Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ΑΑΑΑΑΑΑ No way! μόλις έκανα refresh και το είδα. Σήμερα δεν μας τα είπαν καλά. από τώρα κάνουν κοιλιά ή κάποιος έχει καμμιά 50αριά account και πέρνει τζάμπα πράμα για το μαγαζί του? Κακοφτιαγμένο όπως είναι, πολύ πιθανώς να αφήνει το site να κάνεις αccount με άλλο nickname και ίδια πάντα στοιχεία,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
καλα εγινε sold out μεσα σε 37 λεπτα! ποσα κοματια ειχαν 50;

Τοσα πολλα;;

Δεν νομιζω να ηταν πανω απο 5-10! Σιγα το best selling αντικειμενο!!

προσφορα μισης ωρας...τι αλλο θελετε ρε??:P

εξαντληθηκε το τεραστιο στοκ τους..κριμα παντως ρε γαμωτο το ψηνα να την αγορασω για δωρο σε ενα φιλο που χε γενεθλια χθες..

πιστευω πως ειναι κολπο marketing για να σε εχουν στην πριζα απο της 10 ωρα και να αγοραζεις γρηγορα χωρις να το σκεφτεσαι πολυ!!! τωρα αν οντως πηραν μαζικες παραγγελιες μαγαζια και το επετρεψαν , βλακεια τους...

και να το πρώτο πρόβλημα με την παραγγελία. Οπως είπα σε παλιοτερο ποστ, εκανα παραγγελία για 1 PSP. Ζηλευει ο ξάδερφος μου λέει παρε μου και εμενα ενα και σου δίνω τα λεφτα, οποτε παραγγελνω αλλο ενα.

Με παίρνουνε τηλεφωνο να τους δώσω και αριθμό σταθερού και επείδη με ετρωγε οτι θα γίνει μ*****α τους ξεκαθαρίζω οτι είναι 2 τα προιοντα, ολα οκ μεχρι εκει.

Κοιταζω και τα εμαιλ 2 παραγγελιες κανονικα.

Το βράδυ κοιτάζω έρχεται εμαιλ οτι μονο μια παραγγελια έφυγε, η αλλη πουθενα.

Τσεκάρω την κάρτα μέσω winbank, τα λεφτα τα είχαν πάρει και για τις 2

Σήμερα τους παίρνω τηλέφωνο, βγαίνει κατευθείαν αντιπρόσωπος, του εξηγώ μου λέει βλέπουμε μονο μια παραγγελια :mad:.....του λέω είναι 2 και τα λεφτα στην κάρτα έχουν κρατηθεί για 2 παραγγελιες. Μου λένε θα το κοιτάξουμε και θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Μετά απο 2 ώρες τιποτα. Ξαναπαίρνω πάλι τα ίδια απο την αρχή.

Πάλι στο περίμενε είμαι μέχρι να το κοιτάξουν.....:-(

--------edit ------

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Δεν προλαβε να κρυώσει το ποστ μου και ήρθε η κουριερ με την παραγγελία. Κοιτάζω μέσα στο κουτι και έχει και τα 2 τα psp :-) .

Οποτε μια σύνοψη.

Τα θετικα : γρηγορη αποστολή παραγγελίας και χωρις μεταφορικά.

Αρνητικα : Είναι ακόμα λίγο ανοργάνωτοι μου φαίνεται. Στέλνουν εμαιλ οτι έχει σταλεί μονο το 1 psp, έχουν στείλει και τα 2. Παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και σου λένε βλέπουμε μονο 1 psp.....

Ε δεν ειχες καποιο πραγματικο προβλημα. Μονο που αγχωθηκες. Αν δεν ειχες ασχοληθει δεν θα εγραφες καν το post! :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:33 ----------

παντως η προσφορα σημερα πολυ καλη. Προλαβα δυο!!!

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Θέλω να κάνω μια εγγραφή τώρα που δεν γίνεται πανικός λογικά στο site αλλά δεν βλέπω πουθενά register!!

Πρέπει πρώτα να προσθέσω κάτι στο καλάθι κ μετά θα μου ζητήσει register??

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Θέλω να κάνω μια εγγραφή τώρα που δεν γίνεται πανικός λογικά στο site αλλά δεν βλέπω πουθενά register!!

Πρέπει πρώτα να προσθέσω κάτι στο καλάθι κ μετά θα μου ζητήσει register??

καλησπερα σε ολους:-)

μια απαντηση για το παραπανω...

ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...