Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mαζευτειτε να οργανωσουμε 2 η περισσοτερες ομαδες για elimination στο uncharted 2

Αν σου πω οτι δεν εχω παιξει ακομα elimination θα με πιστέψεις?....:lol::o

Πόρωση deathmatch.... τεσπα εγω μέσα....

Δημοσ.

Εγω που ειπα να παιξω πρωτα κανενα elimination και δεν ξαναπαιξα τιποτα αλλο μετα? :lol::lol::lol:

Εστω και deathmatch αλλα και προς τους καινουργιους που μπανουν εδω να βλεπουν τα ονοματα και να γινονται adds ωστε να μαζευτουμε πολλοι .

Δημοσ.

Προς το παρών λιώνω στο fight night round 4 και μετά πάω για UFC, το MW2 δέν πήγα να το πάρω...πώς μπορείτε και παίζετε 1ου προσώπου με τα sticks? έλεος....άμα δεν έχεις mouse.

Δημοσ.

stefanos_79

Παίζω Battlefield:BadCompany,PES10( Community Peirates[GR]) και που και που Red Faction GUerilla,Race Driver:Grid

Αν με κανει καποιος add να γράψει οτι είναι απο το Insomnia γιατι ριχνω πολλά άκυρα... χαχαχαχα Με ειχαν κανει add κατι γερμανοι -κινεζοι κτλ κτλ και δεν βγάζαμε ακρη καθοτι δεν ηξεραν αγγλικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα και καλή χρονία.

Είμαι ο Watt82

Δε θα βόλευε να πει ο καθένας ποια παιχνίδια έχει ή ποια παιχνίδια θέλει να παίζει. 'ωστε να ξέρει ο καθένας τι επιλογές έχει;

Δημοσ.

άν κοιτάζεις μέσα βλέπεις τι παίζει ο κάθε ένας νομίζω γράφει. τωρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια list αλλα μπορείς να δείς.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...