Προς το περιεχόμενο

Επιδότηση Συσκευής Vodafone

Sotosgl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα.

Λοιπον ειμαι συνδρομητης της Voda με 2 αριθμους στο ιδιο μητρωο και πριν 2 μερες οταν πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο μου ειπαν οτι εχει βγει η επιδοτηση.

!Σημειωση η επιδοτηση βγηκε στους 9 μιση μηνες μιας και το συμβολαιο ληγει στα μεσα του Μαρτη.

Ρωτησα το ποσο και μου λενε 130€

Eκανα το κλασσικο κολπο μολις πηγα σπιτι με την εξυπηρετηση πελατων και οτι θα κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια μαλλον και ως δια μαγειας ανεβηκε στα 250€ ολα καλα μεχρι εδω.

Στο θεμα μας τωρα!

Ρωτησα τον υπαλληλο γιατι μου ηρθε νωριτερα η επιδοτηση αλλα με κοιταγε σαν τον χανο και δεν ηξερε.

Ερωτηση πρωτη:

Αν αποφασισω να δεχτω την επιδοτηση τωρα θα διακοπει το συμβολαιο και θα ανανεωθει για εναν χρονο απο το Δεκεμβριο ή θα πρεπει να περιμενω μεχρι τον Μαρτιο για να την δεχτω;

Ερωτηση δευτερη:

Τρεχει καμια προσφορα σε Wind οπως η παλια με την επιδητηση +300€ για αιτησεις φορητοτητας;(Ειμαι κατοχος γραμμης Ιντερνετ Tellas και μου ειπαν οτι θα εχω εκπτωση 10€ καθε μηνα στους λογαριασμους αν εχω και συνδεση κινητου Wind και σε συνδυασμο με τους φουσκωμενους λογαριασμους απο την Voda θα φυγει ενα βαρος απο πανω μου)

Ερωτηση Τριτη:

Αν κανω τελικα την αιτηση φορητοτητας στην Wind στο ιδιο μητρωο με 2 διαφορετικες Sim-συνδεσεις μπορω να συνδυασω το ποσο της επιδοτησης για να παρω μια συσκευη;

ΠΧ επιδοτηση 200€ για την μια συνδεση για μια συσκευη + 200€ για την συνδεση της αλλης συσκευης να παρω μια συσκευη με εκπτωση 400€

Δημοσ.

Είχα ακριβώς την ίδια ιστορία αλλά εγώ πήγαινα για να την ανεβάσω αρκετά γιατί ήθελα Αϊ Φοουν! Επειδή δεν μου έκαναν καλύτερη αύξηση παρόλο που θα τους πήγαινα και μία τρίτη γραμμή έκανα αίτηση φορητότητας για κοσμοτέ. Τελικά καταλήγουμε ότι με πήραν να με ρωτήσουν γιατί φεύγω και μου έκαναν νεα προσφορά. Το αποτελεσμα ήταν να πάρω Αϊ Φόουν 3-Τζι-Ες 8 Γκιγκα δωρεάν. Τα πάγια που έχω τώρα είναι 2 γραμμές με 20 Ευρώ και 1 με 50. Μοναδικό κακό στην ιστορία ήταν οτι καθυστέρησα λίγο και πηγαινα από γερμανο σε βοντα για να ακυρωνω φορητότητες και να κάνω ανανεώσεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:10 ----------

Ενημερωτίκα δεν ξέρω για προσφορές εκτός από τους 2 μήνες χωρίς πάγιο που νομίζω είδα στην τηλεόραση αλλά είναι σίγουρο ότι θα κερδίσεις αρκετά αν πας για άλλη εταιρεία είτε γιατί θα σου κάνουν νέα προσφορά είτε γιατί θα βρεις καλύτερα στην άλλη εταιρεία

Δημοσ.

