Προς το περιεχόμενο

Multirama και laptop Apple

NKod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να σε τσαντίσω παραπάνω φίλε, νομίζω ότι το αναφέρει καθαρά στουσ όρουσ του Fixme οτι δεν καλύπτει τροφοδοτικό. Δες:

5. Δεν καλύπτονται α) τα περιφερειακά μέρη του υπολογιστή, δηλαδή τμήμα του εξοπλισμού που δεν συνιστά κεντρικό εξάρτημα της βασικής μονάδας του συστήματος (π.χ. εκτυπωτής, scanner, κλπ) που αγοράσθηκε μαζί με τον υπολογιστή, β) τα αναλώσιμα τύπου μελανιού, χαρτιών ή μέσων αναπαραγωγής όπως CD, DVD κλπ. και γ) εξαρτήματα όπως μπαταρίες και τροφοδοτικά (adaptors) για τα οποία ισχύει η εγγύηση του Κατασκευαστή.

http://www.multirama.gr/support/supportcontracts/fixmeterms

ΆΡΑ πιστέυω πως δικαιούσαι να πάρεις τροφοδοτικό απο την Apple αν είναι στην εγγύηση το προιόν.

Καλή τύχη B)

Θα ήθελα να τσεκάρω και το χαρτί που τα γράφει όταν το αγόρασα βέβαια.. μπορεί να τα έχουν αλλάξει απο τότε..

Θα το τσεκάρω και θα σας πώ περισσότερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ----------

Φιλε NKod,

από ότι φαίνετε , και αν κρίνω από το παραπάνω Post , όλη την φασαρία την κάνεις για το τίποτα.

Είμαι ο πρώτος που θα πάω να κάνω φασαρία στα μαγαζιά αν κάτι δεν πάει καλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που δεν πήγε καλά ήταν το ότι πρώτα βγήκες εκτός εαυτού και μετά έκανες των κόπο να διαβάσεις τους όρους εγγύησης......

Κάνεις λάθος... Τους όρους χρήσης τους διάβασα τελευταία φορά πριν 1 χρόνο και δεν θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με adapter και μπαταρία... Το τι γράφει στο σιτε τους μπορεί να έχει αλλαχτεί και πρίν απο 10 μέρες.. γιατι ίσως είδαν τελικά ότι δεν τους συμφέρει.. Θεωρώ γενικά απαράδεκτο ένα εξάρτημα που πουλιέται ΜΑΖΙ με τον υπολογιστή σαν 1 πακέτο να θεωρείται εκτός εγγύησης. όπως είπα και παραπάνω είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται αναλώσιμο ο φορτιστής, αλλα και να υπάρχει αυτού του είδους η κοροϊδία. Μόλις τσεκάρω τους όρους χρήσης τότε θα σας πώ αν όντως ισχύει ή όχι απο τότε. Πάντως όσο και να προσπαθώ να θυμηθώ δεν θυμάμαι για adapter ή μπαταρία. Μπορεί να κάνω και λαθος. Και τέλος, neox, το πρώτο πράγμα που κάνω πριν αγοράσω κάτι, είναι να δώ τους όρους εγγύησης, οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...