ALTUSGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μαγκες επειδη θελω καπου να τα πω ειστε η μονη μου λυση (εκτος το σερβις). Εδω και καιρο χρησιμοποιω το εν λογω Netbook και ας τα πουμε ολα ειναι καλα. Εχει ενα περιεργο χουι οταν το πατησει/χτυπησει καποιος απαλα στα πληκτρα αυτο κανει αυτοματα hard Reset, οχι αδρανοποιησει ειναι λες και του πηρανε βιαια οτι ρευμα εχει. Τελος παντων λεω θα το δω καποια στιγμη με την αντιπροσωπια. Αλλα ΤΩΡΑ εχουμε κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ....!!!!!! Εκει που εβαζα κανονικα τον φορτιστει οταν τελειωνε η μπαταρια για να φορτιστει πλεον (ανοικτο ή κλειστο δεν εχει σημασια) φορτιζει αλλα οχι πληρως αλλα μεχρι σε ενα οριο και συγκεκριμενα μεχρι τα 85% της. Βρε τι ανανεωση εχω πατησει στις ρυθμισεις ενεργειας, τιποτα... Εχω κανει σβησει, εχω βγαλει μπαταρια, περιμενα 2-3 λεπτα, εχω κλειστο το κλειδωμα της μπαταριας (θηκη) και πολλα αλλα. Ακομα και update Bios εχω κανει (απολυτα επιτυχημενο και μαλιστα απο τα windows) απο το site της ACER. Ειναι λες και εχει κολλησει καποια ενδειξη μεσα του που δεν το αφηνει να την φορτισει παραπανω. κατα τα αλλα ολα λειτουγργουν κανονικα. Και χωρις μπαταρια μονο με το ρευμα δουλευει κανονικα. Απλα εχει βαλει ενα οριο στα 85% και δεν λεει να ξεκολλησει. Η μπαταρια μου δινει την εντυπωση οτι κραταει λιγο λιγοτερο ρευμα απο οτι πριν (ισως δεν αφηνει να φορτιστει ακομα 15%).... καμια ιδεα απο κανενα τσακαλι???????????????
basilis5 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ισως η μπαταρια εφαγε απλα τα ψωμια της φιλε. κατεβασε κανενα προγραμματακι ομως που να μετραει υποοιπο μπαταριας μηπως εχει διαφορετικη ενδειξη αν και δεν νομιζω
Pooky(1) Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Κατέβασε το Notebook Hardware Control και κοίταξε σε κάποιο σημείο που αναφέρει battery wear. Τώρα για το άλλο σου πρόβλημα με το hard reset πολύ κάκιστα που το άφησες χωρίς να το ψάξεις όσο είναι σε εγγύηση. Μπορεί να είναι από φίσα που δεν πατάει καλά μέχρι ελαττωματική mobo που στιγμιαία βραχυκυκλώνει. Καλό είναι να το στείλεις για έλεγχο πάντως. Μια ερώτηση μόνο: Έχει φάει χύμα;
ALTUSGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 βασιλη5, το Netbook ειναι μολις 2 μηνων.... ποτε προλαβε να χαλασει? Και μαλιστα οταν το φορτιζω οταν και μονο ξεφορτιστει ρε συ. Κατεβασα και το προγραμμα που μου εδωσες αλλα και το προγραμμα του Pooky το Notebook Hardware Monitor που φαινεται πολυ καλο και τα εχει ολα, οποτε για να δουμε τι θα δειξει... Παντως τωρα δειχνει τα ιδια... Για να δουμε στην φορτιση πως θα τα παει! Pooky στο ερωτημα αν εχει φαει πεσιμο ειναι ΟΧΙ και παλι οχι... Ξερω οτι μπορει να συμβαινει κατι απο ολα αυτα αλλα αφου εχει εγγυηση δεν με ενδιαφερει. Τους πηρα τηλεφωνο και ειπαν να το παω οποτε θελω.... Φυσικα εννοειται παντα με εγγυηση... Καμια αλλη ιδεα εχουμε??? Για να δουμε τι θα δειξει το προγραμμα...!
