Προς το περιεχόμενο

Ομαδικη αγορα Intel Postville 80GB SSD

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη η ομαδικη αγορα στο αλλο θρεντ μαλλον δεν θα πετυχει λογω timing (γιορτες Χριστουγεννων)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340944

ας ξεκινησουμε σιγα σιγα να μαζευομαστε εδω οσοι ενδιαφερομαστε για τον intel και στην πορεια βλεπουμε ποιοι θα αναλαβουν τις συννενοησεις με τις εταιρειες

κινηση για αγορα μετα τα Χριστουγεννα,τελος Ιανουαριου λεω αλλα το συζηταμε

search στο scroutz για τον postville

http://www.skroutz.gr/s/83790/Intel-X25-M-Postville-80GB-SSD-MLC-34nm.html?keyphrase=Intel+X25-M+Postville+80GB+

million_voices χ1

Συνολο 1 τεμαχιο

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα..Αμα μαζευτουμε πολλα ατομα και παρουμε π.χ 30-40postville και ανω θα πετυχουμε καλη τιμη...Μεσα και εγω...:-)

Για να φαινεται στο τελευταιο μηνυμα ποσοι ειμαστε ας αντιγραφει ο καθενας σε καθε καινουργιο ποστ τα προηγουμενα ονοματα και να προσθετει το δικο του.

million_voices (x 1)

apoxa2 (x 1)

Δημοσ.

million_voices (x 1)

apoxa2 (x 1)

p_under x1

συνολο 3 . ποσο χαμηλοτερα μπορει να πεσει η τιμη . στα 170 ας πουμε?

Δημοσ.

παιδες ας μαζευτουμε και μετα βλεπουμε τι τιμη μπορουμε να πετυχουμε και αν τελικα μας συμφερει για να προχωρησουμε σε αγορα

μαζευομαστε εως 31 ιανουαριου και μετα επιβεβαιωτικα email μαζεμα και ζητηση προσφορων

Δημοσ.

million_voices (x 1)

apoxa2 (x 1)

p_under x1

hispanos x1

artshadows x1

Farmakhs x1

με ψηνει πολυ αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!

αμφιβαλλω για τ αν θα μας κατσει βεβαια αλλα τεσπα

Δημοσ.
million_voices (x 1)

apoxa2 (x 1)

p_under x1

hispanos x1

artshadows x1

Farmakhs x1

με ψηνει πολυ αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!

αμφιβαλλω για τ αν θα μας κατσει βεβαια αλλα τεσπα

κ αν δεν κατσει ? .... η φοραδα στο αλωνι . γτ ποσο νομιζεις οτι θα κερδισουμε ? πανω απο 20 ευρω δεν νομιζω με την καμια .

Δημοσ.

δεν εχουμε να χασουμε τπτ,ουτε δεσμευομαστε να αγορασουμε αν δεν μας αρεσουν οι τιμες

million_voices x 1

apoxa2 x 1

p_under x1

hispanos x1

artshadows x1

Farmakhs x1

Συνολο 6 κομματια κιολας!!!

Δημοσ.

Πηγα πηρα μια προσφορα για υποτιθεμενα 40ατομα..Ο ανθρωπος(ο οποιος ηταν γνωστος μου) μου ειπε οτι 165ευρω τον παιρνουν ολα τα καταστηματα χωρις φπα και χωρις κατι φορους ανακυκλωσεις.Στο καταστημα λιανικη τον εχει 205ευρω.Μου ειπε οτι με τιποτα δεν θα βρουμε εκπτωση πανω απο 20ευρω.Τον ρωτησα αμα μπορουμε να τα παρουμε μεσω intel και μου ειπε οτι ειναι αστειος ο αριθμος των ατομων για να μας τα στειλει η intel(στελνει πανω απο 1500κομματια).Μονο αμα γλιτωσουμε το φ.π.α καπως ή χωρις αποδειξη μονο με τιμολογια..Η τιμη που μου εδωσε χωρις αποδειξη ειναι 177ευρω..Παντως μεγαλη ιστορια για 20ευρω κατω...Αλλα γιατι να μην προσπαθησουμε...

Δημοσ.

χωρις αποδειξη δεν παιζει γιατι θα χασουμε την εγγυηση

η τιμη που λες δεν κου καθεται καλα,οι αλυσιδες νομιζω πως εχουν μεγαλυτερα περιθωρια κερδους,μηπως ο γνωστος σου ειναι συνοικιακο μαγαζι και αγοραζει ακριβα επειδη δεν παιρνει ποσοτητες?

million_voices x 1

apoxa2 x 1

p_under x1

hispanos x1

artshadows x1

Farmakhs x1

Συνολο 6

Δημοσ.

Απλα πηγα πληροφοριακα να δω τι γινεται..Γνωστος οταν λεω παιρνω μερικα πραγματακια απο εκει και τον ξερω..Οχι δεν ειναι μικρομαγαζο ειναι μεγαλη αλυσιδα..

Δημοσ.

Oχι ας το προσπαθησουμε δεν χανουμε τιποτα...;)Αντε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε..

million_voices x 1

apoxa2 x 1

p_under x1

hispanos x1

artshadows x1

Farmakhs x1

Συνολο 6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...