Μα και εγω δεν το σκεφτομαι καν να μεινω στην Voda τα 120€ που θα γλυτωνω απο την προσφορα Wind Tellas τον χρονο δεν θα με δελεαζαν τοσο οσο για να φυγω απο την εταιρια μου και να διαλεξω κατι καινουργιο απλα εχω παραπονα απο τους λογαριασμους και θα της πω το βροντερο αντιο..

Απλα θελω να ξερω αν καποιος εχει κανει κατι παρομοιο ή αν εχει μια εμπειρια με τις τωρινες καταστασεις και ειδικα με το θεμα φορητοτητας και επιπλεον επιδοτησης σε Wind και για το θεμα με τις επιδοτησεις νωριτερα απο την συμπληρωση του χρονου και αν θα πληρωσω ρητρα..

Δημοσ.

Έχε το νου σου πάντως να δεις ποια εταιρεία έχει καλύτερο σήμα στην περιοχή σου. Άποψη μου είναι να κανείς αίτηση με την προοπτική να σε πάρει η βοντα για καλύτερη προσφορά και να γλιτωσεις τις φορητοτητες ειδικά αν είσαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εταιρεία.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Απο σημα ειμαι μια χαρα!

Αυτο που με απασχολει ειναι τα ερωτηματα μου πλεον.

Το να παρω 3ς εταιριες και να ακουσω απλα τις θεωριες τους για να με κρατησουν δεν μου λεει κατι.

Θελω να μαθω στην πραξη τι γινεται σχετικα με την επιδοτηση για φορητοτητα σε Wind και τα θεματα για τον συνδυασμο των επιδοτησεων :P

Ευχαριστω παντως Loumba

Δημοσ.

Aπο 130 στην πηγαν 250 ???:shock:

Εγω που προσπαθω με τον ιδιο τροπο με σενα, μου την ανεβαζουν το πολυ κανα 30αρι ευρω...

Λες καμια μαγικη λεξη...:P

Δημοσ.

Alexi333 δεν ειναι μια συνδεση αλλα 2 στο ιδιο μητρωο γιαυτο ισως.... + οτι ειμαι συνδρομητης περιπου 10 χρονια και τα 3 με τεραστιους λογαριασμους.

Τελικα μιλησα με την εξυπηρετηση και το αποτελεσμα ειναι οτι αν δεχτω την επιδοτηση στα 250€ τωρα δεν ισχυουν οι 3ς μηνες που απομενουν απο το 12μηνο συμβολαιο.

Αν αλλαξω πακετο για να παρω μια ακριβη συσκευη χανεται αυτοματα το ποσο της επιδοτησης και ισχυει της προσφορας της συσκευης με το Χ,Υ προγραμμα ΕΚΤΟΣ αν επιλεξω το Iphone με καποιο προγραμμα με δωρεαν ογκο δεδομενων οπου θα γινει υπερεπιδοτηση και θα το παρω φτηνοτερα.

Ιστοριες για αγριους δλδ ο μονος τροπος για χρησιμοποιησω την επιδοτηση μου προς οφελος μου θα ηταν αν επελεγα εκπτωση στο παγιο(3€ τον μηνα δλδ 36€ τον χρονο εκπτωση εναντι 120€ αν παω στην Wind-Tellas απο την εκπτωση στα παγια) ή αν αλλαζα πακετο στο μηδενικο και επαιρνα μια συσκευη που κοστιζε 250€ Νταν για να μην δωσω φραγκο παραπανω στην Voda...

Το ερωτημα παραμενει υπαρχει καποιο Bonus για φορητοτητα στην Wind αυτη την περιοδο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:46 ----------

Aπο 130 στην πηγαν 250 ???:shock:

Εγω που προσπαθω με τον ιδιο τροπο με σενα, μου την ανεβαζουν το πολυ κανα 30αρι ευρω...

Λες καμια μαγικη λεξη...:P

Μπαααα ουτε καν ευγενικος δεν ειμαι ενημερωστε με γιαυτο γιαυτο πετα και την προσφορα της Wind και αν κανω φορητοτητα τι θα γινει και αμεσως θα πιασει.

