Προς το περιεχόμενο

Αγορά αξιόπιστου laptop 15" για χαλαρή χρήση

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλη ενδιαφέρεται ν αγοράσει ένα 15άρι laptop. Η χρήση του θα είναι κυρίως για office και internet. Το budget που έθεσε είναι 500-700€ αλλά φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο άνω όριο για τις απαιτήσεις της. Θ αντικαταστήσει ένα HP 5ετίας οπότε επιθυμητό είναι να τη βγάλει και το νέο κάπου τόσα χρόνια (καλύπτοντας τις ίδιες ανάγκες).

Από μένα θα εκτιμηθεί:

- Αξιοπιστία

- Εγγύηση

- After sales support

Από κείνη:

- Design

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις GoldenEye.

Κάτι που ξέχασα ν αναφέρω (βασικά δεν το ξερα :P). Πρέπει να χει οπωσδήποτε card reader και επιθυμητή είναι η ύπαρξη κάμερας (νόμιζα πως είναι ψιλοstadard πλέον αλλά μπα).

Ένα άλλο που μου ρθε τώρα. Ας έχει dedicated κάρτα γραφικών (dx10.1) μπας και κάποτε λειτουργήσει η επιτάχυνση για flash & web-browsers.

Δημοσ.

Το πιο αξιόπιστο και σε καλή τιμή από τα παραπάνω είναι το Dell με τα 600 ευρώ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0348297&catid=010200

Ποιότητα κατασκευής και on-site εγγύηση :)

Μη δώσει παραπάνω λεφτά

Και αυτό με λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών και 1G μνήμη παραπάνω αλλά με λίγο χειρότερο θεωρητικά επεξεργαστή και χωρίς blueray

http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=120259

Εγώ θα έπαιρνα αυτό από το multirama :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα ληφθούν υπόψη και θα προωθηθούν :P

Nomikaria ενδιαφέρουσα πρόταση δεδομένου της αισθητικής και ποιότητας των Vaio (απ όσο ξέρω). Το αρνητικό είναι ότι φτάνει τον προϋπολογισμό στα άκρα του αλλά δε μπορείς να τα χεις όλα φαντάζομαι.

Physics_Rulez λόγω συμπάθειας που χω τελευταία προς Dell, το πρώτο π αναφέρεις είναι (που το χε προτείνει κι ο GoldenEye) αρχικά μου φάνηκε σαν ιδανική περίπτωση. Αλλά η έλλειψη card reader/camera είναι βασική (και το blu-ray δε νομίζω να χρησιμοποιηθεί ποτέ).

pcos για τους γνωστούς λόγους θ αποφύγω να προτείνω κάτι τέτοιο :)

Είναι μεν οικονομικό και απ όσο ξέρω το service του Πλαισίου είναι σβέλτο σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά αμφιβάλω για την ποιότητα κατασκευής. Συν ότι είναι το πιο αδύναμο απ αυτά που προτάθηκαν. Εφόσον δεν υφίσταται περιορισμός απ το budget, θα προτιμούσα κάτι πιο επώνυμο.

Btw έπεσε το μάτι σ αυτόν τον Fujitsu. Εμφανισιακά μου φαίνεται κάπως (δεν ξέρω, μικρό πληκτρολόγιο;). Αλλά τα 4 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας (;) είναι καλό δέλεαρ. Καμιά άποψη;

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι αφου δεν θελεις να το αλλαξεις σε 1-2 χρονια να δεις για ακομα μια φορα το σονυ(εχει καλα χαρακτηριστικα) υπαρχει και φθηνοτερο απο οτι το δινει το πλαισιο απλα δεν ξερω τι παιζει απο εισαγωγη και που σε καλυπτει η εγγυηση

http://www.skroutz.gr/s/92266/Sony-Vaio-VGN-NW21EF-S.html?keyphrase=Sony+Vaio+VGN-%CE%9DW21EF%2FS

Δημοσ.

Ο Fujitsu φαίνεται καλή περίπτωση όσον αφορά την εγγύηση αλλά μιας και πρόκειται για κοπέλα,σίγουρα θα την απογοητεύσει η εμφάνιση.

Το Vaio νομίζω είναι ιδανική περίπτωση,μιας κι υπάρχει και αλλού φθηνότερο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μη τον καίτε τον άνθρωπο με τα Fujitsu. Μια φορά μέσα σε εγγύηση μου το κράτησαν 3 μήνες γιατί δεν είχα ανεμιστήρα.

Στο δικό μου μηχάνημα έσπασαν οι μεντεσέδες της οθόνης και δεν το δέχτηκαν για επισκευή γιατί σώνει και καλά δεν ήταν κατασκευαστικό πρόβλημα και ευθυνόμουν εγώ. Ανάθεμα αν στο φορητό είχε ανοιγοκλείσει 30 φορές η οθόνη.

Όσο και να έχει βελτιωθεί (αν έχει) η κατάσταση, εγώ δεν θα το έπαιζα λόττο.

Καλό είναι το Sony που προτάθηκε παραπάνω, όπως και τα Toshiba, Dell και τα λοιπά.

Για το Turbo-X έχω εκφέρει και αλλού τη γνώμη μου, μου αρέσουν υπερβολικά και έχω το μοντέλο με το i-7 επεξεργαστή χωρίς να έχει πει κιχ και το λιώνω στο Dragon Age, Oblivion, Dirt II και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Αλλά είναι κακάσχημο και χοντρό.....

Δημοσ.

Για να μην φτιάχνω καινούργιο θέμα...

Μια φίλη θέλει να πάρει ένα laptop γύρω στα 500 ευρώ. Η χρήση του θα είναι για θέαση ταινιών, internet. Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Προτιμάει sony vaoi αλλά δεν την πειράζει και να είναι και κάτι άλλο. Βρήκα αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/96044/Sony-Vaio-VGN-NW20EF-P-W-S.html αλλά δεν ξέρω μήπως είναι και πολύ καλό γι' αυτό που το θέλει. Μήπως θα ήταν καλύτερο να έπαιρνε τίποτα σε toshiba ή dell που θα της βγουν και πιο οικονομικά; Τι θα προτείνατε;

Δημοσ.

αν μπορει να δωσει αυτα τα χρηματα πιστευω οτι ειναι καλο να το παρει,θα την καλυψει για αρκετα χρονια για την δουλεια που το θελει,μονο να ρωτησει τι παιζει απο την εγγυηση και απο που ειναι η εισαγωγη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...