Προς το περιεχόμενο

πως βαζω spoiler?

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.δεν ξερω πως να βαλω spoiler οταν γραφω ενα ποστ.Υπαρχει στο ινσομνια καποιος επεξεργαστης κειμενου που να εχει ολες τις επιλογές γραψίματος?

Δημοσ.

Αποτελέσματα Αναζήτησης για threads που περιέχουν τη λέξη spoiler στον τίτλο τους, με περιορισμό στην ενότητα Insomnia Site - Forum:

>http://www.insomnia.gr/forum/search.php?do=process&titleonly=1&forumchoice[]=20&query=spoiler

Δημοσ.

ok ευχαριστω.βασικα ειχα κανει αναζητηση για spoiler σε ολο το φορουμ και μου βγαλε απειρα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Στην «Εκτενή Αναζήτηση»:

post-4351-129063043181_thumb.png

...μπορείς να περιορίζεις τη διενέργεια της αναζήτησης στις ενότητες που επιθυμείς μόνο, με CTRL+click:

post-4351-129063043188_thumb.png

Δημοσ.

phanispal έψαξα για το πως μπορώ να βάλω emotions μέσα στο μήνυμα, αλλά....τίποτα. Μου είχαν πει παλιά αλλά....sorry το ξέχασα :(

Δημοσ.
phanispal έψαξα για το πως μπορώ να βάλω emotions μέσα στο μήνυμα, αλλά....τίποτα. Μου είχαν πει παλιά αλλά....sorry το ξέχασα :(

Πρέπει να μπέρδεψες τα threads και αλλού ήθελες να το ποστάρεις. Εδώ συζητάμε για το spoiler feature όπως μαρτυρά ο τίτλος και επιπλέον, το μέλος του forum phanispal δεν έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα στην κουβέντα.

Στείλε μου p.m. με το thread για το οποίο προοριζόταν το μήνυμά σου, ώστε να το μετακινήσω εκεί.

• Moderators
Δημοσ.

Πας στον αναλυτικο επεξεργαστη κειμενου και απλα κανεις κλικ στο καθε emoticon.

Ή γραφεις εσύ τη συντομευση του καθε εικονιδιου. Ας πουμε αν αντι για :( εβαζες και τη μυτουλα στη μεση [δηλαδη σαν αυτο αλλα ολο μαζι χωρις κενα : - ( ], θα εβγαινε αυτο :-(.

Τελος, τον phanispal πού τον ειδες στο συγκεκριμενο thread? :P

Δημοσ.
Πας στον αναλυτικο επεξεργαστη κειμενου και απλα κανεις κλικ στο καθε emoticon.

Ή γραφεις εσύ τη συντομευση του καθε εικονιδιου. Ας πουμε αν αντι για :( εβαζες και τη μυτουλα στη μεση [δηλαδη σαν αυτο αλλα ολο μαζι χωρις κενα : - ( ], θα εβγαινε αυτο :-(.

Τελος, τον phanispal πού τον ειδες στο συγκεκριμενο thread? :P

Parsifal τα ονόματα μπέρδεψα....GeorgeMan από το πρωί με τους καφέδες την παλεύω...Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...