Προς το περιεχόμενο

Windows XP, file indexing και καμένος σκληρός!

BuLuX BuLuCuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω το εξής πρόβλημα. Είχα ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate εξωτερικό ο οποίος κάηκε. Τα αρχεία που είχα εκεί δεν με νοιάζει τόσο πολύ να τα ανακτήσω, αλλα απλά να τα καταγράψω. Απ'οτι είδα είναι default επιλογή και για τους υπόλοιπους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους να κάνει file indexing, άρα το έχει κάνει και για τον καμένο σκληρό.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αρχείο στο οποίο κρατάει αυτές τις πληροφορίες για το file index;

Το ερώτημα είναι μπορώ να προσπελάσω αυτό το αρχείο που έχει κρατήσει το λειτουργικό για τον καμμένο σκληρό μου δίσκο και να πάρω την καταγραφή των αρχείων που έχει κανει; Το λειτουργικό μου ειναι windows XP.

Δημοσ.

Δεν ανοίγει ο ρημάδης! το ανοιξα το κουτί το συνέδεσα εσωτερικά στο πισι και δεν άνοιγε καν τα windows. πρόβλημα στην αναγνωση του δίσκου (ελπ'ιζω να είναι ηλεκτρολογικό στην πλακέτα και όχι κεφαλής)... το μονο που μπορώ να κάνω είναι δω αν έχει σωθεί πουθενά η πληροφορια απο το το file indexing και το λειτουργικό σε κάποιο αρχειο.

Δημοσ.

Αν τον βλεπεις απο bios, δοκιμασε μηπως μπορεσεις να του κανεις format με καποιο boot cd, αλλα εκτος των windows που πιθανον να μη το βλεπουν, ή μπουταρε και με τετοιο αν εχεις κανα των xp (fdisk>format). Αν καταφερεις να του κανεις format, μπορεις να ανακτησεις, ή να δεις τα αρχεια σου με καποιο recovery tool που λεει ο φιλος πιο πανω. Προσοχη μη γραψεις απο πανω απο το φορμαρισμενο δισκο ομως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...