαλονικης. Τοτε υπηρχε ενα ακομα το οποιο ηταν στα 12 ευρω και αυτο τρικαναλο αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλο (και εμοιαζε με αυτο που ειχα σπασει πρωτα). Οποτε αποφασισα (και για ψυχολογικους λογους) να δωσω τα 3 ευρω παραπανω. :) Στα JUMBO εχω να παω απο τοτε, οποτε δεν ξερω τι παιζει με τις τιμες τωρα.

Το ελικόπτερο είναι σχετικά επώνυμο είναι το SYMA S600. Σε τέτοιο μεγεθος 3κάναλο είναι πολύ καλή τιμη..

Μπορεί το Jumbo να το είχε σε προσφορά στα 15ευρώ, τι να πω mirotis, το κάνει κάποιες φορές για τελευταία ή εκθεσιακά κομμάτια.

Πάντως argi73 έχεις απόλυτο δίκαιο, από μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτή την τιμή σε άλλο site

http://www.assos-shop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=326

Το ελικοπτεράκι έχει πολύ καλή τιμή, έχω ένα κόλλημα και ασχολούμαι με τα ελικοπτεράκια , αυτοκινητάκια και άλλα τηλεκετευθυνόμενα τα τελευταία χρόνια. Είναι αρκετά επώνυμο το συγκεκριμένο. Γύρω στα 70-80 ευρώ έχουν έξω.

Προσπαθω εδω και λιγη ωρα να κανω την παραγγελια και οταν παταω να την στειλω μου βγαζει αυτο το μηνυμα

Approval Declined - The order processing was declined failed. Please try again.

Ξερει καποιος τι γινεται?

Edit: Τελικα μαλλον κατι επαιζε με την πιστωτικη. Μολις επελεξα αντικαταβολη ολα οκ.

μαλλον θα εχεις καποια προπληρωμενη πιστωτικη, δεν τις δεχεται ολες ... και εγω ειχα μια eurobank που μαλλον θα παει στα σκουπιδια

μαλλον θα εχεις καποια προπληρωμενη πιστωτικη, δεν τις δεχεται ολες ... και εγω ειχα μια eurobank που μαλλον θα παει στα σκουπιδια

Κανονικη πιστωτικη εχω με την οποια κανω συνεχεια αγορες απο το νετ χωρις προβλημα. Σημερα δεν ξερω τι παιχτηκε και δεν την δεχονταν το getitnow.

Επιτέλους, βάλανε και αντικαταβολή !!!

ναι αρχίζουν και φτιάχνουν λίγο τα πράγματα και ακόμα δεν έχει γίνει sold out όπως χθες ... ΑΝ ξέρει κανείς την αυριανή πρόσφορα ας το πει. Μακάρι να βάλουν και κανένα σκληρό δίσκο και γιατί όχι κανένα λαπτοπ

Επιτέλους, βάλανε και αντικαταβολή !!!

Παρήγγειλα και εγώ ένα με αντικαταβολή για δώρο.

Θέλουν δουλειά ακόμη όμως και στο site και στο τηλεφωνικό κέντρο.Για εταιρεία αυτού του μεγέθους είναι λίγο ερασιτεχνικά τα πράγματα ακόμα.

-Θετικό το ότι βάλανε αντικαταβολή , που όμως στο CC δεν ξέραν αν χρεώνεται ή όχι.

-Επίσης η τηλεφωνική παραγγελία αν και αναγράφεται ότι μπορεί να γίνει , τελικά δεν ισχύει.

-Και έχει παραμείνει το ''επιστροφή σε 7 ημέρες'' ενώ άλλα προβλέπει ο νόμος...

-Α, και δεν είχε επιλογή για να παραγγείλω 2 αν ήθελα και στο CC δεν ξέραν να μου πουν πως να το κάνω :-(

Κρίση ταυτότητας περνάς ε; Πρόσεχε πάντως. Μη βγάζεις τέτοιους ήχους χρονιάρες μέρες :mrgreen:

λολ δεν εχω "γινει" ακομα γι'αυτες τις γιορτές θελω ακόμα ψαχνο :P:-D:-D

Ναι. Δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει κανεις τα νούμερα, αν σου κάνει το προϊόν το αγοράζεις και that's it.

Αυτο ειναι αποψη κάποιου πελάτη ή εμμισθου υπαλλήλου της εταιρίας; Εχει διαφορά.. Για τον πελατη θα πω οτι οι αγορές χωρις σκέψη και με την πιεση του χρόνου στατιστικά δεν ωφελουν τον αγοραστη. Αυτο μονο κι οποιος θελει ανοιγει τα μάτια του. Για τον υπάλληλο, αφιερώνω το "σ'ευχαριστω ω! εταιρία" του νιονιου και οτι τα bonus θα φορολογούνται οποτε φρόντισε να τα πάρεις μαυρα.

Προσθέτω: ρίξτε κι εδω μια ματια σε μια πιο καθαρη, εντιμη και χωρις funboyσμους συζήτηση. Θα εχετε σφαιρική αποψη και θα βγάλετε κάποια ασφαλεστερα συμπεράσματα. πχ:

Ρε μην ανέχεστε ιστοσελίδες που μας προσβάλλουν τη νοημοσύνη. Να αγοράζετε μόνο από ιστοσελίδες που σας υπολογίζουν σαν χρήστες και όχι σαν πιόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...