Δημοσ.

Εμενα με 3 διαφορετικες συνδεσεις στην Vodafone μου εδωσαν επιδοτηση 200ευρω?? Λιγα μου φαινονται γι' αυτο σκεφτομαι να καταργησω τη μία κ να κανω νεα συνδεση για να παρω τα 2 παγια δωρεαν κ επιδοτηση. Δινουν και κατι PS3 ή WII δώρο αναλογως με τη συσκευη. Ποια ειναι η γνωμη σας? Πιστευετε αν παρω και τους πω για φορητοτητα να ανεβασουν μηπως πλησιασουμε το I-PHONE?

Δημοσ.

Και σε εμένα λήγουν 2 (πολυετείς) συνδέσεις Vodaphone αυτό το μήνα.

Αν πάω και τους πω πως η Cosmote μου δίνει δώρο iphone σε περίπτωση φορητότητας και των δύο, θα ψαρώσουν;

:P

Δημοσ.

@Sotosgl

Aααα, καταλαβα...

Εσυ εχεις πολυ πραμα γι αυτο και στο ανεβασαν τοσο...

Δυστυχως δε ξερω να σου απαντησω στο θεματακι που χρειαζεσαι..:-D

Παντως μπορεις να πας να ρωτησεις στα καταστηματα Wind τι προσφορες υπαρχουν μπας και σε βολεψει τπτ...

Δεν ειναι κακο να περασεις απο ενα καταστημα να ρωτησεις...

Δημοσ.

Εμενα με 2 συνδεσεις στη voda (120 λεπτα δωρεαν κλησεις) εδο και 6 χρονια με λογαριασμους γυρω στα 50-60 το μηνα και τα 2 περσυ μου δωσαν επιδοτηση 150 ευροπουλα,φετος με περνουν τηλ.και μου δινουν 65 ευροπουλα,τους λεω αστε δεν πειραζει .μετα απο κανα μηνα μου το κανουν 95 ευρω.τους λεω παλι ...αστε δεν θα παρω.και τελικα θα τα παω στη Q στα νεα συμβολαια-χωρις συμβολαιο που διαφημιζει...

Q 10---50 λεπτα δωρεαν

Q15----100 λεπτα δωρεαν

Δημοσ.

Κοιταχτε δεν ειναι θεμα μεγαλων λογαριασμων τωρα αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο οτι ειμαι χρονια πελατης.

Εχω ριξει το προγραμμα στο Οικονομικο 20 με μικρο παγιο και οι λογαριασμοι καθε μηνα και για τις 2 συσκευες ειναι περιπου στο 70ρικο.

Σημειωση και περυσι το ιδιο εκανα και μου την ανεβασαν πολυ την επιδοτηση.

Οσο για την Wind πηρα τηλεφωνο και σε 4 καταστηματα στην αθηνα γυρω γυρω απο την περιοχη μου Αγια Παρασκευη Γερακας κλπ και αλλα 3 στο Ηρακλειο Κρητης ως φοιτητης και κανενας δεν το σηκωνε οπως και στην εξυπηρετηση(?) πελατων της Wind που μετα απο 10 λεπτα αναμονης βαρεθηκα και το εκλεισα...

Το να επισκεφτω ενα καταστημα αυτες τις μερες δεν ειναι επιλογη γιατι το προγραμμα μου ειναι αρκετα φορτωμενο..

Κατι που μου εφτιαξε λιγο το κεφι ηταν οτι η Wind ειναι η μονη (Μετα τα Nokia Shops) που εχει κατα αποκλειστικοτητα το Ν900 (Δεν ξερω αλλα αυτο το Μaemo μου κλεινει το ματι λαγνα!)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:28 ----------

Και σε εμένα λήγουν 2 (πολυετείς) συνδέσεις Vodaphone αυτό το μήνα.

