isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον έκανα μια δοκιμή μέσω του κινητού μου και χρωστάω μια συγνώμη στη φίλη. Ενώ από τον browser του υπολογιστή μου, δεν μπορώ να δω τους φίλους της, από το κινητό, υπάρχει σχετικό Link και ... μπορώ. Ανακάλυψες ένα bug. Ευγε!
tolis_01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Προφανώς αυτός που το είπε σε δουλεύει. Όχι ότι δεν υπάρχουν hacks για facebook, αλλά το ότι έχει linux είναι το μόνο που ΔΕΝ παίζει ρόλο. Και προφανώς ότι ισχύει στο facebook από windows ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κι από linux. edit: Ώπα, isay, τι μπορείς να δεις παραπάνω; Εγώ με linux και firefox τα ίδια βλέπω που βλέπουν και οι χρήστες windows.
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Προφανώς αυτός που το είπε σε δουλεύει. Όχι ότι δεν υπάρχουν hacks για facebook, αλλά το ότι έχει linux είναι το μόνο που ΔΕΝ παίζει ρόλο.Και προφανώς ότι ισχύει στο facebook από windows ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο κι από linux. Αυτό έλεγα και εγώ αλλά ... δες παρακάτω edit: Ώπα, isay, τι μπορείς να δεις παραπάνω; Εγώ με linux και firefox τα ίδια βλέπω που βλέπουν και οι χρήστες windows. Η κοπέλα μου έστειλε με pm το email που έχει εγγραφεί στο fb. Μπήκα λοιπον στο λογαριασμό μου στο fb, κάνω αναζήτηση και εμφανίζεται το προφίλ της. Δεν είναι τελείως κλειδωμένο και μπορώ να δω πληροφορίες για αυτήν (email, groups, Κλπ) και τον τοίχο της. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο να μπορώ να δω. ΔΕΝ την κάνω φίλη. Κάνω το ίδιο με το κινητό μου (s60 platform) και επιπρόσθετα στα άλλα, βλέπω και μια επιλογή να δω τους φίλους της. Κάνω κλικ και ... βουαλά! Όλοι οι φίλοι της "στο πιάτο". Δεν ξέρω για Linx, αλλά ψήνομαι να συνδεθώ να δω
adiastati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και τι γίνεται με το bug?προφανώς τίποτα...
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και τι γίνεται με το bug?προφανώς τίποτα... Κάποιο κλείδωμα δε λειτουργεί καλά. στη θέση σου θα κλείδωνα τα πάντα για τους μη φίλους
adiastati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και κανονικά στον τοίχο μου πρέπει να βλέπεις ενα iq τεστ και οχι τραγούδι...γιατί και αυτό είναι απόρρητο,όπως και οι φίλοι μου...
tolis_01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, δοκίμασα να μπω στα προφίλ μερικών φίλων των φίλων μου. Σε άλλους βλέπω μόνο τους κοινούς μας φίλους, σε άλλους όλους τους φίλους τους. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο απόρρητο; (με ubuntu και firefox αυτά)
adiastati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 το θέμα μου είναι οτι θέλω ακόμα και για τους φίλους να κλειδωνω πράγματα, θέλω να τα βλεπουν μόνο συγκεκριμένοι και οχι ολοι οι φίλοι.τελοσπαντων αυτο που γίνεται απο το κινητο γίνεται και απο τα linux ενω απο τα windows λειτουργουν όλα οκ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:45 ---------- toli υπάρχει ρυθμιση, απλα διαφορετικα τα βλεπεις με windows και αλλιως με linux. οι φίλοι μου ειναι απορρητοι, το απόρρητο δεν ισχυεί όταν μπαινεις απο κιν. ομως και linux.
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και κανονικά στον τοίχο μου πρέπει να βλέπεις ενα iq τεστ και οχι τραγούδι...γιατί και αυτό είναι απόρρητο,όπως και οι φίλοι μου... μην αλλαξεις τιποτα ακόμα, κάνω δοκιμές
tolis_01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Χμ, αν θέλεις στείλε μου με pm το όνομα/e-mail/δεν ξέρω τι χρειάζεται ( ) για να μπω και στο δικό σου να δώ. Σε άλλους πάντως δεν βλέπω. (αν θέλεις φυσικά. Εγώ προσωπικά σε έναν άσχετο ξένο που δεν ξέρω -σαν την αφεντιά μου στην περιπτωσή μας - ομολογώ πως δεν θα το έδινα)
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 UPDATE: Έκανα κάποιες δοκιμές από το κινητό μου (s60 platform). Με τον ενσωματωμένο browser μπορώ να δώ τους φίλους ( 57 ) αλλά δε μπορώ να δω το τραγούδι που λες. Επίσης μέσα από το κινητό δοκίμασα με τον opera mini (φοβερός για κινητά) αλλά δεν είδα τίποτα που δεν έπρεπε (έβλεπα ακριβώς τα ίδια με firefox σε windows. Συμπέρασμα. Είναι θέμα φυλλομετρητή (browser) και όχι λειτουργικού ή μέσου.
tolis_01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Όντως, κι εγώ σε linux μόνο τις πληροφορίες σου και σε ποιες σελίδες είσαι θαυμάστρια βλέπω (ubuntu-firefox)
adiastati Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 κάλα το τραγουδι λογικό να μην το δείς είναι μόνο για μερικούς φίλους(βεβαια το βλεπουν και αλλοι όταν μπαίνουν απο κιν και linux) άλλα οι φίλοι είναι απορρητοι..με winows δεν τους βλέπεις έτσι δεν είναι?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- εστω...δεν αλλαζει κάτι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:14 ---------- το απόρρητο δεν ισχύει...με internet explorer οι φίλοι μου είναι απόρρητοι...κατεβαζω linux να δω και μόνη...σας ευχαρηστώ πάντος για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.