GoldenEye Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 βασιλη5, το Netbook ειναι μολις 2 μηνων.... ποτε προλαβε να χαλασει? Και μαλιστα οταν το φορτιζω οταν και μονο ξεφορτιστει ρε συ. Κατεβασα και το προγραμμα που μου εδωσες αλλα και το προγραμμα του Pooky το Notebook Hardware Monitor που φαινεται πολυ καλο και τα εχει ολα, οποτε για να δουμε τι θα δειξει... Παντως τωρα δειχνει τα ιδια... Για να δουμε στην φορτιση πως θα τα παει! Pooky στο ερωτημα αν εχει φαει πεσιμο ειναι ΟΧΙ και παλι οχι... Ξερω οτι μπορει να συμβαινει κατι απο ολα αυτα αλλα αφου εχει εγγυηση δεν με ενδιαφερει. Τους πηρα τηλεφωνο και ειπαν να το παω οποτε θελω.... Φυσικα εννοειται παντα με εγγυηση... Καμια αλλη ιδεα εχουμε??? Για να δουμε τι θα δειξει το προγραμμα...! δεν ειναι νορμαλ να φταει η μπαταρια σε τοσο συντομο διαστημα ακομα και αν το ειχες ολη μερα στο ρευμα (αν θυμαμαι καλα εχει sanyo μπαταρια που ειναι απο τις καλυτερες). ειχα διαβασει στο http://forum.notebookreview.com οτι ειναι γνωστο θεμα μητρικης οπου μετα απο αποτομη κινηση η πιεση σε συγκεκριμενα πληκτρα τοτε κοβεται η παροχη ρευματος ασχετα απο την τροφοδοσια. μαλλον δεν το γλιτωνεις το service.
ALTUSGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 GoldenEye, οντως δεν ειναι δυνατον καινουριο να εχει τοσα προβληματα και μαλιστα χωρις πεσιμο... Θα το παω στο σερβις και θα δω αλλα μετα τις γιορτες μαλλον. Οσον αφορα την σταθμη της μπαταριας σημερα εχει σαν "ταβανι" τα 84%!!!! ΕΛΕΟΣ! Η μπαταρια παρεπιπτοντως ειναι Panasonic...
GoldenEye Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 η μπαταρια εχει μικροτερη εγγυηση η σε ορισμενες περιπτωσεις καθολου εγγυηση. δες το γιατι φοβαμαι οτι θα ειναι 3 η 6 μηνες οποτε βιασου μετα τις γιορτες.
weather1967 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Το θεμα με την φορτιση ειναι καθαρά θέμα μπαταρίας ,εδω και καινουργιες μπαταριες εχουν προβλημα ,αν τις εχει ο εμπορος αχρησιμοποιητες στην αποθηκη για πανω απο το διαστημα που οριζεται για αυτες .Απλά η μπαταρία δειχνη λαθος στοιχεια στον φορτιστη οτι ειναι φορτισμενη ,και ο φορτιστης σταματαει την φορτιση. Καλο θα ηταν αν ειχες ενα πολυμετρο να μετραγες την ταση της ,να εβλεπες αν εβγαζε τα volt που αναφερει ,γιατι παιζει και καποιο στοιχειο να μην λειτουργει με αποτελεσμα να βγαζει και ελαφρος λιγοτερα volt ,που να μπορουν να δουλεψουν το lap-top αλλα για λιγο χρονο.
StoR@GE Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια εχω και εγω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο netbook! το δικο μου ειναι με τα windows xp και τν 160η σκληρο! λοιπον οταν το ανοιγω μενη πολλη ωρα στο logo της acer περιπου 2-3 λεπτα και μετα ανοιγη!Αν το κανω επανακκινηση χωρις να το κλησω ανοιγη αμεσος. μου το εκανε απο τν αρχη αυτο!τι μπορει να φταει? λεω να του κανω ενα BIOS Update μιας και εχει τν 1.27 και η acer εχει βγαλει τν 1.29! αλλα φοβαμαι μν δν ειναι επιτυχες και το κλαιω μετα. Link του BIOS : http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.