tolis_01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που λέει ο isay θα είναι. Εγώ με linux πάντως δεν βλέπω κάτι παρπάνω απ'ότι θα έπρεπε. Ίσως τώρα με τις νέες αλλαγες άφησαν κανα κενό σε μερικούς browsers.
adiastati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εσυ δηλαδή δεν βλέπεις τους φίλους μου...και με τι μπαινεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ---------- μπήκα και με opera απο windows και το απόρρητο ισχύει...τι το ήθελα το fb κάλα ήμουν και χωρίς...
tolis_01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 εσυ δηλαδή δεν βλέπεις τους φίλους μου...και με τι μπαινεις? Με ubuntu linux και σαν browser τον firefox (δοκίμασα και konqueror αλλά τα έβγαζε όλα στραβα, ίσως δεν υποστηρίζει σωστά το facebook). Όχι, δεν βλέπω τους φίλους σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δοξαζω αυτον που εβαλε το automerge στο φορουμ, τιποτε αλλο.
gtroza Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 είμαστε δεν είμαστε στο fb, είναι σοβαρό αν ισχύει πιό σοβαρό απο drivers κα .
adiastati Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 λοιπόν παιδιά απο κινητό όταν μπαίνεις ισχύει 100%, εχει διευκρινιστεί - Πιστοποιήθει απο πολλες πλευρές, μένει να ξανά τσεκάρουμε τα linux...
drm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το facebook όπως και όλα αυτά τα sites φτιάχνουν το content server-side. Αποκλείετε λοιπόν να υπάρχει κάποιο bug σε οποιονδήποτε browser που να αποκαλύπτει κρυμένα δεδομένα. Η μόνη περίπτωση είναι να γίνεται κάτι τέτοιο επίτηδες αλλά και αυτό είναι ιδιαίτερα απίθανο - δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης εάν ίσχυει κάτι τέτοιο τότε θα είχαν βουήξει όλα τα forums και θα είχε διορθωθεί. Όσο για δηλώσεις του στύλ: Απο κινητό φαίνονται όλα κτλ... Παρακαλώ, όποιος έκανε την δήλωση, να postάρει μάρκα κινητού και browser ώστε να το επιβεβαιώσουμε και μόνοι μας... Επίσης την τελευταία εβδομάδα γίναν κάποιες αλλαγές σχετικά με το privacy στο facebook μήπως ότι έγινε οφείλετε σε κάποιο είτε bug είτε λάθος ρύθμιση ? Τέλος σχετικά με τον χρήστη που ξεκίνησε την κουβέντα, τέτοια hackαρίσματα συνήθως είναι κόλπα ή στημένα (κάποιος φίλος σου, δίνει την λίστα σε κάποιον άλλον etc).
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το facebook όπως και όλα αυτά τα sites φτιάχνουν το content server-side. Αποκλείετε λοιπόν να υπάρχει κάποιο bug σε οποιονδήποτε browser που να αποκαλύπτει κρυμένα δεδομένα. Η μόνη περίπτωση είναι να γίνεται κάτι τέτοιο επίτηδες αλλά και αυτό είναι ιδιαίτερα απίθανο - δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης εάν ίσχυει κάτι τέτοιο τότε θα είχαν βουήξει όλα τα forums και θα είχε διορθωθεί. Όσο για δηλώσεις του στύλ: Απο κινητό φαίνονται όλα κτλ... Παρακαλώ, όποιος έκανε την δήλωση, να postάρει μάρκα κινητού και browser ώστε να το επιβεβαιώσουμε και μόνοι μας... Επίσης την τελευταία εβδομάδα γίναν κάποιες αλλαγές σχετικά με το privacy στο facebook μήπως ότι έγινε οφείλετε σε κάποιο είτε bug είτε λάθος ρύθμιση ? Τέλος σχετικά με τον χρήστη που ξεκίνησε την κουβέντα, τέτοια hackαρίσματα συνήθως είναι κόλπα ή στημένα (κάποιος φίλος σου, δίνει την λίστα σε κάποιον άλλον etc). drm θα σου πρότεινα να διαβάσεις ότι έχει γραφεί στις προηγούμενες σελίδες και να δώσεις προσοχή στο τι έχω γράψει και ειδικότερα το post18.
adiastati Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 μόνο drm που οι φίλοι μου είναι απόρρητοι και για τους φίλους μου, άρα αυτό το ενδεχόμενο δεν παίζει...και αν διαβάσεις και τα παραπάνω θα δεις και άλλους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο δεν ισχύει...
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 UPDATE2: Από χτές έκανα διάφορες δοκιμές με διάφορα λειτουργικά *nix με διάφορους browsers. Σε καμία δεν κατάφερα να δω το link για τους φίλους της adiastati. Επιπλέον πριν από δυο ώρες δοκίμασα πάλι με το κινητό (ίδιος browser) και ... το link έχει εξαφανιστεί. Συμπέρασμα; Είτε ήταν τυχαίο, είτε ήταν bug που φτιάχτηκε. Τέλος συναγερμού
adiastati Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ας ελπίσουμε ότι φτιάχτηκε, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... σας ευχαρηστώ για την βοήθεια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:19 ---------- λοιπόν αντιμετώπιζα δύο προβλήματα, 1. είχα απόρρητους συνδέσμους για μια ομάδα φίλων, όσοι απ αυτούς μπαινανε με linux και απο κιν. μπορουσαν και τους έβλεπαν...αυτό λύθικε... 2. οι φίλοι μου είναι απόρρητοι και για τους φίλους μου...οσοι (φίλοι) όμως χρησιμοποιούν linux και mozila τους βλεπουν(και μόνο αυτοί). θεωρώ οτι κάποια στιγμή θα λυθεί και αυτό... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:31 ---------- ok λύθηκε το θέμα...πλέον όλοι βλεπουν τα ίδια, είτε απο windows είτε απο linux...
gtroza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 γράψε πώς λύθηκε να ξέρουν και οι υπόλοιποι .
tolis_01 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Υποθέτω ότι λύθηκε από πλευράς facebook, δεν νομίζω να ξέρει τον τρόπο. Καμιά τρύπα θα άφησαν τώρα με τις νέες αλλαγες.
adiastati Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Λύθηκε από το facebook προφανώς , αδύνατο και όμως ήταν θέμα λειτουργικού…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.