doutsos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Φήμες απο blog και ιστοσελίδες καθώς και συνεντεύξεις τύπου έχουν επιβεβαιώσει την κατασκευή του Lineage 3 που πρόκτε να καθηλώσει τους gamers. Συγκεκριμένα δεν θα έρθει στην αγορά πρίν το 2010 (τέλος) με 2011(Αρχές). Ακόμα υλικό (φωτογραφίες κλπα) δν έχουν δημοσθεί. Εγώ πάντος αυτό που θέλω να πώ άλλη μία φορά είναι οτι κανένα παιχνίδι όσο καλό και να γίνετε δν επιρεάζει το άλλο. πχ είμαι παίχτης ΑΙΩΝ και δεν πρόκειτε να σταματήσω μόλις βγεί το lineage το 3 ή το καινούργιο expansion του wow που ετοιμάζεται... θα παίζω και αυτά αλλά δεν πρόκειτε να αφήσω ένα παιχνίδι για κάποιο άλλο. Το κάθε game έχει το δικό του κοινό (πορομένο ή όχι) που το ακολουθεί οπότε δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε και να λέμε καταστράφικε το wow και το lineage επειδή θα βγεί το DIABLO III (λέω εγώ τώρα παράδειγμα ) ή οτι θα κλίσει το ΑΙΩΝ επειδή θα βγεί το L3 ... Άξιο προσοχής είναι να πούμε οτι θα σπαταληθούν $1,3 billion USD. μερικές πληροφορίες αξιοπιστες που κατάφερα να μαζέψω γύρω γύρω... * The Lineage III project began January 1, 2008 and will be announced to the public in 2011. * Lineage III was originally anticipated to use the Unreal Engine 3,[1][2][9] but a NCsoft representative has since stated that NCsoft will instead develop an entirely new proprietary engine.[1][2] Με το αιών είχαμε εντυπωσιακά πραγματικά εφέ και gameplay και με κόστος $500 εκατ. με 1,3 δις$ τι να περιμένουμε άραγε... wait until 2011
doutsos13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 oντως... πάντος unreal engine 3 που ακούστηκε είναι ΥΠΕΡ-ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΜO θα σερνονται τα pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.