therock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Για να διαφημισεις μια σελιδα στο Google με συγκεκριμενες λεξεις κλειδια και λοιπες προωθησεις, ποια ακριβως διαδικασια πρεπει να ακολουθησεις? Για αρχη θα ηθελα να ορισω να εμφανιζεται η σελιδα ενος γνωστου μου στα πρωτα αποτελεσματα με 4-5 λεξεις κλειδια που μου ειπε.
antonisid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Για το "με ποιες λεξεις θα εμφανιζεται" η σελιδα σου ρολο παιζει ο κωδικας σου,το περιεχομενο της σελιδας δηλαδη , καθως και τα meta tags.Για το ποσο ψηλα θα εμφανιζεσαι παιζει ρόλο το page rank καθως κι ενα σωρο αλλοι παραγοντες.Δεν εξαρταται αμεσα απο σενα δηλαδη και ειδικα για ενα καινουργιο site είναι απιθανο να εμφανιστει ψηλά. Αν θες να εμφανιζεσαι στα πρωτα αποτελεσματα μπορεις να πληρωσεις για να κανεις μια διαφημηστικη εκστρατεια με google adwords για να εμφανιζεσαι σαν συνδεσμος διαφημιζομενου είτε πανω απ την λιστα με τ αποτελεσματα είτε στα δεξια.
therock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το περιεχομενο καθε σελιδας δηλαδη σκνααρατε απο το google Kai αποφασιζει περα απο τα meta tag με ποιες αλλες εκφρασεις να αναδεικνυει την σελιδα? Ο γνωστος μου θελει να πληρωσει, αλλα θελει να βρουμε κατι οικονομικο. Για να ανεβει στην λιστα του γκουγκλ, μονο στην γουγκλ πρεπει να πληρωσεις? Ή μπορουν να στην ανεβαζουν και τριτες αλλα σε αποτελεσματα αναζτητησης γκουκλ?
~TeodoR~ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δές εδώ.. https://adwords.google.com/support/aw/bin/answer.py?hl=el&answer=6084
therock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ο τροπος πληρωμης με μπερδευει. Αγοαζει δηλαδη εναν προπληρωμενο αριθμο κλικ επειτα απο το κοστος ενεργοποιησης? Ειμαι σε αυτην την σελιδα https://adwords.google.com/select/AfpoFinder?currency=EUR&country=GR Και λεει κοστος ενεργοποιησης, cost per click, cost per month, Και ελαχιστο κοστος προπληρωμενο. Σαν ελαχιστο προπληρωμενο λεει 10 ευρω. Αυτο τι ακριβως σημαινει? Πως το ελαχιστο κοστος που θα πληρωσω απο κλικ η μηναιο πρεπει να ειναι 10 ευρω?
emaller Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το πιο σωστό είναι για αρχή να αποφασίσεις ένα budget και μετά θέτεις κόστος ανά μέρα και χρονικό ορίζοντα.... Αξιολογείς και προχωράς... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:18 ---------- Κάτι που βοηθά αρκετά για keywords είναι το keyword tool https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal αλλά από τη στιγμή που θα βάλεις μερικά keywords σχετικά με το αντικείμενό σου, τότε κάθε φορά που θα πας να προσθέσεις η ίδια η πλατφόρμα θα σου κάνει προτάσεις στα δεξιά του παραθύρου εισαγωγής νέων λέξεων-κλειδιών
therock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Εν τελει ακομη δεν εχω καταλαβει την διαφορα χρεωσης μεταξη cost per click kai cost per mile. Τα μη πληρωτεα αποτελεσματα απο τι εξαρταται ο βαθμος προτεραιοτητας? ΠΧ αμα δωσεις λεξεις κλειδια σε μια αναζητης και σου βγαλει τις σελιδες, απο τι εξαρταται το ποια θα εμφανιστει πρωτη? Απο τον αριθμο επισκεψεων ας πουμε?
emaller Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά, Το CPC είναι στατιστικός μέσος όρος του πραγματικού κόστους των click. Άλλα είναι πιο φθηνά και άλλα πιο ακριβά ανάλογα με το keyword. Το CPM είναι extrapolation στα χίλια και είναι στατιστικό μετρικό μιας καμπάνιας... Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί μέσω google έχεις πάντα μερικό έλεγχο... What's on Google's Mind... θα ρώταγε ο Freud
emaller Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλή Χρονιά και σε 'σένα. Ναι είναι μια καλή αρχή. Επίσης προτάσεις για keywords θα έχεις και απ' ευθείας μέσω του adwords όταν προσθέσεις νέα λέξη-κλειδί. Ουσιαστικά είναι σύνδεση με το keywordtoolexternal
therock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Χρειαζεται να εχεις λογαριασμο/mail στο google για να διαφημιζεσαι στο google? -Θελω να διαφημισω τον γνωστο μου αλλα δεν εχει λογαριασμο gmail/orkut/κτλ.. Επισης μου ηρθε ενα κουπονι με 30 ευρω με ισχυ μεχρι το Μαρτιο. -Αυτο σημαινει πως εχω μεχρι το Μαρτιο να το ενεργοποιησω, ή μεχρι τοτε θα ισχυουν οι διαφημισεις ασχετως αν εχουν πραγματοποιηθει τα κλικ, κτλ?
emaller Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι απαραίτητο...εγώ έχω για ένα λογαριασμό yahoo account. Βέβαια το καλό με ένα gmail λογαριασμό είναι ότι μπορείς σε ένα λογαριασμό άμεσα και γρήγορα να έχεις συνδεδεμένες όλες τις υπηρεσίες της google. Τώρα για τα 30 ευρώ απ' τη στιγμή που φτιάξεις λογαριασμό πριν τη λήξη της προσφοράς, τα έχεις μέσα ως πίστωση και τα χρησιμοποιείς όπως νομίζεις...
therock Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι απαραίτητο...εγώ έχω για ένα λογαριασμό yahoo account. Βέβαια το καλό με ένα gmail λογαριασμό είναι ότι μπορείς σε ένα λογαριασμό άμεσα και γρήγορα να έχεις συνδεδεμένες όλες τις υπηρεσίες της google. Απο'οτι καταλαβαινω παντως, μπορω να χρησιμοποιησω και το δικο μου λογαριασμο google για να διαφημισω καποιον αλλο. Αρα δεν χρειαζεται να δηλωσω το email του ιδιου, σωστα? Μαλλον αυτο λεω να κανω.
emaller Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι βέβαια...δεν υπάρχει περιορισμός τέτοιος. Εξάλλου πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν τέτοιες προωθήσεις για λογαριασμό των πελατών τους
therock Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Α οκ ωραια τοτε. Και σχετικα με την πιστωση, δηλαδη μολις καταχωρηση τον κωδικο με τα 30 ευρω, τοτε θα μεινει στο λογαριασμο μου απεριοριστα μεχρι να εξαντληθει? Δηλαδη μπορει να τον βαλω εγω τωρα και να τον εχω και για τον επομενο χρονο? Ευχαριστω για τις διευκρινησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.