Προς το περιεχόμενο

ATi Catalyst 10.1:Κυκλοφορία και download στις 7 Ιανουαρίου 2010

Hugo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος... ο driver είναι μόνο καινούριος, δεν αλλάξανε την έκδοση του Catalyst Center και λέει ακόμα 9.12

Are you sure... ?? :rolleyes:

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Are you sure... ?? :rolleyes:

Ναι, η έκδοση του driver είναι το Driver Packaging Version στο Information Center των Catalyst.

Αν δεις και στην εικόνα του Dxdiag από κάτω λέει: "DDI Version : 10.1"

post-23085-129063055022_thumb.jpg

Εγώ έχω τους 9.12 hotfix που ανεπίσημα ήταν οι 10.1 RC1 (οπότε έκδοση 8.682), οι 10.1 final είναι 8.690

Δημοσ.

Στο λεω γιατι για καποιο περιεργο λογο εμενα μου δειχνει 9.11 ...

Απεγκατεστησα με το Driver Sweeper τους παλιους + επανεκινηση και μετα εγκατασταση τους νεους + επανεκινηση αλλα και παλι μετα 9.11 μου λεει...:-(

Δημοσ.
Στο λεω γιατι για καποιο περιεργο λογο εμενα μου δειχνει 9.11 ...

Απεγκατεστησα με το Driver Sweeper τους παλιους + επανεκινηση και μετα εγκατασταση τους νεους + επανεκινηση αλλα και παλι μετα 9.11 μου λεει...:-(

Είναι σίγουρα λάθος της ATi. Βιάστηκαν να βγάλουν τους 10.1 και ξέχασαν να ενημερώσουν την έκδοση του driver. Δες και εδώ.. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=27065&page=79

Δημοσ.

Νέοι drivers, το Mass Effect 2 επιτέλους παίζει, το NfS Shift επίσης παίζει, αύριο αρχίζει η άδειά μου...

ΜΟΥΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

• Moderators
Δημοσ.

Μοδα ειναι και θα περασει...

Οπως ξαναπηγε να γινει καποτε (το 1998/1999) με κατι ειδικες υποδοχες για ειδικα γυαλια, αλλα τζιφος.

Προσωπικα το βρισκω πολυ πιο σημαντικο ν αμη μου κοβει frames στο youtube με FF παρα τις γυαλουμπες ή το 3% σε 1-2 παιχνιδια...

Δημοσ.

Τωρα θα το παρουν σοαβαρα το 3D γιατι ειδαν οτι ο κοσμος εκει στρεφεται,Ποιο 98-99 μου λες σε τι αναλυση θα εβαζες 3D και με τι hz?

Ειναι το future στα games και στις ταινιες.Να καθεσαι στον videoπροβολεα με 3D ειναι αλλη φαση.

• Moderators
Δημοσ.
Τωρα θα το παρουν σοαβαρα το 3D γιατι ειδαν οτι ο κοσμος εκει στρεφεται,Ποιο 98-99 μου λες σε τι αναλυση θα εβαζες 3D και με τι hz?

Ειναι το future στα games και στις ταινιες.Να καθεσαι στον videoπροβολεα με 3D ειναι αλλη φαση.

Σε 1600x1200 στα 100Hz ανετα.

Ή σε 1280x960 στα 120Hz και παλι ανετα. :-)

Να καθομαι στον βιντεοπροβολεα με 3d ειναι οντως αλλη φαση... αλλα το να με αναγκασουν να καθομαι με γυαλαμπουκες ειναι κι αυτο αλλη φαση. Κακη φαση...

(Btw στο Warhead οντως με VSYNC καθυστερει λιγο ο πόντικας).

• Moderators
Δημοσ.
Εγω σου ειπα σε fps game VSYNC OFF.

Και το 3D θελει 120hz οχι 100.....

Ποιος μιλησε για τωρα?

http://www.dansdata.com/vr100.htm

Ναι μεν χρειαζοσουν 120Hz (τουλαχιστον - δουλευε και με 150), αλλα σε Interlaced mode. Δηλαδη παρα πολλα μονιτορς μπορουσαν να τα φτασουν.

Off τελος απο μενα.

Δημοσ.

To ψευδο-3D που κελαιδάνε όλοι τώρα υπάρχει από το 1950.

Πέρα από το αρχικο wow, δεν έχει κάποια ωφέλεια, καθώς δεν είναι 3D.

Μόδα είναι θα περάσει +1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...