Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν με αφήνει να κάνω account, μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα με το password. Έβαλα 8 χαρακτήρες με αριθμούς, γράμματα και κεφαλαία γράμματα και πάλι μου βγάζει σφάλμα :fear:.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τι κάνανε όμως ε; Με μια-δυό εβδομάδες προσφορές που ίσως να μην τους βάζουν και τόσο μέσα (γιατί απο ότι καταλαβαίνω γνωριζουν ότι θα φύγουν άμμεσα και τα αγοράζουν υπερχονδρική) κατάφεραν να δημιουργήσουν πελατεία απο το πουθενά. Με μια καλή εμφάνιση τις πρώτες μέρες κανονικής λειτουργίας τους πιστευω μπορούν να κρατήσουν το κοινό που θα φτιάξουν τώρα

Αυτό πάει να πεί μαρκετινγκ...

Τελοσπάντων. εμείς μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε...

Τι κάνανε όμως ε; Με μια-δυό εβδομάδες προσφορές που ίσως να μην τους βάζουν και τόσο μέσα (γιατί απο ότι καταλαβαίνω γνωριζουν ότι θα φύγουν άμμεσα και τα αγοράζουν υπερχονδρική) κατάφεραν να δημιουργήσουν πελατεία απο το πουθενά. Με μια καλή εμφάνιση τις πρώτες μέρες κανονικής λειτουργίας τους πιστευω μπορούν να κρατήσουν το κοινό που θα φτιάξουν τώρα

Αυτό πάει να πεί μαρκετινγκ...

Τελοσπάντων. εμείς μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε...

εγω ξερω οτι στη σελιδα τους <<συχνες ερωτησεις>>γραφει οτι παραγγελνεις και τηλεφωνικα (με καρτα εστω,)η τηλεφωνητρια δεν ηξερε οτι το γραφουνε και μετα απο 10 λεπτα αναμονη κ τηλεφωνημα,τσουκ...αλλο θελαμε να γραψουμε λεει, οτι μπορειτε να κανετε εγγραφη τηλεφωνικα εννοουσαμε και να σας στειλουμε κωδ.εγγραφης και και ...να χαμε να λεγαμε... π ρια μαντολες που λενε...

εγω ξερω οτι στη σελιδα τους <<συχνες ερωτησεις>>γραφει οτι παραγγελνεις και τηλεφωνικα (με καρτα εστω,)η τηλεφωνητρια δεν ηξερε οτι το γραφουνε και μετα απο 10 λεπτα αναμονη κ τηλεφωνημα,τσουκ...αλλο θελαμε να γραψουμε λεει, οτι μπορειτε να κανετε εγγραφη τηλεφωνικα εννοουσαμε και να σας στειλουμε κωδ.εγγραφης και και ...να χαμε να λεγαμε... π ρια μαντολες που λενε...

Q. Ποιοί τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Η πληρωμή του προϊόντος πραγματοποιείται μόνο με το παρακάτω τρόπο πληρωμής.

Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρών για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα με την οποία κάνατε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.

Q. Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου;

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία και μέσω τηλεφώνου με αποστολή στον χώρο σας. Καλώντας μας στο 800-11-43848 μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας.

Έχεις δίκιο jabar

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

εγω το τσίμπησα το psp για τον στρατό!

Το Pro για το PSP έχει μέσα τον ΠAOK? :P

Εγώ πλέον φίλε μου το έχω πάρει απόφαση ότι χειρότερη προπληρωμένη δεν πρέπει να υπάρχει. Πάλι καλά που τη δέχθηκε το paypal και έχω ηρεμήσει κάπως, γιατί στο 50% των online shops που θέλουν απευθείας πληρωμή μέσω κάρτας, από την προπληρωμένη της eurobank παίρνω άκυρο..

Πολλά έχουν ειπωθεί για το getitnow.gr, αλλά ειλικρινά το ότι μπορεί να μην δέχεται την κάρτα της Eurobank δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση. Προφανώς κάτι παίζει με τη Eurobank, αλλά ας μη βγω άλλο offtopic

φίλε μου δεν κατάλαβες καλά ΚΑΜΙΑ προπληρωμένη δεν δέχεται το getitnow πήρα τηλέφωνο και ρώτησα... και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο....

φίλε μου δεν κατάλαβες καλά ΚΑΜΙΑ προπληρωμένη δεν δέχεται το getitnow πήρα τηλέφωνο και ρώτησα... και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο....

Απο τα λίγα που γνωρίζω αυτο έχει να κάνει με την συνεργαζώμενη τράπεζα και φυσικά όχι με αυτους. Γιατί είναι ρίσκο?

έκανα παραγγελία το psp για τον πιτσιρικα. Περιμένω να δω και θα σας πω εντυπώσεις.

Η παραγγελια έγινε με προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς (WE BUY) και δεν μου εβγαλε κάποιο πρόβλημα...Εχω και της eurobank που έχετε πεί παραπάνω αλλα μου έβγαζε προβληματα σε πολλές παραγγελίες παλιότερα και δεν την χρησιμοποιω πλεον

edit----τα λεφτα τα πείραν απο την καρτα

FFFFF τώρα το είδα. Είμαι συνήθως πολύ κατά της sony λόγω υψηλών τιμών αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο. παιδιά το 3000 χακάρεται για να παίζει καμιά ταινιούλα (Divx) και κανένα emulator?

Χαίρεται, παρακολουθώ καιρό το forum αλλά σήμερα γράφω το πρώτο μου μήνυμα.

Παράγγειλα και εγώ ένα psp αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής: "Για δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε παρών για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα με την οποία κάνατε την παραγγελία και την ταυτότητα σας."

Εγώ που πλήρωσα με άυλη webuy της πειραιώς πως θα την δείξω;

Έχω ψηθεί κι εγώ να το αγοράσω το psp από το getitnow!! Αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι το χρειάζομαι, αλλά ρε γμτ 89 ευρώ είναι πολύ δελεαστική τιμή!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...