Προς το περιεχόμενο

Είναι ιός ή κάτι άλλο;

peravrexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πως έχουν τα πράγματα: Το Σάββατο κατέβασα μια ταινία (η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν μούφα 15kb ενώ το έδεινε για 670mb) 1η μακακία δεν έλεγξα το μέγεθος του τελικού αρχείου για να πονηρευτώ 2η μακακία του έκανα αμέσως προεσκόπιση να δω την ποιότητα του ,τρομάρα μου, 3η μακακία και φαρμακερή το player μου ζήτησε μια εξουσιοδότηση από Microsoft ή κάτι τέτοια για να παιχτεί το αρχείο εγώ είπα ok παρουσιάστηκε στην επιφάνεια εργασίας για κλάσματα δευτερολέπτου ένα εκτελέσιμο αρχειάκι του οποίου η εικόνα ήταν ίδια με το εικονίδιο της γραμμής εντολών το βιντεάκι ποτέ δεν παίχτηκε κλείνω το PC και την άλλη μέρα που πάω να το ανοίξω μαύρη μαυρίλα με κάτι γράμματα ιερογλυφικά το μόνο που φαίνεται είναι η αντίστροφη μέτρηση 20,19 κλπ γίνεται επανεκίνηση και μια από τα ίδια το PC δεν μπαίνει ούτε σε safe mode. Είναι ιός ή σύπτωση δηλαδή να ξεράθηκε ο σκληρός;

(Λειτουργικό XP πρόγραμμα γαι ιούς avast pro.)

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση επιδιώρθωσης; πχ αν βγάλω τον σκληρό και τον πάω σε άλλο pc για αφαίρεση του ιού θα γίνει τίποτα; ή η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη.

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση επιδιώρθωσης; πχ αν βγάλω τον σκληρό και τον πάω σε άλλο pc για αφαίρεση του ιού θα γίνει τίποτα; ή η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη.

Αν τον βάλεις σε άλλο υπολογιστή πρόσεξε μην μολύνεις και εκείνον. Αν μπορείς να βάλεις τα αρχεία σε έναν άδειο εξωτερικό σκληρό ή αν έχει και ο εξωτερικός αρχεία, μετά το format (γιατί αν είναι όλα μαύρα, ίσως να μην το γλυτώσεις), φρόντισε να βάλεις antivirus, να το ενημερώσεις, να σκανάρεις τον εξωτερικό και μετά να περάσεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου.

Αν δεν πας κάποιον, τότε μπορείς να τον πας στο pc του :P

Δημοσ.
Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο livecd, όπως drweb livecd, avira livecd κτλ.

Το avira έψαξε βρήκε κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί ούτε επιδιώρθωσε ούτε έβγαλε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...