Προς το περιεχόμενο

Το PC "χάνει" την σύνδεση με το Router

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το Laptop που εχεις εχεις δοκιμασει?αν το κανει και εκει τοτε ρουτερ.αν οχι τοτε κατι με το hardware του Pc.θα μου πεις αλλαξε καρτα δικτυου στο Pc και παλι το ιδιο.και δεν δοκιμασες και με αλλο pc που ηταν formarismeno και παλι το ιδιο δεν εκανε η οχι?που λες

Στον παλιό είχα τα πάντα πάνω αλλά από antivirus NOD32 με τα ίδια συμπτώματα. Θα δοκιμάσω όμως και χωρίς antivirus

αν το εκανε και εκει τοτε ρουτερ αλλιως σκαλωμα με αυτο το Pc

Δημοσ.

τι να πω δεν βγάζω άκρη...ήταν σήμερα να δοκιμάσω μόνο με το λαπτοπ αν και είμαι πτώμα και βαριόμουνα, αλλά είμαι ήδη κάνα 3ωρο με το PC και δεν μου το έχει κάνει ακόμα.

επίσης άσχετο δεν μου εμφανίζει πλέον στο client list στο ρούτερ interface το PC μου.

όταν χαλαρώσω λίγο από δουλεία τα xmas θα κοιτάξω με 2 λαπτοπ που θαχω πρόχειρα κτλ αν το κάνει,γιατί χλωμό να έφτιαξε μόνο του...

απλά σε περίπτωση που τελικά είναι θέμα ρουτερ, για να έχω υπόψιν από τώρα, τι προτείνετε στα 100 το πολύ ευρώ για αγορά νέου;

-έχω κόνεξ 2Mbit

-θέλω να είναι wireless με καλό σήμα για διπλανά δωμάτια

-ανεκτικό σε θόρυβο κτλ γιατί πχ στα 4Μbit που είχα παλιά ειχα 6-7 snr με συνεχείς αποσυνδέσεις

-και γενικά μην ξενερώσω από την μετάβαση από ζυχελάκι σε κάνα πολύ simple με κανά τρύπιο firewall που ούτε καν πόρτα δεν θα χρειάζεται να ανοίξεις :P

ευχαριστώ btw για την βοήθεια στο πρόβλημα μου ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:56 ----------

με το Laptop που εχεις εχεις δοκιμασει?αν το κανει και εκει τοτε ρουτερ.αν οχι τοτε κατι με το hardware του Pc.θα μου πεις αλλαξε καρτα δικτυου στο Pc και παλι το ιδιο.και δεν δοκιμασες και με αλλο pc που ηταν formarismeno και παλι το ιδιο δεν εκανε η οχι?που λες

Στον παλιό είχα τα πάντα πάνω αλλά από antivirus NOD32 με τα ίδια συμπτώματα. Θα δοκιμάσω όμως και χωρίς antivirus

αν το εκανε και εκει τοτε ρουτερ αλλιως σκαλωμα με αυτο το Pc

παλιό εννούσα σκληρό . δηλ το ίδιο pc αλλά το δοκίμασα και σε φρέσκο ινσταλλατιον μπας και ήταν θέμα σοφτ.

Δημοσ.

οκ καταλαβα.μπορεις να πας παλι σε zyxel.η σε Linksys.ανθεκτικο σε θορυβο σε τρελο σημειον ειναι το thomson>εχει firewall Κτλ αλλα νομιζω ειναι απο κονσολα ολο.δοκιμασε και με τα αλλα Pc καντο και reset defaultκαι δες ξανα.να μην το εμφανιζει στο client δυσκολο αμα ειναι connected και εχει παρει Ip.εκτος αν εχεις δωσει καρφωτα ip και κοιτας στο dhcp οποτε ισως να μην το δεις.να εφτιαξε μονο του λιγο δυσκολο but u never know

Δημοσ.

ip ναι καρφωτά έχω δώσει πλέον.δοκίμαζα με ή χωρίς όταν έκανα δοκιμές.

είχα την εντύπωση οτι ακόμα και όταν ειχα καρφωτή IP , πως μου το εμφάνιζε στο client list.

κολλήματα συνεχίζει να μου κάνει αλλά δεν είναι μόνιμα...δηλ χωρίς να βγάλω το utp έχει στρώσει σε 5-6 second μόνο του . Θα κάνω τις δοκιμές με το λαπτοπ από βδομάδα

Όσον αφορά την αγορά ρουτερ αν χρειαστεί:

όταν λες firewall από κονσόλα τι εννοείς;

και γενικά επειδή μάλλον το no.1 κριτήριο θα είναι το καλό σήμα wireless για να πιάνει στα διπλανά δωμάτια,ποια από αυτά που πρότεινες υπερτερούν στον τομέα αυτό;

Και δεν εννοώ σε απόσταση . Είναι κοντινές όλες . Αλλά σε γωνίες , πόρτες , τοίχους κτλ κτλ

Δημοσ.

στο thomson το firewall οσο θυμαμε το ρυθμιζεις λιγο manual>με εντολες σαν να ειναι telnet σαν να ειναι dos πως να το πω.οσο για καλυτερο σημα ειχα και zyxel και linksys και thomson και με τα 3 ρουτερ καταφερνω και δινω οριακα στον γειτονα μου δυο οροφους κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...