Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xaxaxa στην φωτο του υπερσυνδεσμου εχει μια olympus Fe κατι και στο βιντεο ειναι ενας τυπας με την φωτογραφικη στο χερι και το Review ειναι για το PSP και μολις πατησεις να δεις το βιντεο σου βγαζει την κωλονια..

Whatever!

Θελω Καλομοιρα με εσωρουχα στις παρουσιασεις προιοντων ΤΩΡΑ!

Να μεταφέρω το αίτημα για την Καλομοίρα στο αφεντικό?

Ας βγάλουν το PSP στα 89 και ας έχουν και photo γυμνή δικια μου πάνω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

το link που εδωσες isay γραφει SONY PSP-3000.καμερα με αυτη την ονομασια δεν βρηκα δωσε διευκρινησεις αν μπορεις!

.

Sony PSP-3000

Η απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή! Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια on the go με τη νέα έκδοση του PlayStation Portable. Το Sony PSP-3000 είναι εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ για να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας, ενώ διαθέτει καλύτερη οθόνη και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Η 4,3 ιντσών LCD οθόνη του Sony PSP-3000 έχει πιο ζωντανά χρώματα, υψηλότερο contrast και αντί-ανακλαστική επίστρωση προκειμένου να παίζετε ανενόχλητοι κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ το μικρόφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τόσο παιχνίδια που απαιτούν φωνητικές εντολές όσο και Skype! Μία ακόμη σημαντική βελτίωση είναι η έξοδος video που πλέον υποστηρίζει αναλογικό σήμα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέετε το PSP-3000 και με την «αρχαία» τηλεόραση του παππού σας!

video

You do that!

Οσο για το σχολιο για την φωτο ευχαριστω που μου χαλασες το βραδυνο μου γευμα!!!!

Και πριν καποιος να βιαστει να πει οτι Trollaρουμε ενα εχω να του πω!!!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=349732

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:38 ----------

το link που εδωσες isay γραφει SONY PSP-3000.καμερα με αυτη την ονομασια δεν βρηκα δωσε διευκρινησεις αν μπορεις!

.

Sony PSP-3000

Η απόλυτη φορητή παιχνιδομηχανή! Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια on the go με τη νέα έκδοση του PlayStation Portable. Το Sony PSP-3000 είναι εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ για να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας, ενώ διαθέτει καλύτερη οθόνη και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Η 4,3 ιντσών LCD οθόνη του Sony PSP-3000 έχει πιο ζωντανά χρώματα, υψηλότερο contrast και αντί-ανακλαστική επίστρωση προκειμένου να παίζετε ανενόχλητοι κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ το μικρόφωνο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τόσο παιχνίδια που απαιτούν φωνητικές εντολές όσο και Skype! Μία ακόμη σημαντική βελτίωση είναι η έξοδος video που πλέον υποστηρίζει αναλογικό σήμα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέετε το PSP-3000 και με την «αρχαία» τηλεόραση του παππού σας!

video

Εχουν κανει λαθος προκειται για το PSP (Παιχνιδομηχανη της Sony) η περιγραφη.Ο τιτλος του προιοντος,η τιμη,η φωτο αλλα και το screenshot του Βιντεο ειναι για την Olympus Fe και οταν πατησεις το βιντεο ειναι μια διαφημιση για την κολονια που ειχε σημερα προσφορα!

Τρελη Τριπλετα!

ρε παιδιά έχει πάρει κάνεις απο αυτούς; είχα δοκιμάσει την πρώτη φορά με μια προπληρωμένη κάρτα της eurobank και δεν την δεχόταν! ΛΕΩ αν που δεν το πιστεύω η τιμή είναι αυτή μην φάμε καμία ήττα και δεν μπορούμε να αγοράσουμε

Να μεταφέρω το αίτημα για την Καλομοίρα στο αφεντικό?

Όποιος μου ξαναστενοχωρήσει το βασιλιά,θάχει να κάνει μαζί μου πιά.:lol:

respect!και αν δεν είναι χούμορ αυτό.B)

Και επισημα μου εσκασε email ανακοινωσης προσφορας για το PSP απο ενα γρηγορο σκρουντζαρισμα η χαμηλοτερη τιμη δειχνει 134€ περιπου οσο δλδ και η αρχικη τιμη η διεγραμενη που εγινε 89!

ρε παιδιά έχει πάρει κάνεις απο αυτούς; είχα δοκιμάσει την πρώτη φορά με μια προπληρωμένη κάρτα της eurobank και δεν την δεχόταν! ΛΕΩ αν που δεν το πιστεύω η τιμή είναι αυτή μην φάμε καμία ήττα και δεν μπορούμε να αγοράσουμε

Εγώ πλέον φίλε μου το έχω πάρει απόφαση ότι χειρότερη προπληρωμένη δεν πρέπει να υπάρχει. Πάλι καλά που τη δέχθηκε το paypal και έχω ηρεμήσει κάπως, γιατί στο 50% των online shops που θέλουν απευθείας πληρωμή μέσω κάρτας, από την προπληρωμένη της eurobank παίρνω άκυρο..

Πολλά έχουν ειπωθεί για το getitnow.gr, αλλά ειλικρινά το ότι μπορεί να μην δέχεται την κάρτα της Eurobank δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση. Προφανώς κάτι παίζει με τη Eurobank, αλλά ας μη βγω άλλο offtopic

Τελικά όντως μπήκε και επίσημα το PSP στα 89 ευρώ.....πολύ καλή προσφορά .... κρίμα που έχω βαρεθεί το gaming αλλιώς θα το έπαιρνα.....με καλύπτει το iphone για κανένα παιχνιδάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...