Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας κάνω παλι τον κακό, κατι δεν μου καθεται καλα μ'αυτους..

1. Εφοσον τα κομμάτια ειναι περιορισμένα οπως γραφουν, γιατι δεν εμφανίζεται συγκεκριμένος αριθμός ο οποιος να μειώνεται μολις περαστεί καθε παραγγελία; Δεν λεω realtime, εστω καθε μια ωρα να βλεπουμε "μενουν 10 τεμάχια". Η παραγγελία δηλαδη ειναι εγγυημένη; Για να εχουμε να λεμε ειναι αυτο.. :P

2. Οταν περάσεις παραγγελία, σου ερχεται email επιβεβαίωσης; Μπορεις να ακυρώσεις με κάποιο τρόπο εκτος τηλεφώνου; Υπαρχει δηλαδη κάποιο interactivity με το κατάστημα ή περιμέεεενεις κι αν σου ερθει καλως; Αν δεν τηρούν τους ορους του FAQ στις παραγγελίες -που θα πάρουν λεφτα- ποσο ευκολα θα τους τηρήσουν οταν πρεπει να δώσουν πίσω ή να επισκευάσουν;

3. Στο ιδιο κλίμα, διαβαζω οτι το τηλ. κεντρο ειναι της υπομονής και χωρις γνώσεις. Αν εχεις πρόβλημα με κάτι πως θα βρεις την ακρη μ'αυτους;

4. Σχετικά και με το (3), εχει ρωτήσει κανεις για φυσική εδρα, για παραλαβή απο φυσική εδρα και για επιστροφή εκει; Επίσης, γιατι οχι αντικαταβολή (με χρεωση) εφοσον χρησιμοποιουν Γ.Τ.;

5. Εχει παραλάβει κανεις αλλος οτιδηποτε; Προσθέστε τις εμπειρίες σας.

Δημοσ.

νταξει καποια ειναι γνωστες πουστιτσες,αλλα ειναι δειγμα της ανωριμοτητας του μαγαζιου αλλα πιστευω οτι αν ειναι φιλοδοξοι σιγα σιγα θα εναρμονιστουν με τους καλυτερους της αγορας

οι τιμες που ειναι το νο1 κριτηριο για αρχη τουλαχιστον ειναι πολυ ανταγωνιστικες

θα δειξει στην πορεια,ας μην βιαζομαστε να καταδικασουμε

Δημοσ.
έκανα παραγγελία το psp για τον πιτσιρικα. Περιμένω να δω και θα σας πω εντυπώσεις.

Η παραγγελια έγινε με προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς (WE BUY) και δεν μου εβγαλε κάποιο πρόβλημα...Εχω και της eurobank που έχετε πεί παραπάνω αλλα μου έβγαζε προβληματα σε πολλές παραγγελίες παλιότερα και δεν την χρησιμοποιω πλεον

edit----τα λεφτα τα πείραν απο την καρτα

Πάω πάσο αν είναι έτσι η προπληρωμένη της eurobank έχει τα μαύρα της τα χάλια .αν αγόρασε κάνεις άλλο με άλλη προπληρωμένη ας μας πει με ποια ! την έκανα την παραγγελία με άλλη visa όχι προπληρωμένη . η τιμή η σημερινή ήταν πολύ καλή.. ελπίζω να φτιάξουν λίγο το site και να βάλουν πληρωμή με αντικαταβολή. θα χαρώ πολύ αν πάρουν κόσμο από το πλαίσιο και το eshop.

Δημοσ.
(...)θα δειξει στην πορεια,ας μην βιαζομαστε να καταδικασουμε

Κοιτα αν λες για μενα, δεν καταδικάζω κανενα, κάνω ερωτήσεις που εχουν βάση.. Δεν ειναι περίπτερο, ειναι κατάστημα και τα προιόντα -αν και πολυ φτηνοτερα- εχουν σοβαρό κόστος , τα 50 και τα 100ε δεν ειναι πασατέμπος. Ασε που υπάρχει "μάτι" του μαγαζιού εδω και βλεπει και διορθώνει πράγματα προς το καλυτερο.

Ειναι περίεργο παντως, αν οντως πισω απο το μαγαζι υπαρχουν τα multirama -οπως σχεδον επιβεβαίωσα απο ενα φιλο που εχουν κοινο προμηθευτή- , τότε δεν καταλαβαίνω γιατι τόσο άγαρμπο ξεκίνημα με αυτες τις σοβαρότατες παραλείψεις. Δηλαδη ετσι δουλεύει και το multirama.gr; Εμενα προσωπικά δεν με πείθουν ακομα , ισως γιατι εχω "ταίσει" διάφορους άλλους που μετα την αγορά εκαναν τον τσιν-τσαν-τσον και στρίβειν δια της αντιπροσωπείας. :-(