Αν πάω και τους πω πως η Cosmote μου δίνει δώρο iphone σε περίπτωση φορητότητας και των δύο, θα ψαρώσουν;

:P

Liopyr επειδη μιλησα μαζι τους και τους πεταξα το τυρακι για το Iphone μιας και καιγονται να πουλησουν και τα πακετα Data μπας και μου αυξησουν κιαλλο το ποσο της επιδοτησης αρχισαν να τρεχουν να βγαλουν ενα καλο πακετο αλλα τζιφος με την επιδοτηση μου και στο προγραμμα μου μου ειπαν οτι θα παει στα 369 το Iphone και αναλογα το πακετο θα μου εκαναν μια υπερεπιδοτηση της πλακας οποτε τα 15€ στην καλυτερη για πακετο με Data καθε μηνα καθε αλλο απο συμφερουσα μου ακουγετε για μια εκπτωση της συσκευης της ταξης των +50€..

Πληροφοριες για εξτρα επιδοτηση για φορητοτητα σε Wind anyone? :-D

Δημοσ.

Καλά ούτε 1€ δεν έχω σκοπό να δώσω για κινητό.

Μίλησες τηλεφωνικά μαζί τους ή πηγες σε κατάστημα;

Έκανες αίτηση διακοπής/φορητότητας συμβολαίου να "την ακούσουν" λίγο;

Θέλει λίγο υπομονή το παζάρι, αλλά από την στιγμή που το έχουν πετύχει πολλοί, σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα.

Αν δε μου δώσει κανένας από τους 2 σοβαρή επιδότηση, θα κόψω τουλάχιτον την μία σύνδεση (που χρησιμοποιώ εγώ) οριστικά, και θα την βγάλω με καρτοκινητό.

Άλλωστε τελευταία έχω περιορίσει παρα πολύ τα τηλέφωνά μου, με αποτέλεσμα ο μισός δωρεάν χρόνος του συμβολαίου μου κάθε μήνα να μένει ανεκμετάλλευτος.

Δημοσ.

Τηλεφωνικος βεβαια αν πηγαινα στο καταστημα και επεφτα στον ατριχο σπυριαρη πωλητη που δεν ξερει την τυφλα του θα με παρεπεμπε στην εξυπηρετηση και αυτος με την σειρα του ή θα επερνε τηλεφωνο ο ιδιος στα κεντρικα τουλαχιστον την πρωτη φορα για να ανεβασουμε την επιδοτηση εγω πηρα την εξυπηρετηση και μου εκαναν την super τιμουλα.

Κοιτα το επαιξα καλα πιστευω πεταξα και το θεμα με την Wind και τα 120€ πεταξα και για Iphone που θα εκτοξευοταν η επιδοτηση εδειχνα και ανικανοποιητος συνεχεια και τονιζα οτι θα φυγω γιατι δεν με συμφερει εννοειται οτι μολις σκασει η ειδοποιηση για την φορητητα και διακοπης συμβολαιου θα με παρουν τηλεφωνο κλαιγοντας και θα κατεβασουν κιαλλο τα παντελονια αλλα εχουν ηδη ανεβασει το ποσο κατα 120€ σχεδον το διπλασιο...

Αν υπαρχει επιπλεον επιδοτηση απο Wind (παλιες καλες εποχες με 300€ στην καθε φορητοτητα) εννοειται οτι και τσαμπα να μου δωσουν Iphone 32 GB εφυγαααα!!

Δημοσ.

εγω λεω να περημενεισ γιατι εχουν αρχισει και δινουν απο τωρα επιδοτησεις για να φευγει το στοκ που τους εχει μηνει διοτι φιλε μου επονται τρελλα κινητα αρχες του 2010 και δεν τους συμφερει να τα δωσουν με επυδοτιση αλλα με ρευστο !!!!

κανε λιγο υπομονη ετσι και αλλιως δεν χανεις το δικαιομα της επιδοτισης αφου δεν εχεις κληση ουτε καν χρονο !!

με πολυ αγαπη απο καποιον που ειναι μεσα στην vodafone σαν προμηθευτης !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...