emaller Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εξ όσων γνωρίζω ναι, θα είναι πιστωμένο μέχρι διαγραφής του λογαριασμού... Να 'σαι καλά...εδώ είμαστε για να βοηθάμε
therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Θελει να δηλωσει πιστωτικη και να χρεωθεις και ενα αρχικο ποσο της ταξης των 2 Ευρω αν καταλαβα καλα? Συνεδεσα το google mail Μου με adwords account και αυτο καταλαβα. Δηλαδη αμα δεν δηλωσω καποια καρτα και δεν πιστωθω την χρεωση δεν μπορω να εξαργυρωσω την δωροεπιταγη?
emaller Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Να σου πω δε θυμάμαι πλήρως γιατί το λογαριασμό τον έχω κάτι χρόνια.. Αλλά υπάρχουν τα εξής Τρόπος χρέωσης: Χρέωση μεταπληρωμής Αυτό είναι στο Χρέωση -> Προτιμήσεις Χρέωσης και ορίζει ότι πρώτα θα βάλεις με έμβασμα κάποιο ποσό και μετά θα ξεκινήσεις. Μπορείς να το επιλέξεις αυτόν τον τρόπο? Τι σου λέει?
pOLoS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 πρέπει να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου για να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι και για να ενεργοποιήσεις το λογαριασμό σε χρεώνει 5 €
emaller Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ε εντάξει...σκέψου το σαν επένδυση...εξάλλου όταν ορίσεις το ποσό διαφήμισης θα φροντίσεις να μην χρησιμοποιηθούν και να σου μείνουν καβάντζα...
GiorgosH Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλημέρα... Γνωρίζει κανείς τον ακριβή τρόπο με τον οποίο γίνονται οι χρεώσεις από τη Google? Είναι ΚΆΘΕ κλικ και χρέωση? πχ αν ένας ανταγωνιστής μου θέλει να με υπέρ-χρεώσει μπορεί με πολλαπλά κλικ να το κάνει (CTRL+click) ή το αντιλαμβάνεται η google όταν είναι από το ίδιο IP? Επίσης γίνεται χρέωση ανά την εμφάνιση της διαφήμισης ή μόνο με το κλικ?
emaller Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παλαιότερα είχα περίπτωση που φίλος για να αυξηθεί το κασέ μου έκανε αυτή τη δουλειά. Τότε με είχαν κάνει ban για κάποιους μήνες. Πρόσφατα σε αντίστοιχο παράδειγμα προσμετρούνταν τα click αλλά δεν γινόταν χρέωση λόγω της ίδιας IP υποθέτω....Άγνωστες οι βουλές της Google, αν και η αναφορά τέτοιων θεμάτων στην τεχνική της υποστήριξη λαμβάνεται πάντα σοβαρά υπ' όψιν στα επόμενα βήματά τους
emaller Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ερώτηση στο AdSense Help νομίζω ότι είναι ο πιο έγκυρος τρόπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.