Sotosgl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Billεktora ευχαριστω για την ενημερωση αλλα πλεον περασε η τρελα μου για τα κινητα ειχα Iphone 2g ειχα οτι Symbian εβγαινε και τωρα ειμαι με ενα 5800 για καθημερινη χρηση και internet και ενα Ν82 για φωτογραφιες. Θελω να επωφεληθω απο τις προσφορες των 2 μηνων δωρεαν και απο την προσφορα Wind-Tellas με 20€ τελικα εκπτωση καθε μηνα λογω οικογενειακου πακετου κλπ κλπ. Οπως και να εχει κερδισμενος θα βγω(απο οικονομικη μερια παντα),τωρα το οτι πεταξα αυτο με το Ν900 δεν σκοπευω να δωσω πανω απο 50€ απο τα χρηματα μου για να παρω καλυτερη συσκευη ελπιζω μονο στην φορητοτητα για 2 νουμερα και τα προγραμματα που θα κανω,μαλλωστε μονο μια συσκευη χρειαζομαι Παντως αν θες στειλε κανενα π.μ. να δω τι μας περιμενει...
xetasa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Sotosgl, αν ανανεώσεις σήμερα με Βόντα τότε αυτομάτως υπογράφεις νέο 12μηνο συμβόλαιο με ημερομηνία σημερινή και ισχύ μέχρι του χρόνου το Δεκέμβριο. Στο λέω γιατί το έχω κάνει πολλές φορές. Και εμένα η επιδότηση μου βγήκε στους 9 μήνες και κάτι. Μεγάλους λογαριασμούς δεν έχω και έτσι η επιδότηση μου ήταν γελοία (45 ευρώ) και έτσι έκανα ανανέωση της σύνδεσής μου ηλεκτρονικά γιατί έχει έξτρα επιδότηση (20 ευρώ) και μου φέραν με courrier το κινητό στο σπίτι. Αυτό το κόλπο με την εξυπηρέτηση πελατών και την απειλή της φορητότητας δεν την ήξερα και βλέπω να την χρησιμοποιώ του χρόνου. Πάντως επειδή είμαι συνδρομητής και HOL double play παίζει προσφορά -5 ευρώ στο πάγιο της HOL και -10 ευρώ στο πάγιο της Βόντα που ήδη την χρησιμοποίησα.
Sotosgl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Xetasa thanx και εσενα,αλλα η Vodafone τελος για εμενα! Βεβαια για να μιλησεις με καποιον απο την Wind πρεπει να πας απο το καταστημα γιατι τα τηλ δεν τα σηκωνουν αλλα ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Btw εχουν περασει σχεδον 3 σελιδες και κανενας δεν ξερει για εξτρα επιδοτηση απο την WInd τι παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.