Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση Dual boot

onoma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 δίσκους. Στον πρώτο που είναι sata 160 GB εχω windows7 και στον δεύτερο που είναι ide 80GB εχω vista. Οταν ανήγει ο υπολογιστείς με ρωτάει σε ποιό από τα δύο λειτουργικά θέλω να μπώ προτείνωντάς μου τα vista. Tωρα θέλω να καταργήσω τα Vista, πώς θα το κάνω ουτως ώστε να εξαφανιστει η επιλογή dual boot όταν ανήγει ο υπολογιστής?

Δημοσ.

Θέλεις να διαγράξεις εντελώς τα vista?? Τότε πρέπει να κάνεις format τον δίσκο στον οποίο βρίσκονται τα vista.. Έτσι θα φύγει και η επιλογή του dual boot.. Format μπορείς να κάνεις και μέσα από τα windows 7 .. Αν ήθελες κάτι άλλο, πες μου.. ;)

Δημοσ.

Δεν θα σε αφήσει μέσω windows πιθανότατα να φορμάρεις τον δίσκο που περιέχει τα Vista.

Aν απλά σε ενοχλεί στο dual boot, μπορείς απλά να την καταργήσεις την επιλογή ή να βάλεις το counter στο 1" μέσω κάποιου προγράμματος όπως το Vista boot pro.

Δημοσ.

Δεν μπορεί απλά να πάει στο disk management των 7 και να σβήσει το partition των vista;

Και μετά λογικά run->msconfig->boot.ini και πατάς να ψάξει τι θεν χρειάζεται.

Δημοσ.

Χμ.. δεν το σκεύτηκα αυτο.. (ότι μπορεί να μην σε αφήσει..) και αυο που λέει ο liopyr είναι καλό.. αν όμως και πάλι θές να διαγράξεις εντελώς τα vista (για περισσότερο χώρο κτλ) Κάνε boot με κάποιο bοotable ψε με λειτουργικό μέσα.. Μπορείς επίσης να πάρεις και το cd εγκατάστασης των windows ;)

Δημοσ.

Start -> Run -> msconfig και στην παρακάτω καρτέλα σβήνεις την καταχώρηση για Vista.

57231247.th.jpg

Με απλό format του δίσκου με τα Vista δεν πρόκειται να φύγει η εντολή από το Dual Boot. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις format, απλά σβήσε όλους τους φακέλους του λειτουργικού (πρέπει να αλλάξεις τα permission στους περισσότερους). Σε Windows 7 αυτά που σου λέω, δοκιμασμένα :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...