examartin49 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα. ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος το εξης.εχω εδω και χρονια ενα λαπ απο το πλαισιο εχει περασει η εγγυηση και ξαφνικα η οθονη χωριστηκε στα εξι.μου ειπαν οτι ειναι απο την καρτα γραφικων.καποιες στιγμες το ανοιγα και το εκλεινα και κατι πηγε να" στρωση" αλλα τιποτα.το ανοιξα απο κατω ολο το καπακι αλλα δεν μπορω να το ανοιξω απο επανω απο την πλευρα του πληκτρολογιου.αν ξερει να μου πει καποιος πως ανοιγει απο επανω να φτασω στην καρτα γραφικων, μηπως και την κουνησω η την βγαλω και την ξαναβαλω και γινει κατι.το λαπ ειναι MODEL:M66SRU. καθε γνωμη δεκτη .ευχαριστω.
pcos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 turboX είναι? δυστυχώς δεν μπορείς να κανεις και πολλά αφού η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην M/B. σε όλα τα laptop έτσι είναι δηλαδή από ο,τι γνωρίζω.
kwstas_pap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι ΠΛΑιΣΙΟα μήπως το αγόρασες γύρω στον Απρίλιο του 2008; μήπως είναι και μοντέλο PRIME; σε αυτά έχουν βάλει κάποιο ελαττωματικό εξάρτημα (που βέβαια τότε δεν το γνώριζαν) και αχρηστεύονται αυτή την εποχή (αν ψάξεις στα forum θα βρεις κρούσματα από τον περασμένο Μάιο)... Να το πας.. να τους πεις να σου που ΕΓΓΡΑΦΩΣ τι φταίει. Να απαιτήσεις να μην πληρώσεις λεφτά για τον έλεγχο (αφού δεν ήταν δικό σου φταίξιμο (δεν σου έπεσε και κάτω!)) και μετά επειδή θα σου πούνε ότι είναι εκτός εγγύησης και τέτοια είτε θα απειλήσεις με εξώδικο (μιας και το ελάττωμα εκ κατασκευής δεν έχει να κάνει με την εγγύηση) αλλά ΚΑΙ παράλληλα να κάνεις και καταγγελία στο ΝΕΟ ΙΝΚΑ ή στο συνήγορο του καταναλωτή (το τελευταίο δεν θυμάμαι αν λέγεται έτσι ακριβώς)..
examartin49 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 φιλοι μου σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.δεν ξερω αν μπορω να τα κανω ολα αυτα περι ινκα λογω χρονου.παντως στο πλαισιο που το ειχα παει, μου ειπαν 250 ευρω οτι θα στοιχισει γιατι ειναι εκτος εγγυησης.το συγκεκριμενο ειχε ενα χρονο εγγυηση.και ναι ειναι turbo-x prime.
kwstas_pap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 έτσι λένε σε όλους.. έχω το ίδιο πρόβλημα.. έχω συμβουλευτεί δικηγόρο και θα το τραβήξω στα άκρα.. αν κοιτάξεις τα φορουμ θα βγεις από τα ρούχα σου. Υπάρχει όμως και ένας που λέει ότι τελικά του το αντικατέστησαν (Δεν θυμάμαι link αλλά το έει αναρτήσει σε 3-4 site!!) όταν έχω νέα θα τα γραψω εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.