ΥΓ: ειδατε που χρειάζεται αριθμός "απομένουν χ τεμάχια"; ΠΟΣΑ ηταν αρχικα; 10-100-1000; Τα 10 και τα 20 τεμάχια δεν ειναι προσφορά ειναι κράχτης! Κοστίζει φτηνότερα απο τη διαφήμιση, δημιουργεί κλίμα "προσφορο-μαγαζου" και τη στιγμή που θα ανοίξει με πληρη κατάλογο ειδων ο κόσμος θα εχει την εντύπωση οτι ολα ειναι προσφορές. Αν δεν ειναι αρπαχτή "τρέχτε προλαβετε" οπως οι ανυπαρκτες προσφορές κατω του κόστους (του Κωτσου εννοω), γιατι να μη το προβάλουν;

ΥΓ2: Απο την αλλη να πω την αληθεια, καλες ειναι και οι αρπαχτές αν συνεχίσουν με τέτοιες τιμες :P

Δημοσ.
θα χαρώ πολύ αν πάρουν κόσμο από το πλαίσιο και το eshop.

Άμα συνεχίσει να είναι μόνο site προσφορών μέρας δεν νομίζω να πάρει και τόσο κόσμο...

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία μου, αλλά στη φόρμα έβαλα το κινητό μου τηλ. Μέσα σε 15 λεπτά δέχτηκα τηλεφώνημα από τη εταιρία για να με ρωτήσουν ποιο είναι το σταθερό μου. Ήταν ευγενέστατοι και σχημάτισα πολύ καλή εντύπωση. Νομίζω ότι είναι αξιόπιστοι και συνεχώς θα βελτιώνονται.

Δημοσ.
Έκανα την παραγγελία μου, αλλά στη φόρμα έβαλα το κινητό μου τηλ. Μέσα σε 15 λεπτά δέχτηκα τηλεφώνημα από τη εταιρία για να με ρωτήσουν ποιο είναι το σταθερό μου. Ήταν ευγενέστατοι και σχημάτισα πολύ καλή εντύπωση. Νομίζω ότι είναι αξιόπιστοι και συνεχώς θα βελτιώνονται.

Τολμηρό σε κόβω αλλα μπράβο σου! :-D Εγω αν ειχα το πρόβλημα που ειχες με το eshop και το megamarket σε επιπεδο aftersales, δεν θα διάλεγα ενα κατάστημα που ακυρώνει ουσιαστικά το dead-on-arrival αφου δεν δέχονται επιστροφές σε ανοικτές συσκευασίες. :fear: Οταν παραλάβεις γράψε τις εντυπώσεις σου, σ'ευχαριστούμε ;)

Edit. Θέτω κι αλλο θέμα γενικού προβληματισμου: Αν ενα αντικείμενο που εχει 159ε στο σκρουτζ μπορει καποιος να το πουλησει 89ε, τι σημαινει αυτο; Οτι τα υπόλοιπα μαγαζιά -που δεν τα λες και μικρομαγαζα- μας κλέβουν το πορτοφόλι, στεγνα!! Τοσο μεγαλο περιθώριο κέρδους υπάρχει σ'αυτα τα ειδη; :shock:

Δημοσ.

Όχι πάλι κλέφτες οι retailers επειδή κάποιοι διαφημίζονται "σκοτώνοντας" κάποια είδη. Τα ίδια και με τα εγκαίνια μεγάλων καταστημάτων που για να πετύχουν πλήθος και ουρές ουσιαστικά επιδοτούσαν -με τη βοήθεια και των αντιπροσωπειών- την retail τιμή με δικά τους χρήματα. Στο κάτω κάτω πόσα κομμάτια να διάθετει κάθε μέρα το joint venture Γερμανού-Λαμπράκη ;Η μήπως πιστεύετε ότι στη συγκεκριμένη φάση πάνε να κερδίσουν ;

Υ.Γ: Το psp πάντως το παρήγγειλα κι εγώ... Και δε χρειάζεται καθόλου τόλμη φίλε μου pigeon. Η πληρωμή με πιστωτική είναι πολύ πιο ασφαλής και αναστρέψιμη από καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς (megamarket). Απλώς το να προσέθεταν αντικαταβολή θα τους αύξανε το κόστος. Και πίστεψε με με αυτές τις τιμές μπαίνουν από λίγο έως πολύ ΜΕΣΑ.

• Moderators
Δημοσ.
"....

Και πίστεψε με με αυτές τις τιμές μπαίνουν από λίγο έως πολύ ΜΕΣΑ."

Οποτε καλο θα ειναι οποιος εχει εστω και λιγο ανθρωπισμο και δεν ειναι παρτακιας να μην αγορασει ποτε απο αυτους και βαρεσουν καμια πτωχευση! :fear:

:-D

Δημοσ.

@litost : σωστα, συγνώμη, μου διεφυγε το δικαιωμα υπαναχώρησης 30 ημερων που εχουν οι πιστωτικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...